Η κυβέρνηση Ράμα «χαρίζει» τον Δραλαίο στους πλαστογράφους!

Η κυβέρνηση Ράμα, με μια πρόσφατη απόφαση έδωσε το Δραλαίο για 1 ευρώ σε αυτούς που προσπάθησαν να την αρπάξουν με πλαστογραφίες,
Μετά τα σκάνδαλα για την αρπάγη με πλαστά χαρτιά της περιουσίας της οικογενείας Νίνα και Ρούτση στοn Δραλαίο και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αυλώνα, η κυβέρνηση Ράμα επιμένει και στηρίζει την αρπάγη της περιουσίας στην Χιμάρα.

Εκεί που όλοι περιμέναμε επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι και το Σύνταγμα και ελπίζαμε ότι στο Δραλαίο θα επέστρεφε στους νόμιμους δικαιούχους, η κυβέρνηση αποφάσισε να κήρυξη το κτήμα κρατικό και να το δώσει στους ίδιους ανθρώπους που προσπάθησαν να το πάρουν με πλαστογραφία.
Η κυβέρνηση εφάρμοσε το νέο αντισυνταγματικό νόμο "Περί ανάπτυξης του τουρισμού" και έδωσε το κτήμα 178.000τμ στους πλαστογράφους με 1 ευρώ!!!! για τα επόμενα 39 χρόνια με δικαίωμα παράτασης της σύμβασης.
Ουσιαστικά ο νομός "Περί ανάπτυξης του τουρισμού" αποδείχτηκε ότι είναι ο νομός "Περί παράνομης αρπαγής περιουσιών" και η κυβέρνηση της "Αναγέννησης" αποδείχτηκε η κυβέρνησης της "Αρπαγής".

Πηγή: http://www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: