Ο παπισμος ειναι η κορυφαια εγκληματικη οργανωση του πλανητη.

http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/12/blog-post_76.html

 Δημοσιέυω ένα σχόλιο που υπογράφει ο ''αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI)''  στο http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/12/blog-post_961.html#more      (διατηρήθηκε η συνταξη και ορθογραφία του σχολιαστή)
                                                                                              27-12-2015 
Η ιστορια αρχιζει απο την 4η οικουμενικη συνοδο. Τοτε ο Παπας εχασε την εξουσια του, η οποια μεταφερθηκε στην κωνσταντινουπολη.
Απο τοτε ο Παπας ξεκινησε μια επιθεση κατα της ανατολικης αυτοκρατοριας. Ο πολεμος αυτος συνεχιζεται αμειωτος μεχρι τις ημερες μας.
Στο διαβα των αιωνων, ο πολεμος κατα του βυζαντιου, κορυφωθηκε με τις σταυροφοριες.
Μετα την καταστροφη του βυζαντιου, στοχοποιηθηκε η Ρωσια. Αυτη ηταν πλεον ο εφιαλτης του βατικανου σαν ορθοδοξη δυναμη και κατ'επεκταση αντιπαπικη.
Ο πολεμος κατα της ρωσιας ηταν μουλωχτος και καλυμμενος. Ποτε ο ναπολεων ποτε ο χιτλερ και ποτε η μπολσεβικικη επανασταση. Παρα ταυτα η ρωσια εμεινε ορθια.



Η ΕΕ στηθηκε απλα, για να δημιουργησει το μεγαλο Δ ραιχ, το οποιο θα κτυπουσε την Ρωσια απο τα δυτικα. Απο τα νοτια της ετοιμαζαν τα πιθηκοειδη του ισλαμ. Θα την εβαζαν αναμεσα σε δυο πανισχυρες δαιμονικες δυναμεις για να την συνθλιψουν.
Απ'οτι φαινεται θα τους βγει ξυνος αυτος ο σχεδιασμος.
Εν συντομια...
Ο παπισμος ειναι η κορυφαια εγκληματικη οργανωση του πλανητη. Βασικα του εργαλεια ειναι ο σιωνισμος, οι φραγκεσταιν ηλιθιοι γερμανοι και οι ισλαμιστες. Οι τελευταιοι παιζουν τον ρολο του λυσσασμενου σκυλου.
Με αυτα ο παπας θελει να επιβαλει την παγκοσμια και αδιαμφησβητητη κυριαρχια του. Μονο εμποδιο η Ρωσια και οι δυνητικοι συμμαχοι της.
H τουρκια σε ολον αυτον τον διαχρονικο σχεδιασμο, αποτελει νευραλγικο κομματι. Με την τουρκια οι παπικες δυναμεις ελεγχουν το ισλαμ! Αν χαθει η τουρκια, τοτε ο πολεμος του παπα κατα της Ρωσιας εχει χαθει και μαζι με αυτην και ο παπισμος. Ξερετε τι προσπαθεια εκαναν οι πρακτορες του παπα για να φερουν τους σελτζουκους εδω που ειναι σημερα?
Τι νομιζετε, μονοι τους ηρθαν?
Αν η Ρωσια γινει κυριαρχη δυναμη (το βλεπω και το ευχομαι), τοτε ειναι αναποφευκτη μια νεα οικουμενικη συνοδος, οπου θα αποκαλυφθουν τα
εγκληματα των παπικων, με αποτελεσμα να αμφισβητηθει τοσο ο θεσμος απο τους πιστους του. Θα αποκαλυφθει ο ρολος των συνοδοιπορων του παπα, σιωνιστων. Με λιγα λογια θα χυθει απλετο φως σε αυτην την υπερχιλιοχρονη
συνωμοσια κατα της ανθρωποτητας, και ολες αυτες οι δυναμεις θα εξαφανιστουν.
Από τον  ''αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI)''


(Από τον αδελφό μας Ιουστίνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: