Έναρξη Σεμιναρίων στη Σχολή Γονέως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

October 17, 2011
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, ώρα 5.00 μ.μ., θα ξεκινήσει το νέο σεμινάριο της Σχολής Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Ο νέος σεμιναριακός κύκλος εβδομαδιαίων συναντήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011.
 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σχολής, στη νέα περίοδο θα λάβουν μέρος ως εισηγητές-συντονιστές οι:

Η συνέχεια, κλικ στο  : Read more

Α. Κυπριωτάκης Αντώνιος, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Δυσκολίες και διαταραχές μάθησης – Αίτια και αντιμετώπιση» (17, 24 και 31 Οκτωβρίου 2011).
Β. Κρασανάκης Γεώργιος, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Ο έφηβος και οι γονείς του» (7 και 14 Νοεμβρίου 2011).
Γ. Σφακιανάκης Γεώργιος, διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, με θέμα «Περιπτώσεις συγκρούσεων στον χώρο της οικογένειας» (21 και 28 Νοεμβρίου 2011).
Δ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Χαραλαμπάκης, θεολόγος, εφημέριος Ι. Ναού Παναγίας Μπεντεβή, με θέμα «Εκκλησιαστική εμπειρία και σύγχρονη οικογένεια» (5 Δεκεμβρίου 2011).
Ε. Τον κύκλο των συναντήσεων θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος ο οποίος θα μιλήσει και θα συζητήσει με τους γονείς στις 12 Δεκεμβρίου 2011.
Οι συναντήσεις γίνονται κάθε εβδομάδα, ώρα 5.00-6.30 μ.μ., στον χώρο της Σχολής (Οδός Αλκιβιάδου 6, έναντι της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας). Στο προαύλιο της Σχολής υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, καθώς επίσης, στη διάρκεια των συναντήσεων, υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης μικρών παιδιών για όσους γονείς έχουν ανάγκη. Όλα τα σεμινάρια της Σχολής προσφέρονται δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Διοικούσας Επιτροπής καθώς και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής όπου υπάρχουν έντυπα ενημέρωσης και εγγραφής στο σεμινάριο. Η εγγραφή μπορεί να γίνει και κατά την προσέλευση στο σεμινάριο, καθώς επίσης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αποστέλλοντας στοιχεία επικοινωνίας, με τη σημείωση «για το σεμινάριο  της Σχολής Γονέων», στη διεύθυνση: sholigoneon@gmail.com Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 6977324039 & 6976769548.

Δεν υπάρχουν σχόλια: