Αύριο δίνουμε μάχη για τα ιδανικά μας! Αύριο γράφουμε ιστορία!

Γράφει ο Μίκης Ζέζας
Αύριο στην πλατεία Συντάγματος θα γραφτεί μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη λαϊκή συνάθροιση στην ιστορία της χώρας.
Η επιτυχία του αυριανού Συλλαλητηρίου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν συνυπολογιστούν οι τεράστιες προσπάθειες υπονόμευσής του από το κράτος και το παρακράτος. Πλήθος μέσων ενημέρωσης, δεκάδες πληρωμένες πένες και χιλιάδες πληρωμένα προφίλ στα social media έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να πλήξουν το Συλλαλητήριο. Αύριο θα πάρουν την απάντησή τους από τον ελληνικό λαό.
Φασίστες και λοιποί ακραίοι που θα επιχειρήσουν να πλευρίσουν τη λαοθάλασσα για να ξεπλύνουν τις εγκληματικές τους ιδεολογίες θα έχουν την ίδια τύχη με εκείνους της Θεσσαλονίκης. 
Ο ελληνικός λαός θα στείλει για δεύτερη φορά, μετά το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ξεκάθαρο μήνυμα προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.
Κρατήστε στη μνήμη σας την αυριανή ημέρα. Οι επόμενες γενιές της δημιουργικής Ελλάδας θα μιλούν για την ημέρα αυτή με εθνική υπερηφάνεια. Αγνοήστε τις σειρήνες της μιζέριας, της παρακμής και τους σκότους. Μείνετε ενωμένοι κάτω από την γαλανόλευκη, χωρίς φατρίες, χωρίς κόμματα, χωρίς παρατάξεις. Ενωμένοι πάντα μεγαλουργούμε.
Έλληνες, αύριο δίνουμε μάχη! Είναι ένδοξη η μάχη για τα ιδανικά μας. Το αν θα νικήσουμε ή θα χάσουμε θα το δείξει η ιστορία, αλλά ποτέ δεν θα γίνουμε ραγιάδες, ποτέ προσκυνημένοι, ποτέ εφιάλτες της ίδιας της πατρίδας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: