Κινηματογραφική καταδίωξη λεωφορείου στα Ιωάννινα

13-09-2012 
 Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν  χθες κοντά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας...


 ακινητοποίησαν ένα λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες και 33 επιβάτες για να συλλάβουν έναν νεαρό Αλβανό που ταξίδευε προς το εσωτερικό της χώρας αν και σε βάρος του υπήρχε απαγόρευση εισόδου!

Ο ανεπιθύμητος  αλλοδαπός, που κατηγορείται για σωρεία παραβατικών πράξεων στην Ελλάδα, είχε εντοπιστεί στο φυλάκιο της Κακαβιάς και αποτράπηκε η είσοδος του. Όμως, εκείνος πέρασε πεζός τα σύνορα από ένα μη ελεγχόμενο σημείο και… συνάντησε σε μικρή απόσταση το λεωφορείο που είχε προορισμό την Αθήνα, στο οποίο επιβιβάστηκε και πάλι!

Όμως, οι αστυνομικοί  τον αντιλήφθηκαν και υποχρέωσαν  τον οδηγό να σταματήσει. Ο  σεσημασμένος κακοποιός συνελήφθη και μαζί του ένας ακόμη Αλβανός που δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και οδηγήθηκαν στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Εκεί μεταφέρθηκε και το… λεωφορείο για το οποίο διατάχθηκε κατάσχεση επειδή χρησιμοποιήθηκε στην μεταφορά λαθραίων επιβατών!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: