Το Δικαστήριο απαγόρευσε να βαφτίζονται τα βρέφη από τον Μάρτιο του 2016

Αυτό ελάβαμε από τον Ιερομόναχο  Γρηγόριο  Ζιώγο

Μετάφραση  από  υπολογιστή
Πηγή εκκλησιαστική  σελίδα    internet  sobor
Το Δικαστήριο αποφασίζει: από τον Μάρτιο του 2016 απαγορεύει να βαφτίσει τα βρέφη, επειδή Αυτό είναι ένα έγκλημα!
  Στην πράξη, το Δικαστήριο του μυστηρίου του βαπτίσματος δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντα του παιδιού, σύμφωνα με το άρθρο. 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. 
Πηγή  κρατούσα  εκκλησία  της  Ιταλίας


Http://www.ilgiomale.it/.../corte-europea-da-marzo-2016.../
"Βάπτισμα, κατά παράβαση του άρθρου 16 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22:. Παιδιά δεν είναι ακόμα σε θέση να το καταλάβουν Βάπτισμα είναι μια πράξη που πρέπει να επιλέγεται συνειδητά και δεν μπορούν να επιβληθούν από την κορυφή της θρησκευτικής οργάνωσης (σε αυτή την περίπτωση η Καθολική Χριστιανική), ειδικά στην μια εποχή που η Ευρώπη είναι ένα πραγματικό χωνευτήρι στ φυλές, πολιτισμούς και θρησκείες. Η πρακτική των μυστηρίων της έναρξης είναι ασυμβίβαστη με τα συμφέροντα του παιδιού, σύμφωνα με το άρθρο. 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992 από τη νομική n.180, πρέπει να προστατεύονται ακεραιότητα του δικαιώματος της προσωπικής ελευθερίας. Αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για το δυτικό πολιτισμό.


Λόγος Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ήδη προκαλέσει ατελείωτες διαμάχες. Times Andrew McFarrell λέει - "μια σοφή επιλογή:" Για την Ευρώπη, μια ελεύθερη, δημοκρατική, κοσμική δικαστές στο Στρασβούργο έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, εμείς δεν πρόκειται ποτέ να επιβάλει την ιεροτελεστία του βαπτίσματος για τα πλάσματα του ασυνείδητου. Όλα αυτά μπορεί να είναι μετά από μια ορισμένη ηλικία να επιλέξει μια θρησκεία ή πεποίθηση, ότι του αρέσει περισσότερο. "Αλλά υπάρχουν πολλά επιχειρήματα ότι ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ-off, δήλωσε ο Michael υποδοχής ραδιόφωνο Wall μιλάει για το τέλος της Δύσης:« Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει η δήλωση του Βατικανού. Αύριο θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου για να ρίξει φως σχετικά με τα μέτρα. Θα δούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: