ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως έγινε γνωστό και στα ΜΜΕ, κατά την πρόσφατη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης τόσο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος όσο και ο Μοναχός Αντύπας, καταδικάστηκαν σε 5,5 χρόνια κάθειρξη, τα οποία όμως μπορούν να εξαγοραστούν.  Το χρηματικό ποσό το οποίο πρέπει να συγκεντρωθεί για να καλύψει την εξαγορά της ανωτέρω ποινής, είναι ιδιαίτερα υψηλό, στο οποίο αν προστεθούν και τα υπόλοιπα έξοδα, όπως δικαστικές δαπάνες, τόκοι, ΦΠΑ, παράβολα, αμοιβές δικηγόρων κ.α. φθάνει στα 80.000 € !!! 

Μέσα λοιπόν από την σελίδα μας, παρακαλούμε όλους όσους υποστηρίζουν και συμπλέουν στον ομολογιακό αγώνα της Μονής Εσφιγμένου, να συνδράμουν οικονομικά και να καταθέσουν  την αγάπη τους, γνωρίζοντας ότι τα δεινά τα οποία περνάνε οι Εσφιγμενίτες Πατέρες, τα περνάνε επειδή είναι απροσκύνητοι, αντινεοταξίτες και αντιοικουμενιστές και έχουν ως λάβαρο στην ψυχή τους το «Ορθοδοξία ή Θάνατος», το οποίο πολλές φορές έχουν αποδείξει ότι το τηρούν και το τιμούν. Όλες οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν στον ακόλουθο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: ΕΤΕ 822/603405-57  ή ΙΒΑΝ  GR  04011 0822 00000 822603 40557  κωδ. SWIFT τράπεζας (BIC) ETHNGRAA. Το όνομα του δικαιούχου είναι ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ το οποίο είναι το κοσμικό όνομα του Γέροντος Μεθοδίου. 

Η οικονομική σας συνδρομή αυτή την χρονική στιγμή είναι πιο πολύτιμη από ποτέ άλλοτε. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον τελευταίο ορθόδοξο φάρο της εποχής μας να σβήσει, σε πείσμα όλων των σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες πολεμούν λυσσαλέα τη Μονή Εσφιγμένου από το 1974. Η Παναγία να ανταποδώσει σε κάθε έναν τον μισθό της αγάπης του. 

https://esfigmenou.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: