ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΙΚΩΝ

«ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»

Πτολεμαϊδα  16/5/16
Χριστός Ανέστη!
«Εξήνθησεν  η  έρημος,  ωσεί  κρίνον  Κύριε…» (Ωδή  γ΄του όρθρου)
Λυπήθηκε ο Αναστάς Κύριος το εξουθενωμένο και απροστάτευτο ποίμνιο Του  και άνθισε στις ψυχές  του λαμπριάτικα αγριολούλουδα απ΄τον Άθωνα!
Γιατί δεν ήταν άλλο από άνθη και ευωδία του Αγίου Πνεύματος η προσφατη διακήρυξη των Αγιορειτών Πατέρων να υψώσουν πνευματικό ανάχωμα απέναντι στην εξάπλωση της χολέρας του οικουμενισμού, με την απειλή της διακοπής της εκκλησιαστικής κοινωνίας.
Εξήνθησε η έρημος λοιπόν από τα  λόγια των Αγίων, των Διδασκάλων, των Μαρτύρων και  Ομολογητών που τώρα πλέον ξαναήρθε ο καιρός να γίνουν  βίωμα και πράξη.
Εμείς, το πλήρωμα των λαϊκών της Ορθόδοξης Εκκλησίας δηλώνουμε ότι θα συμπορευτούμε και θα διακονήσουμε αυτόν τον θεάρεστο αγώνα των αγιορειτών Πατέρων, με την ευχή να λάμψουν ως  σύγχρονοι  λαμπαδοφόροι  των παλαιών και ενδόξων αγώνων της πνευματικής καστροπολιτείας του Αγίου Όρους.
Καλούμε όλους τους ενσυνείδητους πιστούς. τους απανταχού ορθoδόξους Συλλόγους και διαχειριστές ορθοδόξωνsites/blogs σε συστράτευση απέναντι στην οικουμενιστική παναιρετική λαίλαπα και τους προβατόσχημούς της λύκους που μας οδηγούν στον άδη.
Άς συμπαραταχθούμε με τους εργάτες του αμπελώνος του Κυρίου όπως οι Άγιοι Απόστολοι και Πατέρες μας δίδαξαν. Άς συσπειρωθούμε στις πνευματικές θερμοπύλες του κράτους του Χριστού για να σωθούμε και να στηρίξουμε και  τους ασθενεστέρους, γιατί όπως λέει ο ιερός Χρυσόστομος: «Ακόμα και αν όλα τα κατορθώσουμε, τον πλησίον αν δεν οφελήσουμε δεν θα μπούμε στην βασιλεία των ουρανών».  Αμήν.

πρόεδρος
Ιω. Ρίζος 

 (rzsster@gmail.com)


σ.σ. Αυτή τη διακοπή της εκκλησιαστικής κοινωνίας από τους Αγιορείτες την ακούω εδώ και πενήντα χρόνια αλλά δεν την βλέπω. Μείναμε στο "θα".....

Δεν υπάρχουν σχόλια: