Δεν πτοούν τους Χριστιανούς η χθεσινή ρίψη χημικών και οι προπηλακισμοί των 10 διμοιριών των ΜΑΤ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ έξω από το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ

Αδυνατεί η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση Σαμαρά να εφαρμόσει τους νόμους!
Δεν πτοούν τους Χριστιανούς η χθεσινή ρίψη χημικών και οι προπηλακισμοί των 10 διμοιριών των ΜΑΤ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ έξω από το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά οδός 44)
(12/10/2012 12:09)
Ως «Πόντιος Πιλάτος» ο εισαγγελέας υπηρεσίας αρνήθηκε να εφαρμόσει την αυτόφωρη διαδικασία μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Δεν στοιχειοθετούσε για τον εκπρόσωπο της δικαιοσύνης κακόβουλη βλασφημία ότι ο Θεάνθρωπος, Λόγος του Θεού Ιησούς Χριστός παρουσιαζόταν στη θεατρική παράσταση ως ομοφυλόφιλος!!!
Η δυναμική παρουσία Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και η παρουσία βουλευτών και μελών της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ματαίωσε και πάλι τη βλάσφημη παράσταση Corpus Christi. Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει το θέμα της αντίδρασης χριστιανών έναντι της κακόβουλης βλασφημίας των θείων που απειλεί τη θρησκευτική ειρήνη και την κοινωνική συνοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: