Μητρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : Ο Φίλης πρέπει να φύγη από την θέση αυτή! Είναι εχθρός της Ελλάδος και Εκκλησίας!


  Μακαριώτατε, 
        Κηρύξατε την  Εκκλησία «εν διωγμώ»!  Ο εχθρός της Ορθοδοξίας  καί του Ελληνισμού Νικόλαος Φίλης  πρέπει να απομακρυνθεί από την θέση του Υπουργού της Παιδείας! Παραμένει όχι μόνον  αμετανόητος, αλλά και πολύ επικίνδυνος.
           Ναί, κηρύξατε αμέσως την Εκκλησία εν διωγμώ!
   Χωρίς αναβολή, χωρίς περιστροφές! Ο Φίλης  πρέπει να φύγη από την θέση αυτή! Είναι εχθρός της Ελλάδος και Εκκλησίας!
             Εμείς, το προσεχές Σάββατο, εδώ στο Αίγιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ανάξιου Υπουργού, θα κτυπάμε πένθιμα τις καμπάνες των ενοριακών ναών.    

+  Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την αμαρτία την συγχωρεί ο Θεός.
Ο αμαρτωλός όμως , αν και έχουν αφεθεί οι αμαρτίες του, υπόκειται στις συνέπειες των πράξεών του σε αυτή τη ζωή. Άλλο τι γίνεται μετά.

Για παράδειγμα μία κοπέλα η οποία έκανε έκτρωση, αν μεταννοήσει, τη συγχωρεί το Θεός και δεν την βάζει στην κόλαση. Αυτό όμως που έκανε έχει συνέπειες στο σώμα της και στην ψυχολογία της,τις οποίες υφίσταται σε όλη της την εδώ ζωή και διέπουν τις σχέσεις της μέσα στην οικογένεια που ίσως κάνει. Εκτός αν επιτρέψει ο Θεός ένα θαύμα.

Το ίδιο ισχύει και για την εκκλησία της Ελλάδος. Τόσα χρόνια αμαρτάνει και πορνεύει με τις αιρέσεις και με τις αντίχριστες και ανθελληνικές κυβερνήσεις των πρακτόρων. Αν οι ιερείς σήμερα μεταννοήσουν την δωδεκάτη, ο Κύριος μπορεί να τους συγχωρέσει. Οι συνέπειες όμως μόνο με ένα μεγάλο θαύμα θα αναχαιτιστούν.

Κυρήξανε οι της πολιτείας την εκκλησία εν διωγμώ.
Ώρα είναι και η εκκλησία να κυρήξει μετάνοια, προσευχή και νηστεία, ορθοδοξία και όχι αγαπολογία και εθελοντισμό. Σακί και στάχτη.
Όνειρο θερινής νυκτός...

Θ.Α.