Μητρ. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος : Σε λίγο η Ελλάδα μας θα έχει μετατραπή σε μια Μουσουλμανική Χώρα! Ξυπνείστε, λοιπόν, από τον λήθαργο, που σας έχει κατακυριεύσει!

ΑΠΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ 

ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!


____________Κάποιο βάσκανο μάτι μας κοίταξε και μας ....βάσκανε! Τι περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον τόπο μας! Ο αναπληρωτής Υπουργός των Εξωτερικών, αντί να επαγρυπνή, ώστε να διαφυλαχθή αμόλυντος η φυλή μας, τοποθετεί τις ελπίδες του στην αιμομιξία μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών καί Μουσουλμάνων, Ελλήνων καί Αράβων, ούτως ώστε να λυθή το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος! Μεγαλύτερη βλακεία από επίσημα κυβερνητικά χείλη, καί μάλιστα Υπουργού επί τών Εξωτερικών, ΔΕΝ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΧΘΗ! Η έγκριτος και σοβαρή εφημερίδα των Αθηνων ΕΣΤΙΑ χαρακτηρίζει ώς «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του αναπληρωτού Υπουργού των Εξωτερικών κ. Ξυδάκη!
__________Σάν αντιστάθμισμα στο παραπάνω ατόπημα εμείς σήμερα θα σας παραθέσουμε ένα δυναμικό άρθρο, που μας απέστειλε από τις ΗΠΑ μία Κυρία, γνήσια Ελληνίδα, η οποία αγωνιά για το κατάντημα του τόπου, η κα Μ. Σ., μέ τίτλο: 
«Όλοι και όλα για την σωτηρία της πατρίδας»,
γραμμένο μέ πόνο από τον κ. Δημήτριον Νατσιόν, Εκπαιδευτικόν στο Κιλκίς. Παρακαλω, να το μελετήσετε προσεκτικά καί να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
___________Στο τέλος σας παραθέτουμε και μια προσωπική εμψυχωτική προς ημάς επιστολή ενός Σεβ. Μητροπολίτου της Εκκλησίας μας, λίαν δε αγαπητού μας εν Χριστώ Αδελφού, που είναι αφιερωμένη στο αγωνιστικό φρόνημα του Έλληνος και του  Χριστιανού, το περιεχόμενο της οποίας πολύ μας συνεκίνησε.    
 __________Αγαπητοί μου Αδελφοί και Πατέρες, Φίλοι και Συμπατριώτες,
             Κάποιοι από το Εξωτερικό έβαλαν στόχο να διαγράψουν την Ελλάδα από τον Χάρτη της Υδρογείου! Και κάποιοι απο το Εσωτερικό, σαν 5η Φάλλαγα, έβαλαν στόχο να υπηρετήσουν τα άνομα σχέδια των εχθρών της Πατρίδος μας και της Πίστεώς μας!  Από τη μια ο ρατσιστικός Νόμος, από τήν άλλη ο Νόμος περί νομιμοποιήσεως της συμβιώσεως των Ομοφυλοφίλκων, από την άλλη η παράλογη φορολογία των Πολυτέκνων, γενικώτερα δε των Ελλήνων, από τήν άλλη η ανεργία, συνεπεία της οποίας οι νέοι στην ηλικία αναγκάζονται και μεταναστεύουν στο Εξωτερικό, από την άλλη οι βλακείες του αναπληρωτού Υπουργού των Εξωτερικών περί του Δημογραφικού καί, τέλος, τα αλληλοκαρφώματα των Πολιτικών Αρχηγών στη Βουλή χθες το βράδυ (Τρίτη 29 Μαρτίου) δείχνουν ότι η Ελλάδα μας χάνει την εθνική της ταυτότητα! Σε λίγο θα έχει μετατραπή σε μια Μουσουλμανική Χώρα! Ξυπνείστε, λοιπόν, από τον λήθαργο, που σας έχει κατακυριεύσει!
Αίγιον, 31 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
http://mkka.blogspot.ca/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος

Τα πρόβατα θέλουν ποιμένα, και εν προκειμένω Ηγέτη.
Που είστε όλοι εσείς οι επίσκοποι παλαιού και νέου;;;
Γιατί δεν βάζετε πούλμαν απο όλες τις ενορίες και να κατασκηνώσουμε έξω απο την Βουλή των Μασόνων;;;
Είμαι υποχρεωμένος να μνημονεύσω τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ του αείμνηστου Χριστοδούλου. Εαν ζούσε εις τον αιώνα δεν θα γινόταν αυτή η εισβολή των Μουσουλμάνων, με θεραπαινίδες τους ψευδοστρατιωτικούς που υποτίθεται ορκίστηκαν να φυλάνε την Πατρίδα. ( Φαντάσου να μην την φύλαγαν )
Γι' αυτό λοιπόν η Μασοναρία φρόντισε για την εξόδιο ακολουθία του Χριστοδούλου να γίνει νωρίτερα, διότι τους προέκυψε Πατριώτης...
Αυτά για να είμαστε δίκαιοι.
Περιμένουμε λοιπόν απο όλους τους επισκόπους παλαιού και νέου, να σηκώσουν το Λάβαρο της Επανάστασης εναντίον της Μασοναρίας και της Μουσουλμανοποίησης των Χριστιανών.
Γιατί δεν το ξεκινάτε;;;
Διότι πολύ απλά είστε όλοι αλφαδιασμένοι με τον Καίσαρα και το άρμα του Αντιχρίστου.
Επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσετε,
Είστε όλοι οι επίσκοποι παλαιού και νέου αλφαδιασμένοι με το άρμα του Αντιχρίστου.
Απόδειξη ότι τους μνημονεύετε και απο πάνω στις ευχές της Λειτουργίας. Ποιούς;;;
Τους Μασόνους τους Αθεους τους Αντίχριστους τους Προδότες τους Βλάσφημους με το σύμφωνο συμβίωσης και τους Φονιάδες με την νομιμοποίηση των εκτρώσεων ( ήδη 17.000.000 ψυχές στον άδη )

Δηλαδή έχουμε την συνεργασία της Εκκλησίας με τον Διάβολο.
Αυτό έγινε στην Ρωσία το 1925 όταν ο Μητροπολίτης Σέργιος και κατόπιν Πατριάρχης μνημόνευε τους Σταλινιστές Μπολσεβίκους οι οποίοι εκτέλεσαν στα σκοπευτήρια 65.000.000 χριστιανούς.
Αυτό το μνημόσυνο λοιπόν στους Αθεους Αντίχριστους Κομμουνιστές λέγεται η αίρεση του Σεργιανισμού και είναι εσχατολογικός τύπος, όπου οι όχλοι και οι μάζες θα προσκυνήσουν τον Διάβολο για να ζήσουν.