Πως εξαπατούν τον "ορθόδοξο" λαό : παρουσιάζουν τον λαϊκό "κ" Μπουτάρη ως βδέλυγμα της ερημώσεως και όχι τον αρχιαιρεσιάρχη παπόδουλο "κ" Βαρθολομαίο!!!





“Το βδέλυγμα της ερημώσεως εστώς εν τόπω Αγίω”, εν τω Ναώ του Αγίου Δημητρίου, εν έτει 2013!


Όλο το παραπλανητικό άρθρο των υπηρετών του αντίχριστου Πάπα εδώ : 



2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ἄς χρησιμοποιήσει τή σιδηρᾶ ράβδο του ὁ Πατριάρχης μας γιά τούς σκανδαλοποιούς ἄρχοντες, ὅπως ἔκαναν οι ..." κλπ., κλπ.

ΚΧ
Επειδή γίνεται δύσκολα αντιληπτή η εξαπάτηση, παραθέτω το μικρό αυτό εδάφιο από το τέλος τους άρθρου της "Κατάνυξις".

Η σιδηρά ράβδος του εκλεκτού οικουμενικού τους Βαρθολομαίου, δεν είναι σιδηρά (σημ. στην Αποκάλυψη η λέξη αυτή χρησιμοποιείται, κατά τη γνώμη μου, με την έννοια όχι της σκληρότητας, αλλά της αντοχής και της ευθύτητας καθότι ράβδος). Η ράβδος του οικουμενικού τους, ούτε αντοχή έχει, ούτε το ευθύ σχήμα της ράβδου. Είναι εύκαμπτη και ευλύγιστη, ώστε να της δίνει όποιο σχήμα θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει. Στραβό είναι το ραβδί όπου κρατεί και στραβά είναι αυτά που γράφει με έξυπνο, όμως παραπλανητικό, τρόπο το ιστολόγιο katanixi.

Silver είπε...

@Στραβό είναι το ραβδί όπου κρατεί και στραβά είναι αυτά που γράφει με έξυπνο, όμως παραπλανητικό, τρόπο το ιστολόγιο katanixi.


Αδελφέ Κυπριανέ, έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας Νικόλαος (ιστολόγιο Κατάνιξις), ένεκα ελείψεως χρόνου, δεν θα έδωσε προσοχή στο κείμενο. Ο πατέρας Νικόλαος έχει εισέλθει στην σκληρή γραμή των αντιοικουμενιστών (πατέρα Ζήση κ.α.)και δεν νομίζω ότι αυτό το κείμενο των νέων της Θεσσαλονίκης τον εκφράζει.

Νάσαι πάντα καλά, καλό και ευλογημένο αγώνα, η Κυρία Θεοτόκος μας σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.