«Βομβιστές προσευχής» κατά της MEGAλης βλασφημίας!

ΠΗΓΗ: www.orthodoxia.gr

Σε ένα πρωτοφανές συντονισμένο, όσο ποτέ άλλοτε, ξεσηκωμό προχώρησαν ορθόδοξοι Χριστιανοί σε Ελλάδα και Κύπρο. Και ο ξεσηκωμός τούτος αφορά την κοινή προσευχή ως αντίδραση στη MEGAλη βλασφημία κατά του τριαδικού Θεού. Οι χριστιανοί με τις ευλογίες Αγιορειτών Πατέρων αλλά και άλλων σύγχρονων γερόντων θα συντονιστούν για δεύτερη φορά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 8: 30 μ.μ. και θα διαβάζουν είτε μόνοι, είτε σε ομάδες-πυρήνες το ψαλτήριο, προκειμένου με τη δύναμη που απʼ αυτό εκπορεύεται να αποτραπούν για άλλη μία φορά οι συνέπειες που προκαλούνται στον ελληνικό ορθόδοξο λαό από την εκ νέου προβολή από το τηλεοπτικό σταθμό MEGA της βλάσφημης κινηματογραφικής ταινίας  «Κώδικας Ντά Βίντσι»! Την ώρα προβολής επίσης σε ναούς της χώρας θα τελούνται αγρυπνίες.
Είναι η δεύτερη φορά που νέοι επί το πλείστον από όλη την Ελλάδα θα αντιδράσουν με το πλέον δυνατό όπλο που διαθέτει η φαρέτρα της Αγίας μας Εκκλησίας, την θερμή προσευχή, σχολίαζε Αγιορείτης μοναχός. «Είθε ο Θεός να αφουγκραστεί την αγωνία μας, να μας λυπηθεί και να μας ελεήσει. Είναι απαράδεκτο στο όνομα της δήθεν ελευθερίας της έκφρασης να βλασφημείται ο τριαδικός Θεός. Είναι ντροπή ένας τηλεοπτικός ελληνικός σταθμός να καθίσταται τυφλό όργανο, προκειμένου να εξασφαλίσει κονδύλια, των γνωστών -αγνώστων αλλά και εν γένει των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας. Και είναι απαράδεκτο η βλασφημία αυτή να γίνεται αιτία των βαρύτατων αλυσίδων και δεσμών  που μας δένουν και μας κρατούν υπό καθεστώς αιχμαλωσίας. Θαρρώ πώς έφθασε η ώρα να λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι για εκείνους που επιμένουν να γαλουχούν το λαό στην ανομία και στην ασέβεια έναντι του Χριστού και της αγίας ορθόδοξης πίστης για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοι μας. Είθε ο καλός Θεός να ελεήσει και να φωτίσει τους αδίστακτους και σκληρόκαρδους καναλάρχες έτσι ώστε να εποικοδομούν ορθά το λαό μας. Το όπλο μας ως χριστιανοί είναι η προσευχή. Αυτή έλυσε τα δεσμά του Αποστόλου Πέτρου και τον απελευθέρωσε από τη φυλακή. Μακάρι η ελάχιστη προσευχή μας όχι μόνο να δώσει τέλος στην εμφανή αιχμαλωσία της χώρας μας αλλά και να εκδιώξει τα κάθε λογής ταγκαλάκια που νυχθημερόν την ταλαιπωρούν. Ει ο Θεός μεθʼ ημών ουδείς καθʼ ημών»
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυθόρμητα και με παλμό πρωτόγνωρο συντροφιές χριστιανών σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο και σχεδόν σε κάθε ελληνική πόλη μαζεύονται σε κατʼ οίκον συγκεντρώσεις για ομαδική προσευχή. Θα αναγνώσουν γονυπετείς οι περισσότεροι εξʼ ολοκλήρου την «πυρηνική ναυαρχίδα» της προσευχής, το ιερό ψαλτήριο, δίδοντας το έναυσμα στο βασιλιά και προφήτη Δαυίδ, μέγα διώκτη των δαιμονίων αλλά και στον Αρχιστράτηγο του Θεού Μιχαήλ να ηγηθούν της ειρηνικής αυτής οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας κοινής προσευχής.
Ας δώσουμε λοιπόν ένα μήνυμα ελπίδας. Ας πάψουμε να είμαστε χλιαροί και αδιάφοροι ως χριστιανοί. Ας πέσουμε στα γόνατα. Ας μεταμορφώσουμε τους εαυτούς μας σε «βομβιστές της προσευχής» για να πλήξουμε καθοριστικά τη νέα μεγάλη βλασφημία προς τον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό. Ας μην μείνουμε αυτή τη φορά αδιάφοροι ας ενεργοποιηθούμε ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων μας. Ας γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας οι εκκλησιαστικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και όλα τα χριστιανικά ιστολόγια μεταφέροντας την είδηση της κοινής προσευχής. Ας γίνουμε μέτοχοι του θαύματος αποτροπής της βλασφημίας. Ο Θεός μαζί μας και μαζί με το ελληνικό ορθόδοξο πιστό λαό μας. Όλοι ενωμένοι με την προσευχή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: