ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η κατάσταση λίγο-πολύ έχει αναλυθεί και δεν χρειάζονται αναμασήματα, γιατί δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η πατρίδα μας, πατρίδα εκείνων που εξακολουθούν να θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες, συνεχιστές μιας ράτσας και μιας ιστορίας τριών τουλάχιστον χιλιάδων χρόνων, βρίσκεται σε κίνδυνο παραμορφωτικής πολιτισμικής διάλυσης, και ξένης οικονομικής (και στο βάθος του ορίζοντα στρατιωτικής) κατοχής. Το ελληνικό έθνος αμφισβητείται εν τοις πράγμασι από τις ιδεοληψίες, τις πράξεις και τις παραλείψεις μιας κακόφωνα ελληνόφωνης αριστερής διακυβέρνησης ενός κράτους ακράτειας, διάχυτου και εκτεθηλυσμένου από σύμφωνα παρά φύσιν συμβίωσης (πολιτικής και άλλης), διαβρωμένου από τα υποστρώματα της αμορφωσιάς των ταγών του και τους πανταχού παρόντες ντολμαδοπαρασκευαστές της ανευθυνότητας, προσβεβλημένου από πολιτικό μογγολισμό, και διακατεχόμενου από τον εκφυλισμό μιας καλπάζουσας κοινωνικής εντροπίας.

Οι γενεσιουργές δυνάμεις του έθνους των Ελλήνων οφείλουν για μία ακόμη φορά στην μακραίωνα ιστορία τους να αφυπνισθούν και να συσπειρωθούν γύρω από τοπικούς, ιδιωτικούς, λαϊκούς και αυτόνομους πυρήνες, με την προοπτική να δικτυωθούν μεταξύ τους το ταχύτερο δυνατόν σε μια νέα εθνική συλλογικότητα. Θα πρέπει να διασώσουμε την Ελλάδα, εμείς μόνοι μας, ο καθένας με τη συμβολή του στην ανάδυση ενός νέου κοινωνικού ρεύματος που πρέπει να προσλάβει την δυναμική ενός καταρράκτη ικανού να πνίξει όλα τα παράσιτα που εξαπλώνονται πάνω στο σώμα της, όλα αυτά που προδίδουν τους αγώνες και τις κατακτήσεις των προγόνων μας, όλα αυτά που απομυζούν το αίμα και το χώμα της πατρίδας μας.
Η εθνική επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση. Μην περιμένουμε να μας διασώσουν από τα νύχια μιας ελληνοβόρας αριστεράς, που άνοιξε αδιάντροπα την κερκόπορτα για να ξεχυθεί το ισλαμικό μάγμα και να διαχυθεί στις φλέβες της ελληνικής πατρίδας, οι γραβατωμένοι ιδιοτελείς αναρριχητές των διεφθαρμένων περιαστικών κομμάτων και οι κότες, τα φτερά και τα πούπουλα του εθνικού καρναβαλισμού που επικαλύπτει τον ενστικτώδη πρωτογονισμό κάποιων υστερικών μικρομάγαζων, αποφύσεων ενός ομιχλώδους και σπηλαιώδους πολιτικού ζόφου. Η τύχη μας είναι στα δικά μας χέρια, τα δικά μας μυαλά, τις δικές μας πρωτοβουλίες, τις δικές μας αποφάσεις, πράξεις και δράσεις. Όχι στις υπάρχουσες ετοιμόρροπες πολιτικές δομές, υποδομές και χαβούζες ή στα υπάρχοντα κοινωνικά κατώγια, υπόγεια και ημιυπόγεια. Ο σεισμός που έρχεται θα τα κατεδαφίσει όλα αυτά. Λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι θα μείνουν στα ερείπιά τους.
Εσείς οι αυθεντικοί Έλληνες, οι ανώνυμοι και αόρατοι στα φώτα της αρρωστημένης μιντιακής δημοσιότητας, οι επώνυμοι όμως και ορατοί στον ήλιο της υγιούς καθημερινότητας, μόνοι και μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του, θα σώσουν την Ελλάδα. Ένας-ένας, δύο-δύο, πιο πολλοί αμέσως μετά, φτιάξτε τοπικούς πυρήνες πνευματικής αντίστασης κόντρα στην ισλαμολαγνεία της αντεθνικής αριστεράς και την διανοητική αποχαύνωση της υπεραστικής δεξιάς. Διασφαλίστε αρχικά την ελληνικότητα του μικρόκοσμού σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας και της συνοικίας σας, του χωριού σας και της πόλης που ζείτε, μέσα από ένα πνεύμα αντιστασιακής συσπείρωσης που θα καλλιεργήσετε εσείς μόνοι σας με δική σας πρωτοβουλία και δικούς σας τρόπους συλλογικής αναχαίτισης του εκβαρβαρισμού που απειλεί να καταπιεί όλα όσα με κόπο κτίσατε και κατακτήσατε.
Μη μασάτε την προσχηματική αριστερή προβοκάτσια περί ανθρωπισμού. Τους κουβαλούν εδώ και τους αφήνουν εξαθλιωμένους, παλιά δοκιμασμένη κομμουνιστική τακτική για να γίνουν όσα θα γίνουν και για να επιβάλουν όσα νομίζουν ότι θα μπορέσουν να επιβάλουν σε μία ψυχορραγούσα Ελλάδα. Σήμερα όλες αυτές τις καραβιές των αφροασιανών που αντί να ζητήσουν άσυλο στις χρυσοφόρες πετρελαιομουσουλμανικές χώρες προτιμούν τους λασπότοπους της Ειδομένης προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον σε χώρες των «απίστων» ευρωπαίων, τους λυπόμαστε ως δυστυχείς υπάρξεις, αύριο όμως που τα μιλεούνια εξ αυτών θα μας μισούν για την κατάντια τους, θα είναι πολύ αργά για μας για να διασωθούμε από την οργή τους.
Ετοιμαστείτε στην εσχάτη των περιπτώσεων να δώσετε ακόμη και τον υπέρ πάντων αγώνα για να κρατηθούν αυτόνομες και αμόλυντες κάποιες ελληνικές περιοχές, στις οποίες θα μπορέσει να καταφύγει ο πραγματικός και όχι ο κατ’ όνομα ελληνικός πληθυσμός, μέχρι να ανακατακτήσει την πατρίδα του από τους ελληνόγλωσσους και ξενόγλωσσους «μωαμεθανούς» (συνέβη παλαιότερα και σε μας και στην Ισπανία), αν τελικά η παρούσα ελλαδική επικράτεια καταρρεύσει κάτω από τον προδοτικά ανεμπόδιστο κατακλυσμό των αλλοφύλων και αλλοδόξων εισβολέων και την απληστία των τυχοδιωκτικών αρπακτικών που ετοιμάζονται να τους εγκαταστήσουν στα σπίτια σας και να τους εμφυτεύσουν μέσα στις οικογένειές σας για να λύσουν έτσι (όπως διατείνονται πολλοί αλλόφρονες συριζαίοι) το δημογραφικό μας πρόβλημα !!!
Ξυπνήστε, αντιδράστε στην μπασταρδοποίηση της φυλής μας και στην ηθική, πνευματική, πολιτισμική και οικονομική πτωχοποίηση του λαού μας. Μιλήστε με τον διπλανό σας που πιστεύει ακόμη στην Ελλάδα, ενωθείτε σε κοινωνικές ομάδες αντίστασης, διαλέξτε εσείς μόνοι σας την κατά τόπους ηγεσία σας, και βάλτε πλώρη για μια μεγάλη πανελλαδική και πανελλήνια εξέγερση κατά της προδοσίας, κατά της φυλετικής μας μετάλλαξης, κατά της φθοράς και διαφθοράς, κατά της σήψης, και κατά της ανομίας που εκχέεται από τον μικρομεγαλισμό, τον γεροντοκορισμό και την γεροντοκρατία μιας ανθελληνικής αριστεράς αλλά και από την παραλυτική αδράνεια μιας μουρόχαυλης υποτονικής δεξιάς. Για να μείνει η Ελλάδα στους Έλληνες και όχι στους ουτιδανούς σκώληκες των οχετών της ιστορίας της. Αυτούς φτύστε τους κατάμουτρα, για να μην βασκαθούν!!!
Ξύπνα Ελλάδα!!! Δείξε ότι υπάρχεις και ότι μπορείς ακόμα να χτυπήσεις κατακέφαλα το χταπόδι που σε πνίγει με τα πλοκάμια του!!! Μην το αφήσεις να σε πνίξει. Πνίξτο εσύ!!!

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: