"Ορθόδοξος Τύπος" : Μήπως ἔχουν κάμνει τὴν ἕνωσιν μὲ τοὺς παπικοὺς καὶ δὲν τὸ γνωρίζομεν;

 Διαβάσαμε τὸ ἄκρως διαφωτιστικὸ ἄρθρο τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ἱεροθέου μὲ τίτλο: «Διάλογος Ὀρθοδόξων καὶ Ρωμαιοκαθολικῶν» καὶ δὲν πιστεύαμε στὰ μάτια μας γιὰ μία πελωρίων διαστάσεων «λεπτομέρεια», τὴν ὁποία μᾶς κρύβανε ἐπιμελῶς οἱ οἰκουμενιστὲς ἐδῶ καὶ σαράντα χρόνια. Σεβασμιώτατος παραθέτει ἀπόσπασμα ἀπὸ σύγγραμμα τοῦ καθηγητῆ κ. Α. Παπαδόπουλου, ὁποῖος ἀπέδειξε πώς, ὅταν ἔγινε ἄρση τῶν ἀναθεμάτων μεταξὺ Ἀθηναγόρα καὶ Πάπα τὸ 1965, χρησιμοποιήθηκε διαφορετικὴ ὁρολογία στὴν ἑλληνικὴ μετάφραση ἀπὸ ἐκείνη τοῦ πρωτοτύπου, ποὺ προορίζονταν γιὰ τοὺς παπικούς. «Τὸ κείμενο τῆς ἄρσεως τῶν ἀναθεμάτων ἔχει τὸν ὅρο excommunication ὁποῖος στὴν ἐπίσημη μετάφραση τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου μεταφράζεται ὡς "ἀναθέματα". Τὸ κείμενο, δηλαδή, μιλοῦσε γιὰ "ἄρση τῆς ἀκοινωνησίας". Οἱ New York Times μετέδωσαν τὴν ἀπὸ κοινοῦ ἀγγελία τοῦ Βατικανοῦ καὶ τοῦ Φαναρίου τῆς 7ης Δεκεμβρίου 1965 διά τὴν ἄρση τοῦ excommunication (τῆς ἀκοινωνησίας τοῦ Λατινικοῦ κειμένου) εἰς τὴν πρώτη σελίδα, ὡς τὸ τέλος τοῦ σχίσματος τοῦ 1054 καὶ ὡς τὴν ἐπανάληψη τῆς μυστηριακῆς κοινωνίας, ποὺ εἶχε τότε διακοπεῖ. Φαίνεται πλέον σαφῶς ὅτι τὸ Ἑλληνικὸ κείμενο, ποὺ ἀναγγέλλει τὴν "ἄρση τῶν ἀναθεμάτων" ἦτο τεχνηέντως παραπλανητικόν. Φαίνεται ὅτι εἶχε σκοπὸν νὰ ἀμβλύνη ἐνδεχομένας ἀρνητικὰς ἀντιδράσεις τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας"». Μὲ ἄλλα λόγια, ἐνῶ οἱ δύο πλευρὲς συνυπέγραψαν τὴν ἄρση τῆς ἀκοινωνησίας, ἤτοι: ἀποκατέστησαν τὴν μυστηριακὴ ἕνωση καὶ σὲ μᾶς «πλάσαραν» τὴν δῆθεν ἄρση τῶν ἀναθεμάτων!  Ἂν ἔτσι ἔχουν τὰ πράγματα τότε ἔχουν κάνει τὴν ἕνωση μὲ τοὺς παπικοὺς καὶ μᾶς «δουλεύουν ψιλὸ γαζὶ» οἱ «δικοί» μας οἰκουμενιστές!

(σ.σ. τόσα χρόνια το γράφει αυτό ο θεολόγος Αθανάσιος Σακαρέλλος, τώρα το ανακάλυψαν; Νομίζω οι "αντι-οικουμενιστές" είναι υποκριτές.... ).

3 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Συνεχεια :

Λοιπον απο τα πρωτα μετρα που πρεπει να καθιερωσουμε ειναι :  η απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους  οταν εισερχονται οι οικουμενιστες επισκοποι, απαγορευση της εισοδου στους ναοους απο τους πιστους  οταν εισερχονται οι συγκοινωνοι επισκοποι των οικουμενιστων επισκοπων, απαγορευση της εισοδου  στους  ναους απο τους πιστους  οταν εισερχονται  ιερεις  που μνημονευουν  τους οικουμενιστες επισκοπους, απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους οταν εισερχονται ιερεις που μνημονευουν τους συγκοινωνους επισκοπους των οικουμενιστων επισκοπων. Εξω απο την Ορθοδοξη Εκκλησια οι αρχιαιρεσιαρχες, σχισματικοι, καινοτομοι, υποδικοι,  οικουμενιστες επισκοποι της  μασονιας του διαβολου.
Οσοι μνημονευτε, αναγνωριζετε, κοινωνειτε αμεσα η συγκοινωνειτε εμμεσα θα αποτειχιστειτε απο τους οικουμενιστες ?, θα διακοψετε την αιρετικη και σχισματικη    κοινωνια μαζι τους ? για να ερθετε να αγωνιστειτε εντος του  Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος ?   για να τους ξηλωσουμε απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ?  η θελετε να καταδικαστειτε να χαθειτε και να κολαστειτε μαζι τους ? Οσοι εχετε αποτειχιστει απο τους οικουμενιστες ενω ταυτοχρονα  τους κανετε υπακοη και συνεχιζετε να σχιζετε την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος της Μιας Εκκλησιας, τι θα κανετε ? Θα φυγετε απο το σχισμα των νεο-ημερολιγιτων  οικουμενιστων επισκοπων της σατανικης μασονιας ?,  για να γυρισετε με το παλαιο εορτολογιο και να ερθετε να αγωνιστειτε εντος του  Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος ?,  για να τους ξηλωσουμε απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ?,  η  θα τους ακολουθησετε στην θανασιμη και κολασιμη πορεια τους ?
Εσεις που αναγνωριζετε μνημονευετε και κοινωνειτε με ολους  τους παρασυναγωγους επισκοπους των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος, των μασονικων παραταξεων  του διαβολου, θα αποτειχιστειτε απο την κοινωνια του πνευματικου θανατου που σας προσφερουν ?  για να ερθετε να αγωνιστειτε σαν αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικο-σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων,  εντος του Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος για να  τους  ξηλωσουμε  απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ?,  η μηπως βολευτηκατε στην ατελειωτη παρασυναγωγη σας και το θεμα εκλεισε για εσας ? και δεν σας ενδιαφερει τωρα πια ?
Οσοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι εχουν αγαπη για την αληθινη πιστη του Χριστου ,  εχουν φιλοτιμο για νομιμο αγωνα και αθληση , και πραγματικη διαθεση για σωτηρια και αγιοτητα,  οφειλουν να αποτειχιστουν απο την κοινωνια : 1) των υπερ-παν-αιρετικων οικουμενιστων, 2) των σχισματικων νεο-ημερολογιτων οικουμενιστων, 3) των παρασυναγωγων παραταξιακων, και να ερθουν να αγωνιστουν  εντος του  Ορθοδοξου Διαχρονικου Ακαινοτομητου Πληρωματος της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

Silver είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας ""Ορθόδοξος Τύπος" : Μήπως ἔχουν κάμνει τὴν ἕνωσιν ...":


Οι οικουμενιστές δεν σταματάνε την ξέφρενη πορεία τους προς την κόλαση, γιατί θέλουν να κάνουν παρέα με τον σατανά. Τώρα εμείς οι Ορθόδοξοι, αποτειχισμένοι από την αιρετική και σχισματική τους κοινωνία, χωρίς να είμαστε εντειχισμένοι σε συνόδους, τι θα κάνουμε ?, θα κάτσουμε να τους βλέπουμε να παρασέρνουν τους πιστούς στον πνευματικό θάνατο ? και μετά θα βγαίνουμε στο διαδίκτυο να συζητάμε τα αίσχη που έχουν κάνει ?.
Να ξεσηκωθούμε αγαπητοί αδελφοί όλοι οι Ορθόδοξοι Αποτειχισμένοι του Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Εκκλησίας και να πάμε να τους βγάλουμε από τους επισκοπικούς θρόνους που κατέχουν σήμερα. Να μην τους αφήνουμε να μπαίνουν στις Εκκλησίες για να τις μολύνουν με την σατανική οικουμενιστική κοινωνία τους.
Χρειάζονται δραστικά μέτρα.
Ο Προφήτης Ηλίας Άγιος ήταν αλλά καθάρισε τους ιερείς της αισχύνης του Βάαλ.
Μπορεί να πει κανείς σήμερα ότι ο Προφήτης Ηλίας δεν είναι Άγιος επειδή καθάρισε τους σατανιστές της εποχής του ?
Ας το πει κανείς αν έχει κότσια ότι ο Προφήτης Ηλίας δεν είναι Άγιος της Εκκλησίας μας ?
Αν το πει θα είναι αιρετικός προφητο-αγιομάχος.
Ο Άγιος Νικόλαος από την μάνα του δεν έπινε γάλα Τετάρτη και Παρασκευή και στην Σύνοδο τράβηξε χαστούκι τον αρχιαιρεσιάρχη Άρειο για τις σατανικές κακοδοξίες του.
Και όταν τον βάλανο φυλακή και θα τον τιμωρούσαν την άλλη μέρα για το χαστούκι που έριξε στον βλάσφημο και διαστροφέα Άρειο, πήγε στην φυλακή ο Χριστός και η Παναγία και τον δώρισαν ένα Ευαγγέλιο και ένα ωμοφόριο.
Άντε να τελειώνουμε με τους οικουμενιστές, γιατί άμα αναλάβουμε εμείς να τους ξηλώσουμε θα είναι καλύτερα για αυτούς και ανώδυνα θα την περάσουν. Αν όμως δεν κινηθούμε εμείς και τους αναλάβει ο Άγιος Θεός τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για αυτούς με πολύ κλάμα.
Λοιπόν από τα πρώτα μέτρα που πρέπει να καθιερώσουμε είναι : η απαγόρευση της εισόδου στους ναούς από τους πιστούς όταν εισέρχονται οι οικουμενιστές επίσκοποι, απαγόρευση της εισόδου στους ναούς από τους πιστούς όταν εισέρχονται οι συγκοινωνοί επίσκοποι των οικουμενιστών επισκόπων, απαγόρευση της εισόδου στους ναούς από τους πιστούς όταν εισέρχονται ιερείς που μνημονεύουν τους οικουμενιστές επισκόπους, απαγόρευση της εισόδου στους ναούς από τους πιστούς όταν εισέρχονται ιερείς που μνημονεύουν τους συγκοινωνούς επισκόπους των οικουμενιστών επισκόπων. Έξω από την Ορθόδοξη Εκκλησία οι αρχιαιρεσιάρχες, σχισματικοί, καινοτόμοι, υπόδικοι, οικουμενιστές επίσκοποι της μασονίας του διαβόλου.

Συνεχίζεται

Silver είπε...


Όσοι μνημονεύετε, αναγνωρίζετε, κοινωνείτε άμεσα ή συγκοινωνείτε έμμεσα θα αποτειχιστείτε από τους οικουμενιστές ?, θα διακόψετε την αιρετική και σχισματική κοινωνία μαζί τους ? για να έρθετε να αγωνιστείτε εντός του Ενός Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Εκκλησίας της Ελλάδος ? για να τους ξηλώσουμε από τις επισκοπικές θέσεις που κατέχουν ? ή θέλετε να καταδικαστείτε να χαθείτε και να κολαστείτε μαζί τους ? Όσοι έχετε αποτειχιστεί από τους οικουμενιστές ενώ ταυτόχρονα τους κάνετε υπακοή και συνεχίζετε να σχίζετε την ενότητα της πίστεως και την κοινωνία του Άγιου Πνεύματος της Μίας Εκκλησίας, τι θα κάνετε ? Θα φύγετε από το σχίσμα των νεο-ημερολιγιτών οικουμενιστών επισκόπων της σατανικής μασονίας ?, για να γυρίσετε με το παλαιό εορτολόγιο και να έρθετε να αγωνιστείτε εντός του Ενός Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Εκκλησίας της Ελλάδος ?, για να τους ξηλώσουμε από τις επισκοπικές θέσεις που κατέχουν ?, η θα τους ακολουθήσετε στην θανάσιμη και κολάσιμη πορεία τους ?
Εσείς που αναγνωρίζετε μνημονεύετε και κοινωνείτε με όλους τους παρασυνάγωγους επισκόπους των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος, των μασονικών παρατάξεων του διαβόλου, θα αποτειχιστείτε από την κοινωνία του πνευματικού θανάτου που σας προσφέρουν ? για να έρθετε να αγωνιστείτε σαν αποτειχισμένοι από την κοινωνία των αιρετικο-σχισματικών οικουμενιστών επισκόπων, εντός του Ενός Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Εκκλησίας της Ελλάδος για να τους ξηλώσουμε από τις επισκοπικές θέσεις που κατέχουν ?, ή μήπως βολευτήκατε στην ατέλειωτη παρασυναγωγή σας και το θέμα έκλεισε για εσάς ? και δεν σας ενδιαφέρει τώρα πια ?
Όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν αγάπη για την αληθινή πίστη του Χριστού , έχουν φιλότιμο για νόμιμο αγώνα και άθληση , και πραγματική διάθεση για σωτηρία και αγιότητα, οφείλουν να αποτειχιστουν από την κοινωνία : 1) των υπερ-παν-αιρετικώνν οικουμενιστών, 2) των σχισματικών νεο-ημερολογιτών οικουμενιστών, 3) των παρασυναγωγών παραταξιακών, και να έρθουν να αγωνιστούν εντός του Ορθόδοξου Διαχρονικού Ακαινοτόμητου Πληρώματος της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.