Οικουμενισμός= τό μυστήριο της ανομίας


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Αυτά που βιώνει η χώρα σε κοινωνικό επίπεδο, τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και αυτά που θα ζήσει εφεξής αναφανδόν κι επίσημα, είναι αποτέλεσμα της οργής του Θεού, για την αποστασία. (βλέπε είδηση για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας απο τους λαθρο στην Θεολογική Θεσσαλονίκης - είναι εκεί που έβγαλαν την εικόνα του Χριστού, είναι εκεί που έβαλαν στην διπλανή αίθουσα να κηρύττεται το κοράνι...)

Βλέπουν όλοι -κληρικοί και λαικοί- την Βλασφημία με τα μάτια τους, και εκτός ολίγων επαινετών εξαιρέσεων, οι όχλοι και οι μάζες παραμένουν στην δαιμονολατρία του ΠΣΕ με το πρόσχημα να μην κάνουν σχίσμα... Ασχετοσύνης το ανάγνωσμα.

Οποτε οι Εβραίοι ασπαζόντουσαν την ειδωλολατρία, όλως τυχαίως οι Βαβυλώνιοι τους έσφαζαν στο πόδι και τους υπόλοιπους τους είχαν δούλους. Η ίδια ιστορία ανά τους αιώνες με τελευταίο παράδειγμα η άλωση της Κων/πολης.
Σήμερα μήπως σας θυμίζει κάτι η ισλαμοποίηση της χώρας;;;

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Τις προάλλες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαμαρτυρήθηκε για τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών... ενώ πρίν απο 3 μήνες ακριβώς αυτές τις βλασφημίες υπέγραψαν στο Κολυμπάρι.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο κόσμος που συμπορεύεται μαζί τους.
"Γι'αυτό λοιπόν και οι ασθενείς, έχουν τον γιατρό που τους αξίζει"