Ανθελληνικό παραλήρημα του Υφυπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας

Για ανθελληνικό παραλήρημα κατηγορεί τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», Λεωνίδας Παππάς. Συγκεκριμένα, δηλώνει: 
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Selim Belortaja (LSI), μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, εξέφρασε την οργή του γιατί αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας, προβάλει σποτ που διαφημίζει την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό!
Πριν από ακριβώς ένα μήνα, επιστρέφοντας από την Ισλαμική Συνδιάσκεψη της Κωνσταντινούπολης, ο κ. Belortaj μας έλεγε πόσο προκατειλημμένοι είμαστε έναντι του Ισλαμικού Κόσμου.
Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης μία δήλωση αξιωματούχου της (σαν την προχθεσινή), θα τον έστελνε σπίτι του την επόμενη ώρα.
Ο ανθελληνισμός που κάποιοι στην Αλβανία θέλουν να προβάλλουν ως δημοφιλές «εθνικό» σπορ – όπως καταγγείλαμε πολλές φορές ως Ομόνοια – είναι εισαγόμενος και κάνει κακό πρώτα στην Αλβανία.
Η κυβέρνηση Ράμα – Μέτα τρία χρόνια διακυβέρνησης στο ίδιο μοτίβο. Το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται στα κύματα διαφθοράς και πολιτικής εγκληματικότητας. Η κοινωνία σκέπτεται περισσότερο από τους πολιτικούς τις ερχόμενες εκλογές. Αν φοβούνται τις πρόωρες εκλογές, ας κάνουν έστω έναν ανασχηματισμό.
Οι έλληνες πολιτευτές της κυβερνητικής συμμαχίας, όταν είναι να υπερασπιστούν κάτι εθνικό είναι εξαφανισμένοι για να μην θιχτεί η «μετριοπάθεια» τους.

Πηγή: himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: