Τάδε έφη ο αδελφός μας Ιουστίνος:

«Εστώς και θερμαινόμενος» από τις ζεστές και ορθάνοιχτες Παπικές αγκάλες της επιστροφής μας, συγκινούμενος από τα κροκοδείλια δάκρυα και τον Ορχηστρικό Χορό της Διαθρησκειακής Σαλώμης...


Εξ αιτίας αυτής της πονηράς αγάπης και αποδοχής, της προτροπής του αρχεκάκου Όφεως, έπεσαν ο Αδάμ και η Εύα. Επάνω σ’ αυτήν ακριβώς την παμπόνηρη «αγάπη και αποδοχή» στηρίζεται ο έκφυλος Οικουμενισμός, το άρμα του Αντιχρίστου. «Ελάτε, να αγαπηθούμε ντάρλιγκς! Ας ενωθούμε στου Παπόδουλου Οικουμενισμού την καλόστρωτη και ανθοστόλιστη κοίτη! Ας περιφρονήσουμε τις διαφορές μας και ας εστιάσουμε στις ομοιότητές μας».«Στον Πανάγιο Τάφο θα έχω οικουμενική συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των χριστιανικών δογμάτων της Ιερουσαλήμ, μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο», είπε ο ποντίφικας Φραγκίσκος στο συγκεντρωμένο πλήθος των πιστών. 

(σ.σ. "λάθη θανάσιμα και κολάσιμα" κατά τον κ. Σωτηρόπουλο, και τους "Ποιμένας", εάν δεν παραμείνουμε να κοινωνούμε στην Ουνίτικη εκκλησία του Βαρθολομαίου!!!)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείτε αναφέρομενος στον κ.Σωτηρόπουλο;

Χρίστος Κωστόπουλος

Silver είπε...

Aδελφέ Χρήστο Χαίρε εν Κυρίω!

Αν δεν γνωρίζεις, σε πληροφορώ ότι τον Δεκέμβριο ο κ. Σωτηρόπουλος κυκλοφόρησε ένα κείμενο στο οποίο γράφει ότι όσοι έχουν κάνει αποτείχιση και κατ΄ ακολουθία δεν μπορούν να κοινωνούν διαπράττουν θανάσιμο αμάρτημα.

Αυτή η θέση δεν είναι μόνο του κ. Σωτηρόπουλου, αλλά και πολλών Γερόντων και άλλων Κληρικών. Εγώ που βρίσκομαι στον Καναδά, δεν εκκλησιάζομαι στους ναούς που οι Κληρικοί μνημονεύουν τον αιρετικό Μητροπολίτη Καναδά κ. Σωτήριο. Έχω διακόψει και την κοινωνία μου με τα τοπικά Μοναστήρια αλλά και με τον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας.
Πιστεύω ότι η υπομονή και παραμονή μου στην τοπική «Εκκλησία» «άχρι καιρού», είναι ενάντια στην Ορθόδοξη Πίστη μου. Πιστεύω ότι η ένωση με την παπική παρασυναγωγή έγινε το 1965 με την άρση των αναθεμάτων από τον Αθηναγόρα και στην συνέχεια με επίσημη γραπτή πλέον συμφωνία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου το 1993. Αυτός είναι και ο λόγος που είδαμε το 2006 στον Άγιο Γεώργιο της Πόλης τον Πάπα με τον κ. Βαρθολομαίο να συλλειτουργούν, και τώρα θα συναντηθούν στα Ιεροσόλυμα τον Μάϊο.
Δηλαδή προδοσία της Εκκλησίας του Χριστού στον απόλυτο βαθμό!

Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.