Τάδε έφη ο αδελφός μας Ιουστίνος :

Η Αλήθεια δεν αποκρύπτεται, όσο και να προσπαθούν οι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές!

Έχει βρωμήσει ο τόπος αδελφέ μου
Silver. Kαι μόλις ανοίξει κάποιος ένα παράθυρο, να μπεί λίγο αεράκι μέσα, να φύγει λίγο η μπόχα, ξεσηκώνονται οι φαρισαϊκές φωνούλες των σι-σι-σιξ ευνούχων να το κλείσουν, για να μην ...κρυώσουν δήθεν οι γριούλες!

Αδελφέ μου
Silver, τα τύμπανα των δαιμόνων ηχούν εκκωφαντικά. Και στον άνομο χορό τους παρασέρνουν πατριάρχες, ιερείς, λαϊκούς, ορθοδόξους, ετεροδόξους, αλλοδόξους.



Τρελλός χορός, ηδονικός, σαν της Σαλώμης. Δόξα, χρήμα, σέξ, όλα στο χέρι, αρκεί να προσκυνήσεις τον αντίχριστο.

Και μείς που πάμε; Άφωνα, άλαλα, άβουλα, σαν παράλυτα προβατάκια, «έχουν γνώση οι φύλακες μας λένε»... Μπέεε, μπέεε, μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του ....οι μαύροι σκύλοι!

Όλα τα φαρισο-παπαδάκια έχουν ξαμολυθεί στα φόρουμ να αποκοιμήσουν τον λαό του Κυρίου. Μην κρίνεις, μην κατακρίνεις, μη μιλάς, όλο αυτό λένε.

Και να οι σοδομιστές να «παντρεύονται», νά τα συλλείτουργα με τον παπαντίχριστο, νά οι συμπροσευχές-πάρτυ -τούρτες με τα παγκόσμια συμβούλια των αιρέσεων, να οι καρκίνοι, να τα ελικόπτερα να πέφτουν, νά οι πυρκαγιές, να τα εννιά δηλητηριασμένα ποτάμια, να το όζον, νά το 666 διαβατήριο, νά, νά, νά....

Και τα σι-σι -σιξ παπαδάκια το βιολί τους! Ο οικουμενικός θρόνος, λένε, προσοχή τον θρόνο και τα μάτια σας!

Βρέ, συνέλθετε, θα μας κάψει ο Θεός, κινδυνεύει η πίστη μας! Ανώτερος είναι ο οικουμενικός θρόνος απο τη Πίστη μας;

Nαί, απαντούν τα καλοπληρωμένα σι-σι-σιξ- παπαδάκια.

Σεις, τέκνα διαβόλου, και έκγονα εχίδνης λέτε ναί.

Όχι , λέμε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας , Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού , Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και πάντων των Αγίων .
Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: