Άστατος και ακατάστατος ο αντιαιρετικός και αντιοικουμενιστικός αγώνας Ιεραρχών και Ιστολογίων

http://kyprianoscy.blogspot.ca/

Απίστευτο! Εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι     ( βλέπε http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=113984210 )

Μια εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα, η οποία κρατήθηκε με μηχανήματα στη ζωή επί 55 ημέρες, έφερε στον κόσμο ένα πρόωρο βρέφος η κατάσταση του οποίου "δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα σοβαρές επιπλοκές", όπως έγινε γνωστό σήμερα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βρότσλαβ, στην Πολωνία.
"Το αγόρι γεννήθηκε στις αρχές του έτους, κατά την 26η εβδομάδα της κύησης. Ζύγιζε 1.000 γραμμάρια. Μετά από τρεις μήνες, η κατάσταση της υγείας του αντιστοιχεί με εκείνη ενός πολύ πρόωρου μωρού, χωρίς επιπλοκές. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο" δήλωσε η Μπάρμπαρα Κρόλακ Όλεϊνικ, η επικεφαλής του τμήματος νεογνολογίας.


"Είναι πολύ σπάνιο να συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη 17-18 εβδομάδων για τόσο μεγάλο διάστημα", υπογράμμισε.
Η μητέρα του παιδιού, ηλικίας 41 ετών, έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο. Όταν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αυτό οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Όλη η οικογένειά της όμως εξέφρασε την επιθυμία να σωθεί το βρέφος που κυοφορούσε, είπε η Κρόλακ-Όλεϊνικ.
"Ήταν μια μακρά μάχη 55 ημερών. Εμείς οι νεογνολόγοι ελπίζαμε να μεγάλωνε ο μικρός όσο το δυνατόν περισσότερο όμως μια μέρα διαπιστώσαμε ότι κινδύνευε πραγματικά η ζωή του και επιλέξαμε να τον φέρουμε στη ζωή" με καισαρική, εξήγησε. Μετά από τρεις μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, το αγοράκι ζυγίζει πλέον τρία κιλά, αναπνέει μόνο του και τρώει κανονικά με το μπιμπερό. Στο εξής "θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί", κατέληξε η γιατρός.

Σε επανάληψη :
Διαβάστε πρώτα τα κατωτέρω στον επισυναπτόμενο δεσμό :
 http://aktines.blogspot.gr/2016/04/blog-post_146.html 
και μετά το σχόλιο, το οποίο μάλλον δεν πρόκειται να δημοσιευθεί. Πιθανότατα, από λάθος του σχολιαστή ή κάποια άλλη (διαδικτυακή) αιτία, την οποία αγνοεί προφανώς ο συντάκτης του σχολίου. Είναι το ακόλουθο :

"Αξιόλογη και από κάθε άποψη λίαν επαινετή αυτή η απάντηση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά προς τον υφέρποντα σιωνιστικό πανθεϊσμό, ου μην αλλά και σατανισμό. Ωστόσο, θα περιμέναμε να δούμε και παρόμοιες άλλες αντιδράσεις, οπωσδήποτε σοβαρότερες, όπως για παράδειγμα αυτή που συνυφαίνει τις μεταμοσχεύσεις με την Θεία και Ιερά Μετάληψη. Σχετική Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου υπάρχει.".

- Ιεροσυνοδική Εγκύκλιος 2819 της 7/7/2005 1. "Η εκκλησιαστική αντιμετώπιση των μεταμοσχεύσεων, όπως και κάθε άλλου προβλήματος, είναι πνευματική. Αν κάτι βλάπτει ή υποβιβάζει τις πνευματικές αξίες, ανεπιφύλακτα το απορρίπτει. Αν πάλι κάπου διακρίνει τη δυνατότητα πνευματικής ζωής συμβατής με την θεολογική παράδοση, διδασκαλία και εμπειρία της, την ιδιοφυή ανακάλυψη την αντιμετωπίζει με την τόλμη της πνευματικής καινοτομίας".
( ... )
2. "Ας μη λησμονούμε ότι η λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας στηρίζεται σε μια μεταμόσχευση Θείου σώματος και σε μια μετάγγιση Θείου Αίματος εις πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν".

- Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
"δωρεά οργάνων, δώρο ζωής !"
Ανακοίνωση, Αθήνα 14/06/2013

"Με την παρούσα ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες της χώρας μας, σχετικά με την Εγκύκλιο 2819 της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που εξεδόθη στις 7 Ιουλίου του 2005 και αφορά τη θέση της Ιεράς Συνόδου απέναντι στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων.
Με την Εγκύκλιο αυτή, τόσο ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, όσο και οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Αρχιερείς, είχαν δηλώσει την αποδοχή και τη στήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων και προέτρεπαν μάλιστα τους πιστούς να συμμετάσχουν στη φιλάνθρωπη αυτή πρωτοβουλία της Εκκλησίας μας γινόμενοι Δωρητές Οργάνων.".

Σημείωση,
το σχόλιο δεν δημοσιεύθηκε. Ο αντιαιρετικός και αντιοικουμενιστικός αγώνας του ιστολογίου ΑΚΤΙΝΕΣ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, έχουν σαν κύριο μέλημα την προστασία των πιστών από τις νεο-εποχίτικες αιρέσεις, που ανακατεύουν τη Χριστιανοσύνη με τον Παγανισμό/Πανθεϊσμό, και όχι το αιρετικό ανακάτεμμα της νέας Ιατρικής, του νέου αιώνα, της νέας Επιστήμης, που όλοι ζούμε σήμερα. Ωστόσο, δεν παραλείπουν να κατηγορούν τα οικουμενιστικά και παναιρετικά ανοίγματα των Πατριαρχικών του Φαναρίου και της εγχώριας Συνοδείας τούτων, συμπεριλαμβανομένης βεβαίως και μερίδας της ούτω αποκαλούμενης ακαδημαϊκής Θεολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: