Οι Νεοταξίτες αποφάνθηκαν


Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε για την Παπαχρήστου: «Δεν έδειξε κανέναν σεβασμό για μια θεμελιώδη ολυμπιακή αξία…



Και η δική μας ερώτηση σε αυτά τα δουλάρια της Νέας Τάξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής :

Πως επιτρέπει η τόσον υψηλή ευαισθησία σας στο σεβασμό των θεμελιωδών αξιών του Ολυμπισμού, και συμμετέχετε στους Ολυμπιακούς αγώνες μαζί με τον σφαγέα και κατακτητή του 37% του Ελληνικού Κυπριακού εδάφους; Συμμετοχή σημαίνει αποδοχή του βαρβαρότουρκου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Νωπό το ελληνικό αίμα στην Κύπρο μας, οι δε οικογένειες των αγνοουμένων ακόμη περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα, από αυτούς  που δεν σέβονται τίποτε το ανθρώπινο και γράφουν αναιδώς στα παλαιά των υποδήματα όλες τις καταδικαστικές αποφάσεις του ΟΗΕ και άλλων διεθνών Οργανισμών.
 Ευαισθησία λοιπόν για την Παπαχρήστου και προκλητικός παχυδερμισμός για τα ιδεώδη του Ολυμπισμού που υποτίθεται ότι υπηρετείτε.

Υπάρχει μεγαλύτερη φρίκη και προσβολή και περίγελως από αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: