Τι Λωζάννη, τι Κοζάνη, τι Ορθόδοξοι τι Εβραιοπρεσβυτεριανοί, όλοι το ίδιο είμαστε, ένας Θεός υπάρχει για όλους. Πολλά τα έτη σου Βαρθολομαίε!....

13 Spectacular Weddings February 2014 Jamie and Takis Wedding

The recent marriage of Jamie Rose Grossbard and Panagiotis Kopulos brought more than two people in love together: Their pledges shared as husband and wife gave union to Greek Orthodox, Jewish and Presbyterian religions in a most meaningful ceremony.
"My husband is Greek Orthodox and their wedding traditions have been unchanged since the ninth century," says Jamie, who was raised learning both Protestant and Jewish beliefs. "It was important to Takis and me to have a ceremony that was so sacred and rich with history and tradition."
Here, Jamie and Takis (his nickname) happily exit center aisle after their wedding at St. Basil the Great Greek Orthodox Church.

6 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"My husband is Greek Orthodox and their wedding traditions have been unchanged since the ninth century", says Jamie.

κυπριανός χ
Μάλλον τα έχει μπερδεμένα, εκτός αν αυτά τη δίδαξαν οι both Protestant and Jewish διδάσκαλοι. Το Greek Orthodox tradition δεν αρχίζει από το ninth century, προηγούνται κάποιοι άλλοι αιώνες. Αιώνες, φευ, των πλανημένων υπό του αρχεκάκου όφεως πατέρων της Εκκλησίας, κατά τις διδαχές του Protestant and Jewish μεγίστου διδασκάλου του οικομενισμού - αν προτιμάτε σιωνισμού - κυρίου Αρχοντώνη.

Silver είπε...

@κατά τις διδαχές του Protestant and Jewish μεγίστου διδασκάλου του οικομενισμού - αν προτιμάτε σιωνισμού - κυρίου Αρχοντώνη.


O Aρχοντώνης τη δουλειά του κάνει αδελφέ μου, αυτές είναι οι εντολές που παίρνει από τα υπόγεια Μασονικά κατευθυντήρια του Βατικανού, αλλά αυτοί οι Αγιορείτες "Ηγούμενοι", οι "Μητροπολίτες"...αντιοικουμενιστές, οι Σωτηρόπουλοι και τα "Μοναστήρια της Αμερικής τι κάνουν;; Γιατί δεν ακολουθούν τον μοναδικό δρόμο του Μεγάλου Φωτίου, του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και όλων των υπολοίπων Ορθοδόξων;

Φυσικά έχουμε την λύση: Ας έρθουν στο κοινό Ποτήριο και θα δεις τι θα γίνει....

Ασφαλώς θα γίνει ό,τι έγινε έως τώρα με τόσες προδοσίες....

Ταλαίπωρη Ορθοδοξία.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

O Aρχοντώνης τη δουλειά του κάνει αδελφέ μου, αυτές είναι οι εντολές που παίρνει (...) αλλά αυτοί οι Αγιορείτες "Ηγούμενοι", οι "Μητροπολίτες" αντιοικουμενιστές, οι Σωτηρόπουλοι και τα "Μοναστήρια της Αμερικής τι κάνουν;

κυπριανός χ
Αυτοί κάνουν άθεσμη υπομονή και κακή υπακοή. You must have guts για να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις και αυτό το γνωρίζουν. Αλλά υπερισχύει η σχεσιολογία, που υποκατέστησε την θεολογία και τους έκανε όλους νερόβραστους. Όποια μοντέρνα θεολογική γραφή κι αν διαβάσεις, θα δεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τη "σχέση μας με το θεό" - τον θεό της σχέσης και των σχέσεων συμπληρώνω. Ο Θεός της άκρας ταπείνωσης πετάχτηκε στα άχρηστα και αναδείχθηκαν οι φαύλοι μεταπατέρες του "συναφιού", της συνάφειας και της Coca Cola.

Καλή σου μέρα, για εδώ
Καλό σου απόγευμα, για εκεί
Αδελφέ Κωνσταντίνε

Silver είπε...

@You must have guts για να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις και αυτό το γνωρίζουν.


Aυτή η πρότασή σου τα λέει όλα αδελφέ Κυπριανέ!

Καλό αγώνα αδελφέ. Νάσαι πάντα καλά!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον Χριστοδουλίδη και στον Silver που τολμούν να κρίνουν ένα π. Εφραίμ και ένα Σωτηρόπουλο!

Καλά ο Χριστοδουλίδης είναι παλαιοημερολογίτης σχισματικός. Αλλό ο Silver???

Silver είπε...

@Καλά ο Χριστοδουλίδης είναι παλαιοημερολογίτης σχισματικός. Αλλό ο Silver???


Nτροπή σε σένα που δεν έχεις το σθένος να υπερασπίσεις την Ορθοδοξία σου επώνυμα!

Ο Σίλβερ υπερασπίζεται επωνύμως την Ορθοδοξία του από τις αιρετικές τοποθετήσεις του Σωτηρόπουλου όπως αυτή για την Κυρία Θεοτόκο μας:

Πριν τον Ευαγγελισμό: "είχε και Αυτή μικρές προσωπικές αμαρτίες".

Ο Άγιος Ιουστίνος (Πόποβιτς) γράφει: κάθε αμαρτία είναι μία μικρή κόλασις (Ανθρωπος και Θεάνθρωπος σελ. 96).
Έτσι κατά τον κύριο Σωτηρόπουλο, έζησε και η Κυρία Θεοτόκος, πριν τον Ευαγγελισμό, "μικρές προσωπικές κολάσεις"!!!

Αυτά προς το παρόν. Αν θέλεις συνεχίζω...

Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.