ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ;

https://sites.google.com/site/xrestia/anartiseisall/182

Είναι αλήθεια, ότι πολλοί δοκιμασμένοι και πληγωμένοι από απάνθρωπα καθεστώτα άνθρωποι, ή εξαπατημένοι από δουλεμπόρους, απογοητευμένοι και αναζητώντας επίγειους παραδείσους συνάνθρωποι, πλάσματα και παιδιά του Θεού και αυτά, εγκλωβισμένα όμως στη θρησκευττική παραδοχή της Μέκκα, κάποια στιγμή ήρθαν και ξεμπάρκαραν όπως όπως στην Ελλάδα. Ξόδεψαν χιλιάδες δολλάρια κατά κεφαλήν, τα οποία από δηλώσεις τους τα βρήκαν πουλώντας στην δύσμοιρη πατρίδα τους ό,τι είχαν και δεν είχαν. Κινδύνεψαν τον έσχατο κίνδυνο και τελικά έφτασαν εδώ.
Η εδώ άφιξή τους βέβαια δεν ήταν και το καλύτερό τους... Κάποιοι έπεσαν και εδώ θύματα αετονύχηδων δικών μας και ξένων. Άλλοι γύρισαν πίσω και χωρίστηκαν οικογένειες, άλλους τους έφαγαν τα ψάρια ή οι συμπατριώτες τους εδώ δικτυωμένοι και καλωδιωμένοι και άλλοι βρίσκονται σε φυλακές της χώρας μας. Κάποιες κοπέλλες από τις ανατολικοευρωπαϊκές χώρες τις κατάπιε το σκοτάδι... Αλλά μιλάμε τώρα για τους μουσουλμάνους... Κάποιοι άλλοι πρόκοψαν. Πολλοί που ήθελαν να φύγουν "σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη" έμειναν εδώ τελικά, παντρεύτηκαν και εγκαταστάθηκαν πλέον. Μερικοί, ελάχιστοι συγκριτικά, βαπτίστηκαν.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι μουσουλμάνοι ήξεραν ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε τζαμιά. Τι περίμεναν λοιπόν; ΄Η και σε αυτό ξεγελάστηκαν ή δεν τους ενδιέφερε τόσο το γεγονός, διότι ζούσαν εκεί καταπιεσμένα και αναγκαστικά και ήθελαν να αναπνεύσουν κι ας πεθάνουν, ή μήπως τελικά εδώ ανακάλυψαν ξανά την θρησκεία τους; Νάναι όλα πιθανά; Ίσως.
Αλλά μπορεί και το άλλο: ερχόμενοι εδώ εγκλωβίστηκαν ξανά σε φανατικούς απεσταλμένους των χωρών προελεύσεώς τους, μουλάδες, χοτζάδες, μουφτήδες, ιμάμηδες και διδασκάλους του Κορανίου και φοβούμενοι ξανά και ξανά, όπως εκεί έτσι κι εδώ, άρχισαν πάλι τα προσκυνήματα και τα συναφή πλειοδοτώντας σε φανατισμό και αυτοί, "την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι". Διότι αν τόσο πολλοί λάτρευαν τον προφήτη τους, γιατί δεν πήγαιναν στη Σαουδική Αραβία ή στα Εμιράτα, να τα βρούν όλα έτοιμα και δουλειές στρωμένες, στις οποίες πάνε και πολλοί Έλληνες από δω και ξενοδουλεύουν; Εκεί οι χώρες αυτές είναι ένα απέραντο τζαμί! Θα νόμιζαν ποτέ ότι η φτωχοποιημένη Ελλάδα θα μπορούσε να τους φτιάξει εδώ τζαμιά και τεμένη, για να κάνουν αυτοί, αλλά τελικά και μεις σ΄ αυτούς, τεμενάδες; Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν, ποιός έχει συμφέρον να γίνουν τεμένη, τζαμιά και σχολές ισλαμικές στην Ορθόδοξη Ελλάδα; Ποιοί θέλουν να μαντρώσουν και να οργανώσουν τους σιτιζομένους από την Εκκλησία μετανάστες; Μόνο θρησκευτικά άραγε; Το Ισλάμ είναι μόνο θρησκεία ή και θεοκρατία; Ιδού ερωτηματολόγιο για δυνατούς λύτες...
Τελικά θα χτίσουμε εμείς με δικά μας χρήματα το τζαμί τους; Με ποιό σκεπτικό και από ποια αμοιβαία υποχρέωση; Οι απλοί άνθρωποι μουσουλμάνοι θέτουν τέτοιο επιτακτικό ζήτημα; Αυτοί μπορούν να προσεύχονται όπου θέλουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Έστω να τους δοθεί ένα από τα υπάρχοντα ολυμπιακά ακίνητα και στάδια... Περίεργο δεν είναι;
Καυτό το ερώτημα σφηνώνει στο μυαλό: ποιός υποκινεί το θέμα του τζαμιού στο βάθος βάθος; Μήπως μας δουλεύει η Τουρκία ή μήπως ρίχνουμε νερό στο μύλο των τζιχαντιστών, χωρίς να το καταλάβουμε; Άραγε πως εξελίχτηκε η όλη αυτή υπόθεση στη Δυτική Ευρώπη; Καλό δεν είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη και των άλλων; Βλέπουμε όμως με έκπληξη εδώ να αποφασίζουν δήμαρχοι και εξωκοινοβουλευτικοί μετ΄ επιτάσεως και να αγκαλιάζουν καταστάσεις που ενδεχόμενα αύριο δεν αποκλείεται να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης τους!
Είτε εμείς το χτίσουμε το τζαμί είτε χτιστεί με τα πετροδόλλαρα των Εμιράτων - κακά τα ψέματα - άβατο θα είναι. Κάστρο απροσπέλαστο και κλειστή υπόθεση, βραδυφλεγής βόμβα, όργανο στα χέρια ξένων πρακτόρων. Απλά μαθηματικά.
Ιδού στην ελληνική Θράκη με σχολεία και τζαμιά ελληνικά και μουφτήδες εγκεκριμένους από τα υπουργεία μας, κι όμως  μπαινοβγαίνει σχεδόν όλο το τουρκικό υπουργικό συμβούλιιο, αλωνίζει το προξενείο και δημοσιογράφοι με ψευτομουφτήδες πιέζουν ασφυκτικά  Έλληνες πολίτες με βάση τη μουσουλμανική θρησκεία. 
Δυστυχώς "Έλληνες αεί παίδες εισί". Είμαστε πάντοτε αθώα, επιπόλαια και απονήρευτα παιδιά...Πάντοτε ευκολόπιστα και πάντοτε χιλιοπροδομένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: