Ο Αλέξανδρος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Διακοπή μνημοσύνου":

Ο Χριστός ενώθηκε μαζί μας μέσω του Αγίου Πνεύματος. Κατά την διάρκεια της πεντηκοστής ημέρας από την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού πραγματοποιήθηκε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους. Ο δε Ιωάννης ο Βαπτιστής είναι ξεκάθαρος: ἐγὼ μὲν βαπτίζω ὑμᾶς ἐν ὕδατι εἰς μετάνοιαν· ὁ δὲ ὀπίσω μου ἐρχόμενος ἰσχυρότερός μου ἐστίν, οὗ οὐκ εἰμὶ ἱκανὸς τὰ ὑποδήματα βαστάσαι· αὐτὸς ὑμᾶς βαπτίσει ἐν Πνεύματι ῾Αγίῳ καὶ πυρί.
Κατά την παραμονή της Πεντηκοστής των παπικών to 1979 ωστόσο ο Ιωάννης Παύλος ο 2ος είπε την εξής ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ΔΙΑΣΗΜΗ για τα δεδομένα των παπικών προσευχή:

"
And I cry, I who am a Son of the land of Poland and who am also Pope John Paul II. I cry from all the depths of this Millennium, I cry on the vigil of Pentecost, I cry with all of you: Let your Spirit descend and renew the face of the earth, the face of this land.” (Homily, Warsaw 1979)

Προσεύχεται για να κατέλθει το πνεύμα και να ανανεώσει την όψη της Γης και την όψη της συγκεκριμένης χώρας. Για ποιο πνεύμα προσεύχεται να κατέλθει? Αφού το Άγιο Πνεύμα ήδη κατήλθε στην Γη και μέσω αρχικά των Αποστόλων και μετέπειτα όλης της Εκκλησίας ήδη την άλλαξε και βρίσκεται πλέον μέσα σε κάθε πιστό που έχει κοινωνία με τον Χριστό.
Μήπως όλη αυτή η προσευχή γίνεται από τώρα ώστε να εκπληρωθεί κάποτε στο μέλλον και συγκεκριμένα όταν θα γίνει το εξής:
13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
Στην πρόσφατη ενθρόνιση του Χριστού ως Βασιλιά της Πολωνίας ακούστηκε η ίδια προσευχή από τον παπικό αρχιερέα, μέσα στο ναό του "Θείου Ελέους" μπροστά στην εικόνα του Χριστού όπως την ονειρεύτηκε η Φαουστίνα Κοβάλσκα στα "οράματά της" (και μπροστά στις εικόνες του Ιωάννη Παύλου του 2ου και της Φαουστίνας) παρουσία της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Αλήθεια ποιος αποφάσισε ότι η Φαουστίνα Κοβάλσκα είδε ΣΙΓΟΥΡΑ τον Χριστό και όχι τον Διάβολο μεταμορφωμένο είναι απορίας άξιο? Ποιος αποφάσισε και με τι κριτήρια ότι η Φαουστίνα Κοβάλσκα είναι Αγία?
Αλέξανδρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δες αδελφέ Κωνσταντίνε και κάτι για να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Δες σε αυτή την τελετή ενθρόνισης https://www.youtube.com/watch?v=pzv9DOg0ksk την εικόνα που προσκυνάνε και δες στο 16:11 το σύμβολο - όνομα του "Νέου Χριστού της Φαουστίνας" που όλοι ανεξαιρέτως οι παπικοί ιερείς φέρουν στα άμφιά τους. JHS - Φέρνει κάπως στο μυαλό και το ΧΞς αλλά μόνο ως προς τον αριθμό των γραμμάτων. Κάποιοι το μεταφράζουν ως:

J or I -Jehovah or Iehovah (God the Father)
H-Hesus (God the Son)
S-SQOPQUZ (God the Holy Spirit)

και αναφέρουν ότι ο αριθμός του είναι 666 (προσωπικά το τελευταίο δεν το μέτρησα αλλά αρκέστηκα μόνο στο σύμβολο - όνομα που είδα). Σαν όνομα μάλιστα είναι διάσημο στην παπική αίρεση.
http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/14/09/72/400_F_14097221_vCmxV8UDO8A39ex7pFkwvWCq8QEkzVTk.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-njxQKfRTUJc/V8fAnuEvbJI/AAAAAAAAFZM/IIn7J5NsctkJjXbtFajRDQlk9K_QD3b9gCLcB/s1600/JHS-host.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/3a/8c/bb/3a8cbb952d8b862d6927154a447d96ef.jpg
http://restlesspilgrim.net/blog/wp-content/uploads/2011/04/ihs_monogram_gesu.jpg

Αλέξανδρος