Ιερά Μητρ. Πειραιώς----ᾹΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Πειραιεύς, 8 Μαΐου 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν


Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και υπό την αιγίδα αυτής, σας καλούν σε μια  ημερίδα  συζήτησης για τη χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά.
Η γενιά των σημερινών παιδιών και μαθητών, είναι πλήρως εξοικειωμένα με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο. Έχουν όμως οι μαθητές την απαραίτητη εκπαίδευση για τη σωστή χρήση αυτού του πολυεργαλείου ή υπάρχει άγνοια κινδύνου για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από την κακή χρήση του; Πώς μπορούν γονείς και εκπαιδευτικοί να εκπαιδεύσουν αλλά και να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους διαδικτυακούς κινδύνους; Η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η πρόληψη είναι απαραίτητα συστατικά για να προστατευτούν οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου.
Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς έχουν την χαρά να σας καλέσουν σε μια ημερίδα συζήτησης με εξέχοντες ειδικούς  ομιλητές  με  θέμα «Διαδίκτυο, ένα πολυεργαλείο για το παιδί με πολλούς κινδύνους» το Σάββατο  στις 10-5-2014  στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων μας  και ώρα 11,30 π.μ. (Πατρών 122-124 Πειραιάς)
Ομιλητές:

Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης- Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών
Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Ταξίαρχος, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Φώτιος Σπυρόπουλος , Εγκληματολόγος, Νομικός
Γιώτα Ηλιού, δημοσιογράφος Alpha
Θα συντονίσει ο κ. Δημήτριος Αλφιέρης, δημοσιογράφος, διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου μας κ.κ. Σεραφείμ
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων μας οδός Πατρών 122-124 , Πειραιάς
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 -4610 915. 
-Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης
-Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς προς και από τα Εκπαιδευτήρια με λεωφορείο των Εκπαιδευτηρίων (11 π.μ , στάση ηλεκτρικού σταθμού Πειραιά)


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: