ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΣΙΣΑΝΙΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΑΝΟΙΚΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ;

(σ.σ. Ευχαριστούμε τον ακούραστο αδελφό μας Ιουστίνο για το παρόν άρθρο!)

                                               
Σεβασμιώτατε εν Χριστώ Αδελφέ,


________Χωρίς κάν να ερωτηθήτε, σε πρόσφατες δημόσιες Δηλώσεις Σας αναφερθήκατε στο ταπεινό μου πρόσωπο! Είπατε δι' εμέ τα φοβερά αυτά λόγια:   
«Αυτός ο  λόγος, που ακούστηκε απο ιερωμένο πρόσωπο ΔΕΝ έχει σχέση με την Εκκλησία, γιατί δεν έχει σχέση με το Χριστό. Ο Χριστός δεν μίλησε ΠΟΤΕ με τέτοιο τρόπο για τους αποτυχημένους και τους αμαρτωλούς..... Η Εκκλησία δεν είναι ιδεολογία, είναι αγάπη, και επειδή είναι αγάπη είναι αλήθεια και διακονεί και την αγάπη και την αλήθεια».
____________Τά πολλά θα τα πούμε μετά τις εορτές! Σύμφωνα με αυτά τα  λόγια Σας, αν αληθεύουν, πρέπει να οδηγηθώ σε καθαίρεση από την ιερωσύνη μου! Διότι είναι δυνατόν να κηρύττω λόγια, που δεν έχουν σχέση με το Χριστό; Που δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία; 
_________Σας προσφέρω, λοιπόν, τις φωτογραφίες δύο νεαρών, που ως φαίνεται έχουν τό «κουσούρι» της ομοφυλοφυλίας, ντύθηκαν το τιμημένο ράσο, μετέβησαν σήμερα το πρωΐ έξω από τόν Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών καί εκεί με περισσή υπερηφάνεια εδημοσιοποίησαν το ελάττωμά τους! 
_____Με τον τρόπο τους αυτό προσπάθησαν να ευτελίσουν το ιερό ράσο! Και κατώρθωσαν το ακατόρθωτο: δηλ. να εξευτελίσουν τον εαυτόν τους! Δεν είναι, λοιπόν, ξεφτυλισμένοι; 
___________Σείς, αν θέλετε, αγκαλιάστε τους! Φιλείστε τους! Πάρτε τους κοντά Σας!  Εις ημάς θα είναι ευπρόσδεκτοι μόνον εάν έλθουν «εν μετανοία», εάν έλθουν να ζητήσουν βοήθεια για να διορθώσουν το «κουσούρι» τους! Μόνον τότε! 
___________Μη μας πείτε και πάλι, ότι «Ο Χριστός δεν μίλησε ΠΟΤΕ με τέτοιο τρόπο για τους αποτυχημένους και τους αμαρτωλούς.....», διότι τότε κάποιος μπορεί να Σας κατηγορήσει, ότι Σεις πλέον αλλοιώνετε και παραχαράσσετε τά λόγια του Κυρίου μας! Θυμηθήτε, παρακαλώ, τα λόγια του Χριστού μας: «ουαί υμίν Γραμματείς καί Φαρισαίοι υποκριταί..., ουαί δε υμίν, οδηγοί τυφλοί....ουαί ύμίν......, ουαί ύμίν......, μωροί καί τυφλοί....» (βλ. Ματθ. 23,13-17). 
__________ Καθώς πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα Σας παρακαλώ: βγάλτε τό μίσος από την ψυχήν Σας! Αγαπήστε τους εν Χριστώ Αδελφούς τουλάχιστον τόσο, όσον αγαπάτε αυτούς τους αρρωστημένους αδελφούς Σας.
___________Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ μου Αδελφέ.

Αίγιον, 22.12.2015
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
***
Ο  Ανώνυμος άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΣΙΣΑΝΙΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, Σ...":


Ο Θεός στα Σόδομα ξεκαθάρισε την θέση του επι του θέματος.
Γι' αυτούς λοιπόν που ψήφισαν αυτήν την βλασφημία, να έχουν το ΑΝΑΘΕΜΑ.
Ιερομόναχος Κάλλιστος Τζουλακίντζε
Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ο θεός στα Σόδομα ξεκαθάρισε την θέση του επι του θέματος.
Γι' αυτούς λοιπόν που ψήφισαν αυτήν την βλασφημία, να έχουν το ΑΝΑΘΕΜΑ.
Ιερομόναχος Κάλλιστος Τζουλακίντζε
Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος