ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ

Έτσι ενεργούσαν και οι Τσιπραίοι μειοδότες και Εθνοκτόνοι για να παραδώσουν την Μακεδονία. Αδιαφορούσαν για τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πατριωτών και έπρατταν ό,τι τους πρόσταζε ο ξένος παράγων για τον αφελληνισμό και διαμελισμό της χώρας.
Τα ίδια κάνει τώρα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ουσιαστικά εγκαθιστά τους λαθροεισβολείς του Ερντογάν στα ευαίσθητα ακριτικά νησιά του Αιγαίου και στους σχεδιασμούς είναι όταν γεμίσουν πλήρως τα νησιά να μεταφέρει τριτοκοσμικούς του Ισλάμ και στην ηπειρωτική Ελλάδα σε κάθε πόλη και ακριτική ακόμη περιοχή.
Αποδέχθει την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού των Ελλήνων Ορθοδόξων με αλλοεθνείς Ισλαμιστές και το πολιτισμικό μοντέλο που μεταφέρουν και επιβάλλουν δια της θρησκείας των.
Ακόμη και την κατάλυση της Δημοκρατίας, την απώλεια της τάξης και ασφάλειας, την παράδοση του γηγενούς πληθυσμού στον πιο άγριο και πρωτόγονο ρατσισμό. Και όλα αυτά:
Να καταστήσουν την Ελλάδα από Εθνική Πατρίδα των Ελλήνων σε διεθνές κέντρο διερχομένων και εγκαθισταμένων. Σε ένα χώρο χωρίς σύνορα προκειμένου να μεταπλάσουν σε διεθνιστικό μαζόπολτο με τον Ελληνισμό. Μειονότητα υπό αφόρητη πίεση και διωγμό.
Μας κάνουν Γενοκτονία
Αυτή είναι η χειρότερη περίοδος της Ελληνικής ιστορίας γιατί γίνεται διάλυση του Ελληνικού Εθνικού κράτους, της ιστορίας, της ακεραιότητας της πατρίδος μας, της γλώσσας μας, του πολιτισμού μας, του τρόπου ζωής μας, των αξιών μας, των περιουσιών μας, από στίφη ετεροκλήτων ακόμη και βαρβάρων λαών μεταξύ των οποίων έχουν παρεισφρίξει ειδεχθείς εγκληματίες, φανατικοί Ισλαμιστές, κακούργοι, ανώμαλοι, άρρωστοι, πράκτορες, ανθέλληνες και άρπαγες άεργοι εισοδηματιστές των ΜΚΟ κ.α.
Η Κυβέρνηση δεν δέχθηκε την πρόταση των κατοίκων των νησιών για την δημιουργία κλειστών δομών (διάβασε πόλεων) σε ακατοίκητα νησιά και προχωρεί στην ανοικοδόμηση νέων πόλεων στην καρδιά των νησιών μας για να τους  αλλάξει την πληθυσιακή σύνθεση και να εξαναγκάσει τον γηγενή πληθυσμό να μεταναστεύσει. Έτσι θα υλοποιήσει τα διεθνιστικά της σχέδια για τον ευκολότερα διαμελισμό του Αιγαίου.
Έλληνες τώρα αγωνιζόμαστε υπέρ βωμών και εστιών
Κάτω οι Εθνοκτόνοι Μηταράκηδες, Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κ.λ.π.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Σχόλιον Δημητρίου Χατζηνικολάου:
Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τόν συγγραφέα τοῦ ἄρθρου, ὅτι ἀπαιτεῖται συλλογική ἀντίστασις τοῦ λαοῦ ὑπέρ βωμῶν καί ἑστιῶν καί κατά τῆς πλέον βρωμερᾶς καί πρωτοφανοῦς Ἐσχάτης Προδοσίας τῶν δωσιλόγων ψευδοπολιτικῶν καί ψευδο-επισκόπων -- γαλάζιων, κόκκινων καί πράσινων Τσιπραίων, ὑπαλλήλων τῶν Σιωνιστῶν (=Σατανιστῶν)! Ἀλλιῶς, ἐπίκειται ὁ ἀφανισμός μας καί ἡ καταστροφή τοῦ πολιτισμοῦ καί τῆς Ἱστορίας μας, ὁπότε θά εἴμεθα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ μέ τούς ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΣ πού ἐξυφαίνουν τό ὡς ἄνω ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέ ἐργαλεῖον τήν λαθρομετανάστευσιν! Ἁπτή ἀπόδειξις ὅτι ΔΟΛΙΩΣ ἐκτελοῦν τό βρωμερόν αὐτό σχέδιον τῶν Σιωνιστῶν εἶναι ὅτι δέν κλείνουν τά σύνορα τῆς χώρας, χερσαῖα καί θαλάσσια, ὅπως ἔχουν κάνει ἄλλες χῶρες. Φωτιά καί τσεκοῦρι στούς προσκυνημένους!!!

Dimitris Hatzinikolaou, Associate Professor
University of Ioannina, Dept. of Economics
University Campus, 45110 Ioannina
HELLAS
Tel.: +30 26510 05925, Fax: +30 26510 05092

Δεν υπάρχουν σχόλια: