Γράφει ο κ. Γεώργιος Τραμπούλης, θεολόγος:

Μία άλλη παράμετρος που δεν θα πρέπη να μας διαφεύγει είναι και ο απροκάλυπτος τρόπος, με τον οποίο η κυβέρνηση έχει βαλθή να αποχριστιανοποιήση την Πατρίδα μας.  Μας κυβερνούν άνθρωποι οι οποίοι έχουν απορρίψει την χριστιανική πίστη και διακηρύττουν ότι είναι άθεοι προκειμένου να μετατρέψουν την Χώρα αυτή σε ένα άθρησκο λαϊκό κράτος.  Έτσι με μέσον τους μετανάστες αποσκοπούν να αλλοιώσουν την ταυτότητα αυτού του τόπου  χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την χριστιανική φιλανθρωπία. Όμως η φιλανθρωπία και η αγάπη, τις οποίες προβάλλουν οι άθεοι κυβερνώντες είναι ψευδεπίγραφες, όπως και η ελευθερία που επαγγέλλονται. Διότι είναι φιλανθρωπία που έχει επινοηθή από πονηρούς ανθρώπους, για να πετύχουν τα πονηρά σχέδια τους, δηλαδή να επιβάλουν την αθεΐα και την αλλοίωση του Γένους μας.
***

Ο  Ανώνυμος άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γράφει ο κ. Γεώργιος Τραμπούλης, θεολόγος:":

Η τέχνη του πονηρού και από τα δεξιά σε εφαρμογή! Αυτοί που ερημοποίησαν για άνομα κέρδη τη Συρία οι ίδιοι που χρηματοδοτούν τα τέρατα να σφάζουν και να βιάζουν, ακριβώς οι ίδιοι προκαλούν αυτή τη προσφυγιά. Επιβάλουν τη θέληση τους όπου κρίνουν, περνώντας μηνύματα τρόμου σε όλη την ανθρωπότητα, ότι αυτοί κάνουν κουμάντο, μπορούν να τυλίξουν τη γη στις φλόγες, να την ανατινάξουν αν δε υπακούσουν οι λαοί και τα έθνη, οι κυβερνήσεις και οι πνευματικοί άνθρωποι. Αλλοιώνουν την εσωτερική συνοχή των λαών που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, και χρησιμοποιούν το τρόμο των ανθρωπόμορφων κτηνών. Οι άνθρωποι έχουμε δώσει πολλά δικαιώματα στον αλλότριο και χρησιμοποιεί ανθρώπους του οι οποίοι έχουν καταλάβει σημαντικές θέσεις για καίρια ζητήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η τέχνη του πονηρού και από τα δεξιά σε εφαρμογή! Αυτοί που ερημοποίησαν για άνομα κέρδη τη Συρία οι ίδιοι που χρηματοδοτούν τα τέρατα να σφάζουν και να βιάζουν,ακριβώς οι ίδιοι προκαλούν αυτή τη προσφυγιά.Επιβάλουν τη θέληση τους όπου κρίνουν,περνώντας μηνύματα τρόμου σε όλη την ανθρωπότητα,ότι αυτοί κάνουν κουμάντο,μπορούν να τυλίξουν τη γη στις φλόγες,να την ανατινάξουν αν δε υπακούσουν οι λαοί και τα έθνη,οι κυβερνήσεις και οι πνευματικοί άνθρωποι. Αλλοιώνουν την εσωτερική συνοχή των λαών που έχουν κοινά χαρακτηριστικά,και χρησιμοποιούν το τρόμο των ανθρωπόμορφων κτηνών. Οι άνθρωποι έχουμε δώσει πολλά δικαιώματα στον αλλότριο και χρησιμοποιεί ανθρώπους του οι οποίοι έχουν καταλάβει σημαντικές θέσεις για καίρια ζητήματα.