Καθαρές σοφιστείες του διαβόλου, για να τροχοπεδείται ο αγωνιστικός ζήλος

Aυτή την εποχή όπως η σημερινή, που η κρίση έχει και έκταση και βάθος, η αποκλειστική σωτηρία μας είναι η Αλήθεια, που πρέπει να λέγεται χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, υπέρ όλων και εναντίον όλων και να υπηρετείται αντί πάσης θυσίας! Όλα τα άλλα, δήθεν διαλλακτικά και ειρηνικά, είναι παραπλανητικά, ηττοπαθή, υποκριτικά, καθαρές σοφιστείες του διαβόλου, για να τροχοπεδείται ο αγωνιστικός ζήλος, ν' αποκοιμίζονται οι πιστοί, κι' οι υπηρέτες του διαβόλου, οι Παπόδουλοι  οικουμενιστές,  να δρουν ανενόχλητοι!

-----------------------------

Ο/Η Marinos Ritsoudis είπε...

Συμφωνώ με το παραπάνω. Μόνο που τροχοπέδη δεν αποτελούν για τους ζωντανούς Ορθοδόξους. Τροχοπέδη είναι για τα χλιαρά μικρά βλαστάρια, σαν όλους εμάς, που παρασύρονται στον άνεμο της αποστασίας. Για τους θερμούς στην Πίστη, τέτοια κείμενα είναι τα καμπανάκια της αποστασίας, που μας φωνάζουν για μεγαλύτερο αγώνα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τα γράφει αυτά;

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ποιος τα γράφει αυτά;


Ένας Ορθόδοξος που δεν μας γράφει το όνομά του.

Ν/Α είπε...

Συμφωνώ με το παρακάνω. Μόνο που τροχοπέδη δεν αποτελούν για τους ζωντανούς Ορθοδόξους. Τροχοπέδη είναι για τα χλιαρά μικρά βλαστάρια, σαν όλους εμάς, που παρασύρονται στον άνεμο της αποστασίας. Για τους θερμούς στην Πίστη, τέτοια κείμενα είναι τα καμπανάκια της αποστασίας, που μας φωνάζουν για μεγαλύτερο αγώνα.