Η λάμψη και η αλήθεια των σιωνιστών

http://kyprianoscy.blogspot.ca/

«Θα διασφαλίσουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε ότι το απίστευτο γεγονός τονίζει την κρίση που υπάρχει ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, σχετικά με την τραγωδία της κατάρριψης, ή πτώσης, του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία. 

Το ξέρουμε, απαντάμε, ότι η αλήθεια θα λάμψει, όπως δυστυχώς δεν έλαμψε με την πτώση, ή μάλλον ελεγχόμενη κατεδάφιση, του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου λίγα μόλις λεπτά πριν καταρρεύσουν οι Δίδυμοι Πύργοι. Κάτι δεν πήγε καλά, ο συγχρονισμός απέτυχε, κι έτσι είδαμε όλοι πρώτα την ελεγχόμενη κατεδάφιση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και μετά όλα τα σκέπασε η σκόνη - συγγνώμη, λάμψη ήθελα να γράψω - από την πτώση των Διδύμων.

Για ποια "λάμψη" και ποια "αλήθεια" κόπτεται ο κύριος Μπάρακ Ομπάμα ; Οι σιωνιστές είναι αδίστακτοι. Όπως δεν νοιάστηκαν για τις ψυχές που χάθηκαν στους Δίδυμους Πύργους, όπως δεν νοιάστηκαν για τα εκατομμύρια των Ιρακινών νεκρών, όπως δεν νοιάστηκαν για τις χιλιάδες νεκρών σε Γιουγκοσλαβία, σε Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Γάζα και όπου αλλού απλώνεται ο εγκληματικός τους βραχίονας, θα νοιαστούν τώρα για τις τρείς εκατοντάδες νεκρών του Μαλαισιανού
Boeing
; Είμαστε καλά ; Δεν βλέπουμε ποιοι ασυνείδητοι δολοφονούν χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρώπων, και ζητάμε να "λάμψει η αλήθεια" ;

Αυτά να πάνε αλλού να τα πουν οι επίδοξοι κοσμοκράτορες της δολοφονικής παγκοσμιοποίησης (σιωνιστικής) που μας ετοιμάζουν. Κακοί σύμβουλοι τους καθοδηγούν και αυτά που κάνουν στους άλλους, θα τα βρουν μπροστά τους. Οι σύμβουλοι, ως γνωστόν, πατέρα τους έχουν το διάβολο. Εκείνον που τους αποκάλεσε "τέκνα του διαβόλου" τον σταύρωσαν. Έπειτα αφανίστηκαν, φευ, από τους προστάτες τους. Το ίδιο θα πάθουν πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: