Του αδελφού μας Ιουστίνου : ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΝ π.ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΩΛΗ.

ΠΑΤΕΡ, ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΑΘΩΝΑ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΥΕΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ,   ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ   ΑΝΘΙΜΟ  ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;

ΔΥΟΙΝ ΘΑΤΕΡΟΝ. Ή ΑΓΑΘΩΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ Ή ΑΓΑΘΩΝ ΟΥΚ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ.  

ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ; ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΝ ΜΟΥ. Σ.σ. Έχω την εντύπωση ότι θα αναμένεις πολύ.....

***
Ο  telemaxos doumanis άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Του αδελφού μας Ιουστίνου : ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α...":

Ψεύδονται και παραπλανούν τον λαό όσοι κληρικοί του νέου ημερολογίου λένε ακόμη ότι η εκκλησία της Ελλάδος και των πατριαρχείων είναι Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! Ψεύδονται ενσυνείδητα και κρατούν τον λαό στο στόμα του αντίχριστου οικουμενισμού ο οποίος έχει αλώσει εδώ και 90 χρόνια τις λεγόμενες ορθόδοξες εκκλησίες, ψεύδονται και οδηγούν τον λαό στον όλεθρο της παν θρησκείας. Ψεύδονται δηλώνοντας ότι θα συγκληθεί ορθόδοξη σύνοδος για να καταδικάσει τον οικουμενισμό !! Από ποιους θα συγκληθεί η σύνοδος ?? Από τα όργανα του άθεου οικουμενισμού ? Κατηγορούν τους Γ.Ο.Χ. ως σχισματικούς ! μα οι Γ.Ο.Χ. δεν έκαναν τίποτε περισσότερο η λιγότερο από αυτό που ορίζει η Πατερική Παράδοση, δεν άλλαξαν τίποτα, δεν πρόσθεσαν ή αφαίρεσαν τίποτα από όσα μας έχει παραδώσει η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !! Διότι αυτό είναι η Εκκλησία το ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! και όχι οι μισθωτοί δημόσιοι υπάλληλοι της κρατικής οργάνωσης αυτοαποκαλούμενης ως εκκλησία ! Προσέχετε ἀπό τῶν ψευδοπροφητῶν και <>, οἵτινες ἔρχονται πρός ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες» (Ματθ. 7, 15).
Ο Εὐαγγελιστής Ἰωάννης προειδοποιεῖ : «Ἀγαπητοί, μή παντί πνεύματι πιστεύετε, ἀλλά δοκιμάζετε τά πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοί ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τόν κόσμον» (Α΄ Ἰωάν. 4, 1). Τό τέλος αὐτῶν, πού περιφρονοῦν τά ἅγια καί ἱερά τῆς πίστεώς μας, εἶναι ἡ ἀπώλεια (παράβ. Φιλιπ. 3, 19).
Ο οικουμενισμός είναι θρησκεία της αγάπης?? Ή ………… Ιστορία και ερωτήματα προς αντι-οικουμενιστάς !! Ιωαν. 8 ,32 καὶ γνώσεσθε...


https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/04/8-32.html

1 σχόλιο:

telemaxos doumanis είπε...

Ψεύδονται και παραπλανούν τον λαό όσοι κληρικοί του νέου ημερολογίου λένε ακόμη ότι η εκκλησία της Ελλάδος και των πατριαρχείων είναι Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! ψεύδονται ενσυνείδητα και κρατούν τον λαό στο στόμα του αντίχριστου οικουμενισμού ο οποίος έχει αλώσει εδώ και 90 χρόνια τις λεγόμενες ορθόδοξες εκκλησίες , ψεύδονται και οδηγούν τον λαό στον όλεθρο της παν θρησκείας , ψεύδονται δηλώνοντας ότι θα συνκληθεί ορθόδοξη σύνοδος για να καταδικάσει τον οικουμενισμό !! Από ποιους θα συνκληθεί η σύνοδος ?? από τα όργανα του άθεου οικουμενισμού ? κατηγορούν τους Γ.Ο.Χ. ως σχισματικούς ! μα οι Γ.Ο.Χ. δεν έκαναν τίποτε περισσότερο η λιγότερο από αυτό που ορίζει η Πατερική Παράδοση , δεν άλλαξαν τίποτα , δεν πρόσθεσαν ή αφαίρεσαν τίποτα από όσα μας χέει παράδοσή η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !! Διότι αυτό είναι η Εκκλησία το ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! και όχι οι μισθωτοί δημόσιοι υπάλληλοι της κρατικής οργάνωσης αυτοαποκαλούμενης ως εκκλησία ! Προσέχετε ἀπό τῶν ψευδοπροφητῶν και <>, οἵτινες ἔρχονται πρός ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες» (Ματθ. 7, 15).
ὁ Εὐαγγελιστής Ἰωάννης προειδοποιεῖ : «Ἀγαπητοί, μή παντί πνεύματι πιστεύετε, ἀλλά δοκιμάζετε τά πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοί ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τόν κόσμον» (Α΄ Ἰωάν. 4, 1). Τό τέλος αὐτῶν, πού περιφρονοῦν τά ἅγια καί ἱερά τῆς πίστεώς μας, εἶναι ἡ ἀπώλεια (παράβ. Φιλιπ. 3, 19).
Ο οικουμενισμός είναι θρησκεία της αγάπης?? Ή ………… Ιστορία και ερωτήματα προς αντι-οικουμενιστάς !! Ιωαν. 8 ,32 καὶ γνώσεσθε...
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/04/8-32.html