ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Ο Εθελοντικός Οργανισμός Θεόφιλος, στηρίζει την πολύτεκνη και τρίτεκνη άπορη  οικογένεια που κατοικεί κυρίως στις παραμεθόριες της πατρίδας μας και αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας, δραστηριοποιείται στη συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και στην ηθική και ψυχολογική στήριξη μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του. Με τις Αποστολές Αγάπης που οργανώνει στην Περιφέρεια σχεδόν κάθε μήνα δίνει την ευκαρία σε όλους μας να γίνουμε αρωγοί στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό έργο.

Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε θερμά για την οικονομική σας υποστήριξη ώστε να καλύψουμε άμεσα τις πολλές ανάγκες των πολύτεκνων και τρίτεκνων άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Λειτουργούμε αποκλειστικά με εθελοντές και μπορείτε να μάθετε για το φιλανθρωπικό έργο του Θεόφιλου στην ιστοσέλιδα μας www.theophilos.gr. καθώς και στο facebook : www.facebook.com/Θεόφιλος στήριξη στην πολύτεκνη οικογένεια.

Η ευαισθητοποίησή σας θα προβάλλεται στο site του Θεόφιλου στην ενότητα των Χορηγών μας αλλά και στα έντυπα που διανέμει δωρεάν ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα.    

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που μας διαθέσατε και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,


                                                             Ο Πρόεδρος της Γ/Σ του Θεόφιλου
                                                      Γιάννης Ναυπλιώτης

                                                Τηλ.επικ. 6949612196

Δεν υπάρχουν σχόλια: