ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!! ….εσείς τα κορόϊδα δεν θα αντιδράτε….


«Πάτερ μου, σε λίγο καιρό, όχι μακριά, σε πολύ λίγα χρόνια, θα υπάρξη μία εκκλησία σε όλον τον κόσμο… παπικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι, θα υπάρχει μία λέξη, αυτή που επικρατεί στις ημέρες μας, «ενότητα»· υπό το πρίσμα τῆς ενότητος. Από κάτω θα γίνει ένας ακταρμᾶς, δηλ. ο καθένας θα κρατάει την πίστη του, αλλά εδώ θα βλέπετε καρδινάλιο. Αυτός θα κρατάει την πίστη του, εγώ την πίστη μου, θα έχουμε όμως κοινό ποτήριο. Και θα μεταλαμβάνουμε και σείς τα κορόïδα θα μᾶς βλέπετε και δεν θα αντιδράτε. Ξέρετε γιατί δεν θα αντιδράτε; Γιατί θα σᾶς λένε «Κάντε υπακοή στην Εκκλησία». «Κάντε υπακοή», έτσι θα σᾶς λένε.» 

***


Ο  telemaxos doumanis άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ...":

Κρίμα διότι ο λαός δεν καταλαβαίνει τον δόλιο τρόπο που η Εκκλησία της Ελλάδος οδηγήθηκε στην αγκαλιά του αντίχριστου οικουμενισμού δια μέσου της αλλαγής του ημερολογίου και της εφαρμογής της εγκυκλίου του 1920. Δεν γνωρίζουν ότι τα αναθέματα των πανορθοδόξων συνόδων κατά κάθε αλλαγής και νεοτερισμού είναι αιώνια ?? Δεν γνωρίζουν ότι τα αναθέματα της Α΄ οικουμενικής συνόδου κατά σε όποιον αλλάξει το πασχάλιο ( όπως η εκκλησία της Φινλανδίας) και σε όποιον κοινωνεί μαζί του είναι αιώνια ?? Δεν γνωρίζουν ότι η ευθύνη είναι μεγαλύτερη σε όποιους κατάλαβαν  ότι η εκκλησία της Ελλάδος είναι αιρετική , και αποσχίστηκαν από αυτήν , ότι πρέπει να γίνουν μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τον τρόπο που επιβάλουν οι ιεροί κανόνες ?? Εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να φωτίσει όλους τους καλοπροαίρετους να επιστρέψουν στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, και εμένα να μου χαρίσει μετάνοια πριν είναι πολύ αργά !

1 σχόλιο:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

Κρίμα διότι ο λαός δεν καταλαβαίνει τον δόλιο τρόπο που η Εκκλησία της Ελλάδος οδηγήθηκε στην αγκαλιά του αντίχριστου οικουμενισμού δια μέσου της αλλαγής του ημερολογίου και της εφαρμογής της εγκυκλίου του 1920 , δεν γνωρίζουν ότι τα αναθέματα των πανορθοδόξων συνόδων κατά κάθε αλλαγής και νεοτερισμού είναι αιώνια ?? δεν γνωρίζουν ότι τα αναθέματα της Α΄ οικουμενικής συνόδου κατά σε όποιον αλλάξει το πασχάλιο ( όπως η εκκλησία της Φινλανδίας) και σε όποιον κοινωνεί μαζί του είναι αιώνια ?? δεν γνωρίζουν ότι η ευθύνη είναι μεγαλύτερη σε όποιους <> ότι η εκκλησία της Ελλάδος είναι αιρετική , και αποσχίστηκαν από αυτήν , ότι πρέπει να γίνουν μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τον τρόπο που επιβάλουν οι ιεροί κανόνες ?? εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να φωτίσει όλους τους καλοπροαίρετους να επιστρέψουν στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ,και εμένα να μου χαρίσει μετάνοια πριν είναι πολύ αργά !