«Οι Τούρκοι κάνουν κουμάντο στα τζαμιά των χωριών μας»!

Φοβερές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Αχμέτ Ιμάμ στη «δημοκρατία»


Κ ραυγή απελπισίας από τη Θράκη! «Οι Τούρκοι κάνουν κουμάντο στα τζαμιά, έχουμε χάσει την εθνική κυριαρχία μας στη Θράκη με τη συναίνεση των πολιτικών» καταγγέλλει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Αχμέτ Ιμάμ.

Ο ίδιος ήταν ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου προ ολίγων μηνών, όταν με «δάκτυλο» του τουρκικού προξενείου της Θράκης μέσα σε μία ημέρα προσελήφθη και απομακρύνθηκε από τη θέση του ιμάμη σε τζαμί της Ξάνθης, όπου σκανδαλωδώς προσελήφθη ο γαμπρός του ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.



«Στις τελευταίες επισκέψεις τους, ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκαν τα Πομακοχώρια. Παρασκηνιακά γνωρίζουμε ότι δεν επιθυμούν να έρθουν σε κόντρα με τον Τούρκο πρόξενο και να χάσουν χιλιάδες ψήφους. Οι Τούρκοι πολιτικοί όποτε έρχονται στη Θράκη κάνουν περιοδεία στα Πομακοχώρια και οι δικοί μας πολιτικοί ούτε ξέρουν πού βρίσκονται! Δίνουν στο πιάτο την εθνική κυριαρχία μας» λέει στη «δημοκρατία» ο κ. Ιμάμ.


Ο ίδιος, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», τον Οκτώβριο είχε προσληφθεί σε τζαμί της Ξάνθης μόλις για... μία ημέρα! «Ο νόμιμος Ελληνας μουφτής μού ανακοίνωσε στις 4 Οκτωβρίου τον διορισμό μου ως ιμάμη και ύστερα από τέσσερις ώρες μού ανακοίνωσε άρον άρον ότι ανακαλείται! Η Τουρκία, μέσω του προξενείου της Κομοτηνής, κατάφερε να με απολύσει στην ίδια μου τη χώρα, κι αυτό το δέχθηκαν όλοι οι κυβερνητικοί φορείς χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι» καταγγέλλει.

Μάλιστα, ο κ. Ιμάμ έπεσε θύμα προπηλακισμού στις 5 Οκτωβρίου, όταν, θέλοντας να δείξει την αντίθεσή του στην απομάκρυνσή του, πήγε στο τζαμί όπου είχε προσληφθεί. «Συνάντησα ένα ανθρώπινο τείχος τουλάχιστον 30 ατόμων, μέλη του στρατού που οργανώνεται από τους Τούρκους πράκτορες στη Θράκη. Με απομάκρυναν διά της βίας από το τζαμί και μου απαγορεύθηκε να ξαναπατήσω. Στην ίδια μου τη χώρα δεν μπορώ να ασκήσω ούτε τα θρησκευτικά μου καθήκοντα» σημειώνει στη «δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: