Επέστη η Ώρα του «ΕΝΟΣ» ! Ενός νεωτέρου Μάρκου Ευγενικού!

Αν κάποιος καλόγηρος, ή κάποιος κληρικός (Διάκονος ή πρεσβύτερος) έκανε κάτι αντίθετον προς τας «αποφάσεις» ή την βούλησιν του οικείου Ιεράρχου (συμπροσηύχετο, αμφιοφορών, εις Λειτουργίαν … Παλαιοημερολογιτών), ασφαλώς θα αντιμετώπιζε  Επισκοπικόν Δικαστήριον, με ενδεχομένας κυρώσεις· τώρα που ένας Επίσκοπος (και ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος είναι Επίσκοπος) παραβιάζει τους Ιερούς περί συμπροσευχής  και συλλειτουργίας με Αιρετικούς,  Κανόνας και έρχεται συνεχώς αντίθετος με την Ορθόδοξον συνείδησιν, δεν πρέπει να υποστή τας συνεπείας των ενέργειών του; Αλλά από ποίους; Αν όμως οι πολλοί σιωπούν, διότι «ηγάπησαν τον νυν αιώνα», επέστη η Ώρα του  «ΕΝΟΣ» !  Ενός νεωτέρου Μάρκου Ευγενικού! Και είμεθα βέβαιοι, ότι δεν θα αργήση!
***
Ο  telemaxos doumanis άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Επέστη η Ώρα του «ΕΝΟΣ» ! Ενός νεωτέρου Μάρκου Ε...": 

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΛΘΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΛΘΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.


1 σχόλιο:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΛΘΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ , ΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΛΘΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.