Μιχάλης Χαραλαμπίδης για αλβανικές προκλήσεις: Τα μαυροντυμένα ΕΣ-ΕΣ συμμετέχουν στην κυβέρνηση των Τιράνων

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες προκλήσεις των Αλβανών κατά της χώρας μας, το ιστορικό στέλεχος του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης, που είχε αποχωρήσει από το κόμμα στο συνέδριο του 1996, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε:

"Το 1940 – 41 στην Βόρειο Ήπειρο συγκρούσθηκε ο ανθρωπισμός με την βαρβαρότητα. Είχαμε την πρώτη νίκη του στην Ευρώπη. 
Οι αυτόχθονες ελληνικοί πληθυσμοί της Βορείου Ηπείρου αποτέλεσαν μέρος του μετώπου του ανθρωπισμού.
Οι Τσάμηδες ως πιστοί συνεχιστές μίας ληστρικής και εγκληματικής παράδοσης, εκτός των άλλων αγριοτήτων έσφαζαν τους Έλληνες τραυματίες στρατιώτες επάνω στα κρεβάτια τους στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων.
Παντού η βαρβαρότητα τιμωρείται. Όχι όμως στην Σκιπερία", σημείωσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, "αυτά τα μαυροντυμένα ΕΣ-ΕΣ συμμετέχουν σήμερα στην κυβέρνηση των Τυράννων του σοσιαλιστή Ράμα. Μόνιμου φωτογραφικού συντρόφου του εκφραστή σήμερα ενός γενοκτονικού καθεστώτος, του Ερντογάν.

Η συχνότητα υπερέβη και τους αληθινούς παλιούς οθωμανικούς χρόνους.
Δεν νομίζω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνομιλεί διακρινόμενη από ελαφρότητα και ανοχή με μία παρόμοιας σύνθεσης και συμπεριφοράς κυβέρνηση. Ο αυστριακός Χάνς το ξέρει αυτό. Το ίδιο ισχύει και με την εδώ κυβέρνηση, αριστερή μάλιστα.
Υπάρχει όμως κάτι βαθύτερο, στο οποίο αναφέρθηκα καιρό πριν. Η Ελλάδα, οι Έλληνες δεν μπορούν να υφίστανται την αλβανική σύγχρονη προβληματικότητα, παθολογία και εγκληματικότητα. Όσοι όπως ο Χάνς και άλλοι έχουν ολοκληρωτικές και αυτοκρατορικές νοσταλγίες και αναζητούν μισθοφόρους μελανοχίτωνες και τουρκοσκιπτάρ όπως τους αποκαλούν στην Κορυτσά, ας το κάνουν. Έχουν παράδοση.
Θα θυμίσω αυτό που είπαν οι επιζήσαντες Έλληνες μετά την μεγάλη σφαγή των Ελλήνων της Πελοποννήσου από τους Αλβανούς το 1770. Τα ψέματα και οι μπαμπεσιές τελείωσαν", τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Οθωμανοί αλλοίωσαν το υγιές φρόνημα πολλών στα Βαλκάνια. Βλέπεις τον Αλβανό που ήταν κατ΄εξοχήν χριστιανός ορθόδοξος να υπερασπίζεται το ισλάμ!!! Να συμπεριφέρεται εχθρικά με τον Έλληνα ενώ είναι κατ΄εξοχήν αδέλφια από την αρχαιότητα. Συνεργάζεται με τον Τούρκο ο οποίος όχι μόνο κατάστρεψε τη χώρα του και έσφαζε αβέρτα,όχι μόνο άρπαζε τα γυναικόπαιδα στα παζάρια των Οθωμανών της ανατολής εξισλάμισε με τρομερές πιέσεις το μισό πληθυσμό!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με σχιζοφρενή συμπεριφορά,συνεργάζονται με τον σφαγέα τους,η μισή Οθωμανική αυλή,πασάδες,γενίτσαροι,πολεμιστές προέρχονται από αλβανόπαιδες που άρπαζαν μικρά παιδιά από τις αγκαλιές των γονιών τους που τα μεγάλωναν στα χαρέμια και στα εσωτερικά δωμάτια των αιμοσταγών Οθωμανών για να υπηρετούν τους σκοπούς τους! Πολλά παιδιά τα βιάζαν,αγόρια και κορίτσια,όπως έκαναν και με πολλά Ελληνόπουλα τα ιτς ογλάν! Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι οθωμανικοί τοίχοι στο Οθωμανικό ντιβάνι στα εσώτερα του Τοπ Καπί θα περιέγραφαν μεγάλα δράματα,βιασμούς,σφαγές,οδυρμοί,κλάματα,χιλιάδων νέων κορίτσια κι αγόρια που τα βίαζαν ψυχοσωματικά ώστε να απαρνηθούν τη χριστιανική πίστη τους,σε τρυφερη΄ηλικία Η παιδεραστία από τους σουλτάνους,τους πασάδες κια κάθε αξιωματούχο πήγαινε σύννεφο,χιλάδες κραυγές απόγνωσης πνιγόταν μέσα στο αίμα και τη βία. Έτσι ανδρώθηκε η Οθωμανική επικράτεια,μέσα στο αίμα,τους εκβιασμούς,το πόνο,τις σφαγές,τους εξισλαμισμούς. Τότε δεν υπήρχαν σύγχρονα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν τα εγκλήματα τους! Θα μπορούσε να πει κανείς ήταν ένα ισλαμικό κράτος εφάμιλλο αυτού που βιώνει σήμερα η Συρία και το Ιράκ,που μεγάλωσε,επιβίωσε κάτω από βίαιες συνθήκες,επεκτάθηκε και μεθοδικά ενσωματώνοντας ως δικά τους sic τα παλιά στοιχεία και υλικά του ιστορικού Βυζαντινού χώρου τα οικειοποιήθηκαν και βλέπουμε σήμερα μια παραλλαγμένη εικόνα. Να υπάρχει μια χώρα με πολλά Ρωμαίικα στοιχεία αλλά με προσωπείο ισλαμικό,ακριβώς γιατί όλο το ρωμαίικο΄βυζαντινό υπόστρωμα καλύφθηκε από τον ισλαμικό βιασμό από ανθρώπους που υιοθέτησαν τον ισλαμισμό υπό αφόρητες πιέσεις,και ως νεοφώτιστοι αγωνίστηκαν να μετατρέψουν όλο το χώρο σε ισλαμικό κράτος ενώ στη πλειονότητά τους ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι!!!