Στο ίδιο μασονικό έργο θεατές...



σχόλιο Γ.Θ : Από την εποχή που δολοφόνησαν τον Φιλορώσο Καπποδίστρια για να εγκαθιδρύσουν την ψευτορωμαίικη αποικία τους...
έως την εξέγερση κατά του φιλορώσου Μιλόσεβιτς, του Καραμανλή του Ρωσικού ανοίγματος και του Φιλορώσου Άσαντ, η σατανοκινούμενη Δύση οπλίζει και εκπαιδεύει μέσα από τους ανά τον κόσμο πράκτορές της τον κάθε διεστραμμένο ταραξία κάθε χώρας, τον κάθε απροσάρμοστο ανώμαλο, που θέλοντας να ιδεολογικοποιήσει την δίψα του για καταστροφή βρίσκει τους νταβατζήδες - χρηματοδότες που πάντα ονειρευότανε.

Οι Ουκρανικές μαριονέτες της Νέας Τάξης και της Δύσης καίνε σήμερα το Κίεβο, επειδή η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση είναι φιλορωσική και δεν θέλει να μοιάσει στα προτεκτοράτα της Αμερικανοσιωνιστικής ηγεμονίας..

Έχει σημασία να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο οργανώνει όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους ταραξίες η Δύση. Έχει σημασία, γιατί αν θέλουμε να ξεπληρώσουμε την Δύση με το ίδιο νόμισμα με το οποίο μας πολεμάει, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τον τρόπο αυτόν ως μπούμεραγκ κατά της χρησιμοποιώντας δηλαδή τους δικούς μας Ρωμαίικους συλλόγους και ΜΚΟ για να κρατήσουμε τα Ιερά και τα Όσια του Γένους όρθια στον σημερινό κλυδωνισμό που εξαπολύουν οι Αμερικανοσατανικές δυνάμεις.

(από τον αδελφό μας Ιουστίνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: