ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ -- του κ. Αλέξανδρου Τζούπη

Η αφοσίωση των σύγχρονων ηγετών στην καρδιά του επερχόμενου χρισμένου σωτήρα της Νέας Εποχής μέσα από την τοποθέτηση του Χεριού στην Καρδιά μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή μέσα από την επιμέρους ανάλυση συγκεκριμένων δεδομένων. Αρχικά αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική συσχέτιση μεταξύ των μασονικών τελετουργικών και των τελετουργικών των αρχαίων ηλιολατρικών πολυθεϊστικών θρησκειών που σήμερα προωθεί συγκεκαλυμμένα κατά κόρον η παπική αίρεση. Το Βιβλίο των Νεκρών στην αρχαία Αίγυπτο περιλαμβάνει μαγικά(ξόρκια) για να μεταμορφωθεί κάποιος(η καρδιά του ουσιαστικά) σε Λωτό ή σε Φοίνικα και κατόπιν να οδηγηθεί στην αναγέννηση-μετενσάρκωση. Υπάρχει συγκεκριμένα μία προσευχή-ξόρκι που αναφέρει: «Η καρδιά μου της μητρός μου….. Η καρδιά μου των μετασχηματισμών - μεταμορφώσεων» όπου εννοείτε ως η πηγή της αναγέννησης - μετενσάρκωσης!
Η μητέρα – θεότητα της Αιγύπτου λατρεύονταν με διάφορα ονόματα όπως Ίσιδα, Χαθόρ κλπ στην οποία οι άνθρωποι έδιναν τις καρδιές τους, δηλαδή τις αφιέρωναν και τις αφοσίωναν. Στην σημερινή εποχή το ρόλο αυτό επιτελεί η παπική παρθένος (κυρίως αυτή με την ονομασία Φάτιμα) που απαιτεί την αφοσίωση της Ρωσσίας και των φιλικών προς αυτή χωρών(ουσιαστικά των Ορθοδόξων που αποτελούν και το μεγαλύτερο ανάχωμα καθότι μόνο στην Ορθοδοξία που δεν δέχεται καινοτομίες το μοναδικό σύμβολο του Θεού, της αγάπης Του και της αλήθειας Του παραμένει ο σταυρός και μόνο) στην καρδιά της και διαμέσου αυτής στην καρδιά του παπικού Χριστού.

Τόσο στα ιερά της Αρχαίας Αιγύπτου όσο και στα ιερά των πυραμίδων της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής οι «θεοί» απαιτούσαν θυσίες με την καρδιά να είναι πάντοτε το επίκεντρο της εκάστοτε αφοσίωσης! Αιμοσταγείς ακόλουθοι αυτών των «θεών» παρακινούμενοι πάντοτε από τους ιερείς τους έκοβαν πάνω σε πέτρινα ιερά τις καρδιές των θυμάτων που θυσιάζονταν όσο ακόμα αυτοί ήταν ζωντανοί και κατόπιν τρώγονταν!
Παρατηρείστε ότι σε όλους αυτούς τους αρχαίους πυραμιδοειδής ναούς ήταν παντού ξεκάθαρα τα τριγωνικά σχήματα! Κανονικό τρίγωνο σχηματίζεται από τον πυραμιδοειδή ναό και ανάποδο τρίγωνο από την καρδιά του εκάστοτε θυσιαζόμενου! . Εδώ να επισημανθεί ότι το σύμβολο  είτε κανονικά είτε ανάποδα είναι από γεωμετρικής απόψεως ένα τρίγωνο. Επιπλέον το Αναχάτα, δηλαδή το τσάκρα της καρδιάς έχει στο εσωτερικό του το Yantra της καρδιάς που αποτελείται από δύο αντίθετα τρίγωνα:  τα οποία και συμβολίζουν την ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Επίσης το τρίγωνο με το μάτι στο κέντρο αποτελεί και σύμβολο της εξουσίας των λίγων «σοφών και πεφωτισμένων» στους πολλούς.  Ο πάπας Φραγκίσκος στα ελάχιστα ταξίδια του στο εξωτερικό που δεν χρησιμοποίησε ως εικόνα κάποια μορφή της καρδιάς ή του λωτού ήταν στα ταξίδια του στην Αίγυπτο όπου έβαλε σε πρώτη εικόνα τις πυραμίδες(τρίγωνα) https://zenit.org/wp-content/uploads/2017/04/logo-visita-papa-in-egitto_1490857697-copy-701x493-701x493.jpg , στην Κολομβία όπου εκεί έβαλε το Καμπαλιστικό δέντρο με τα τρίγωνα  https://cruxnow.com/wp-content/uploads/2017/03/C6kPkxfXAAAGwuV-388x555.jpg και στο Ισραήλ όπου έβαλε την σημαία του Ισραήλ με το θεωρούμενο σήμερα ως άστρο του Δαυίδ με τα δύο ανάποδα τρίγωνα http://mfa.gov.il/MFA/AboutIsrael/History/PapalVisit/PopeVisit/popefrancislogo.jpg . Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύμβολο του άστρου του Δαυίδ ξεκίνησε να πολλαπλασιάζεται στις ανά τον κόσμο Εβραϊκές κοινότητες κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα καθώς υπήρξε επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ένα μοναδικό σύμβολο απεικόνισης της Εβραϊκής θρησκείας όπως ο σταυρός για τον Χριστιανισμό. Το σύμβολο πάρθηκε από την σφραγίδα ή δαχτυλίδι του Σολομώντα. Το δε σύμβολο αποδίδεται στον Σολομώντα με βάση πάντα την μεσαιωνική Εβραϊκή παράδοση (Καμπαλιστές) καθώς και τους Δυτικούς και Ισλαμιστές αποκρυφιστές του μεσαίωνα. Συγκεκριμένα η πρώτη απεικόνιση του συμβόλου ανάγεται το 1354 όπου ο Βασιλιάς της Βοημίας όρισε για τους Εβραίους της Πράγας μία κόκκινη σημαία με την ασπίδα και την σφραγίδα του Δαυίδ. http://www.conspiracyschool.com/sites/default/files/images/red_flag.gif   Ο θρύλος της σφραγίδας του Σολομώντα αναπτύχθηκε πρωτίστως από Άραβες συγγραφείς κατά τον μεσαίωνα, οι οποίοι θεωρούσαν ότι το δαχτυλίδι ήταν χαραγμένο από τον ίδιο τον Θεό και δόθηκε στον βασιλιά απευθείας από τον Παράδεισο!  https://cruxnow.com/wp-content/uploads/2015/01/francis_in_egypt_logo.svg , http://media02.radiovaticana.va/photo/2017/03/30/RV24507_Articolo.JPG , http://mfa.gov.il/MFA/AboutIsrael/History/PapalVisit/PopeVisit/popefrancislogo.jpg .
Επιπλέον το σύμβολο του τριγώνου εμφανίζεται και στα πλαίσια της ευλογίας που οι Εβραίοι ραβίνοι και οι ιερείς Kohanim δίδουν μέσω του σχηματισμού με τα χέρια τους του Εβραϊκού γράμματος Shin. Γενικά το γράμμα Shin(Sh) εμφανίζεται και χρησιμοποιείται από τους Εβραίους ως ένα σύμβολο του Θεού καθότι είναι το πρώτο γράμμα της λέξεως Shaddai δηλαδή του Παντοδύναμου (El Shaddai είναι ο Παντοδύναμος Θεός). Το συγκεκριμένο γράμμα σύμφωνα με τους μυστικιστές συμβολίζει επίσης την καρδιά. Όταν γίνεται ένα ηχοκαρδιογράφημα στην καρδιά ενός ασθενούς, οι ιστοί που διαχωρίζουν τους θαλάμους της καρδιάς, είναι ευθυγραμμισμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να φανερώνουν το Εβραϊκό γράμμα Shin. Θεωρούν ότι ο Θεός έχει αφήσει χαραγμένο το όνομά του μέσα στην καρδιά του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να υπάρχει ένας Θείος σπινθήρας που να οδηγεί τους ανθρώπους προς Εκείνον! Δεν είναι τυχαίο ότι το γράμμα Shin είναι το γράμμα της φωτιάς, με τις τρεις συμμετρικές προεξοχές του (γράμματα ו uau) να αποτελούν τις φλόγες! Φλογισμένη η καρδιά όπως και του παπικού Χριστού, όπως και του Δράκου… Χαρακτηριστική είναι στις παρακάτω εικόνες και η ευλογία που χορηγούν μέσω των χεριών οι Εβραίοι Ραββίνοι και οι Kohanim (Εβραίοι ιερείς) κάνοντας ουσιαστικά με τα χέρια το γράμμα Shin και τα τρίγωνα παράλληλα. Η ίδια η Τορά αναφέρει ότι ο Θεός υπόσχεται ότι θα τοποθετήσει το όνομά Του στα χέρια και αυτό υλοποιούν μέσω της συγκεκριμένης ευλογίας ενώ παράλληλα δίδει και της εξής εντολή η οποία υλοποιείται μέσω των φυλακτηρίων – tefillin : Δευτερονομ(6,8): Σφραγίστε αυτές τις εντολές(mitzvah) σαν σημάδι στο χέρι και ως φυλακτήριον(ή ασάλευτες) ανάμεσα από τα μάτια σας!.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι το κεντρικό σύμβολο της Μασονίας σχηματίζει δύο αντίστροφα τρίγωνα. Ο διαβήτης σχηματίζει ένα κανονικό και ο χάρακας ένα ανάποδο. Στο κέντρο ακριβώς υπάρχει το γράμμα G που σύμφωνα με τους Μασόνους ταυτίζει τον Θεό (God) με την Γεωμετρία (Geometry) αφού όλα κατ αυτούς έγιναν από τον Μέγα Αρχιτέκτων του Σύμπαντος… http://www.cypresscollectibles.com/ebayimages/biker/MASON_SYMBOL_LARGE_cover.jpg .
Στα πλαίσια του εθιμοτυπικού πρωτοκόλλου που ακολουθούν σήμερα οι εκάστοτε πολιτικοί και όχι μόνο ηγέτες παρατηρούμε να τοποθετούν την παλάμη του χεριού τους (κυρίως του δεξιού) στο μέρος της καρδιάς. Πρέπει ουσιαστικά να αφιερώσουν και να θέσουν την καρδιά τους στην υπηρεσία του κατεστημένου της Νέας Εποχής και του θεού που αυτή η Eποχή πρεσβεύει. Αυτό πραγματοποιείται στις περισσότερες των περιπτώσεων με την τοποθέτηση (συγκεκαλυμμένα ή φανερά) του δεξιού χεριού στο μέρος της καρδιάς. Συμβολίζει επίσης την χάρη και το έλεος που εκπορεύεται από την καρδιά. Πρωτίστως ας δούμε το σημείο που βρίσκεται η καρδιά της παπικής παρθένου: https://c1.staticflickr.com/5/4009/4367758706_1791f605fd_b.jpg . Κατόπιν ας δούμε παραδείγματα που κατά 95% δείχνουν την αφοσίωση αυτή:
http://www.whale.to/b/hand_s22.gif (Βίκτωρ Ουγκώ)
http://www.whale.to/b/roth.jpg (Ρότσιλντ)
Η καρδιά στην παλάμη του δεξιού χεριού αποτελούσε και σύμβολο του μασονικού τάγματος των “Independent Order of Odd Fellowshttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0a/8f/0e/0a8f0ec1a1663c648453c165b9058e49.jpg  ,  http://chesapeakeghostwalks.com/wp-content/uploads/2014/03/Odd-fellows-symbols.png και https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c9/dd/de/c9ddde8baa62994720fd3806829c3b52--grave-markers.jpg και ένα μασονικό λάβαρο με την καρδιά στο δεξιό χέρι: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4d/bf/82/4dbf82b218a8629592b0b67709aac3d1--eastern-star-knights-templar.jpg .
Εν συνεχεία αξίζει να επισημανθεί η ειδοποιός διαφορά που παρατηρείται από συγκεκριμένους πολιτικούς. Αυτοί δεν τοποθετούν το χέρι στην καρδιά αλλά σχηματίζουν ως σύμβολο της αφοσίωσής τους τα τρίγωνα. Ενδεικτικά:

Επιπλέον είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τόσο οι Φαραώ όσο και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τοποθετούσαν και αυτοί το χέρι τους στην καρδιά για να αφιερώσουν και να δείξουν την αφοσίωσή τους προς τους “θεούς” της αναγέννησης και μετενσάρκωσης δηλαδή τον Όσιρι και τον Κεπερά! Ο «θεός» Κεπερά είχε την μορφή του σκαθαριού σκαραβαίου ο οποίος σκαραβαίος συμβολίζει την αναγέννηση και μετενσάρκωση.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έφτιαχναν μαγικά φυλαχτά σε σχήμα σκαραβαίου και επάνω τους έγραφαν και μαγικά ξόρκια. Αυτά τα τοποθετούσαν μετά θάνατον στο εσωτερικό της εκάστοτε μούμιας μαζί με την  σαρκική καρδιά που σε αντίθεση με τα άλλα όργανα του σώματος αφήνονταν μέσα στο μουμιοποιημένο σώμα (καθότι εκεί θεωρούσαν ότι βρίσκεται η ψυχή) έτσι ώστε να πείσουν την αιγυπτιακή «θεότητα» της αλήθειας και της δικαιοσύνης Maat ότι οι καρδιές τους ήταν καλές και αξίζει να σωθούν κατά την διάρκεια της τελετής του Ζυγίσματος της Καρδιάς. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν σε αυτή την τελετή που αποτελούσε ουσιαστικά την κρίση των αιγύπτιων «θεών» για το αν κάποιος αξίζει ή όχι την αναγέννηση! Δείτε ενδεικτικά φυλακτό σκαραβαίο σε σχήμα καρδιάς :


Τέλος να αναφερθεί ότι αυτό το σύμβολο αποτελεί εκτός των άλλων και την σφραγίδα του Προτεστάντη μεταρρυθμιστή Ιωάννη Καλβίνου με το εξής λογότυπο: «Την καρδιά μου προσφέρω σε Εσένα, Κύριε, άμεσα και ειλικρινά» . Να υπενθυμίσουμε ότι το σύμβολο της καρδιάς επέλεξε ως σφραγίδα του και ο έτερος Προτεστάντης Λούθηρος. http://www.prca.org/current/Beacon%20Lights/Vol-63/comm%208bw.jpg

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός των αντίστροφων τριγώνων αποτελείται από 6 τρίγωνα μικρότερα, από 6 κορυφές και από 6 συνολικά πλευρές