21-5-2017 : Ολόκληρη η μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη στήν Αθήνα..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι διαμαρτύρονται για την αλλοίωση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας του νεοελληνικού κράτους περιγράφονται σαν γραφικοί. Κι αυτό γιατί επέτρεψαν,άφησαν,ανέχτηκαν να ανδρωθεί και να εισχωρήσει σε όλο το φάσμα των ιστών της πολιτείας και όχι μόνο εκεί διαβρωμένοι και διεφθαρμένοι. Πλέον είναι αργά για δάκρυα,πληρώνουμε την ανοχή και τον ωχαδελφισμό. Η Ελλάδα είναι σιδηροδέσμια,στη μασωνία και τη παποφραγκία. Ο εκδυτικισμός της δεν είναι τωρινός,συνέβη την επομένη της υποτιθέμενης ανεξαρτησίας της που της κουβάλησαν δυτικούς να τη ποδηγετήσουν,και δολοφόνησαν το μοναδικό ελληνορθόδοξο ηγέτη Καποδίστρια που προσπάθησε να βάλει ισχυρά θεμέλια. Πού πήγε το τάμα του έθνους,πού το πανελλήνιο όραμα της πραγματικής πρωτεύουσας,πού η ρωμηοσύνη; Έχουμε ένα κράτος που κυβερνάται από απάτριδες διεθνιστές,και μια Εκκλησία διασπασμένη επίτηδες,με τα χέρια μας βγάλαμε τα μάτια μας. Θα πει κάποιος διαπιστώσεις,πες τι κάνουμε στο εξής. Νομίζω το μόνο που μας μένει είναι η προσευχή,όλα είναι σαθρωμένα και διαπλεκόμενα,ένας ιστός αράχνης που απλώνεται σε όλα τα επίπεδα. Από που να αρχίσεις και πώς; Μόνο ό,τι κάνει ο Θεός έτσι που είναι τα πράγματα.

Join the Award-Winning Blogger Contest είπε...

Blogs are competing for awards.
A total of $ 30,000 cash prize-winning inter-blog competition has started. So join you now. We will be honored to welcome you to this beautiful activity, which will be awarded to many bloggers.
You are invited to the blog writers competition for May-June 2017. You have absolutely visited to get detailed information and to apply.

Web : http://www.bloggercontest.com/
Mail : contact@bloggercontest.com
Pbx : +441792950166