Σε δύο φωτογραφίες αποτυπώνεται η φρίκη της Νέας Τάξης -- Του αδελφού μας Σπύρου


Καλημέρα- Χριστός Ανέστη
Σε δύο φωτογραφίες αποτυπώνεται η φρίκη της Νέας Τάξης, με την επιβολή στους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες την υποταγή στην λατρεία της γαίας, δηλαδή στον Εωσφορικό Νεοπαγανισμό.
Η πρώτη είναι πρόσφατη από την επίσκεψη του φανερού σιωνιστή Τραμπ στην Λουσιφεριανή Σαουδική Αραβία, και η δεύτερη από τις συμπροσευχές του κρυφού σιωνιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Δείτε και στο συγκεκριμένο βίντεο τον γόνο των Ροτσάϊλτ να αναφέρεται ανοιχτά πλέον στην θρησκεία του δηλαδή δια μέσου της υποτιθέμενης οικολογίας στον Σατανισμό!
https://www.youtube.com/watch?v=dOoZgPVdwvw
Την "οικολογία" κρατήστε την γιατί θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον και όπως βλέπετε αποσχολεί ιδιαιτέρως και τον Βαρθολομαίο και τους Ροτσάϊλτ, και τον Saruman της Σαουδικής Αραβίας, τον Τράμπ τον Σίσι (Αιγύπτου) κ.λ.π των οποίων ο κατάλογος δεν έχει τέλος!

Σπύρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέντιουμς είναι αυτοί; Πού φτάσαμε Θεέ και Κύριε! Ο ηγέτης μιας παγκόσμιας δύναμης να συγχρωτίζεται με θεόμουρλους! Ο άλλος εκ Φαναρίου συνφωτογραφίζεται με μασώνους,ειδωλολάτρες,σατανιστές! Και μετά σου λέει βαδίζουμε καλά,είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί!!