Σχόλιο ανώνυμου για την ανάρτησή "Transhistory, όπως transexual":

Γνωρίζω ότι στην Αμερική τα παιδιά διδάσκονται ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές από του να είσαι γυναίκα ή άντρας (όπως όρισε ο Θεός να γεννηθείς).

Η αιτιολογία τους για την διδαχή αυτή είναι για να αντιμετωπιστεί το
bulling εναντίον των θηλυπρεπών αγοριών και των αρρενωπών κοριτσιών, τα οποία έχουν πληθύνει πάρα πολύ.
Αγαθός σκοπός...


Έτσι όμως ακόμα και τα ανυποψίαστα παιδιά, αυτά που γνωρίζουν ότι γεννηθήκανε άντρας ή γυναίκα και που πιστεύουν ότι έτσι θα μείνουν, μπαίνουν σε διαδικασία ενδοσκόπησης για τυχόν στοιχεία του εαυτού τους τα οποία ανήκουν στο άλλο φύλο.

Αυτό μακροπρόθεσμα (μάλλον όχι πολύ μακριά), δημιουργεί το κλίμα μεταξύ των νέων ότι με το που ξεκινά το σχολείο και ιδιαιτέρως όταν ξεκινά η εφηβεία ( όπου ο άνθρωπος αρχίζει και φεύγει νοητά από τις φτερούγες των γονέων) είναι η στιγμή που μπορεί να αποφασίσει ο νέος για το τι είναι και να αυτοπροσδιοριστεί.

Δεν είναι τίποτα καινούριο. Όλα είναι αρχαίες πλάνες του διαβόλου που το περιτύλιγμά τους, από το ίδιο υλικό πάντα, έχουν διαφορετικό σχέδιο.

Διαβάστε το βιβλίο "Μηδενισμός" του πατρός Σεραφείμ Ρόουζ.

Ο ίδιος ήταν για αρκετά χρόνια θύμα του μηδενισμού, είχε πέσει στην παγίδα του διαβόλου που λέγεται ομοφυλοφυλία, όμως με τη χάρη του Θεού μετανόησε ολοκληρωτικά, έγινε ιερομόναχος (με τη Ρώσικη Διασπορά, πνευματικό τέκνο του Αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς.
Πολυγραφότατος , στα λίγα χρόνια που έμεινε κοντά μας, έγραψε πάρα πολλά βιβλία τα οποία είναι φάρμακο στην σημερινή πνευματική αρρώστια και πλάνη.

Εκοιμήθη 47 ετών το 1982, με καρκίνο στο έντερο, που του προκαλούσε φρικτούς πόνους. Το πρόσωπό του μετά την κοίμησή του δεν είχε καμμία σχέση με πριν , όντας γαλήνιο και καθαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: