Οικουμενισμός -- Η μεγίστη Προδοσία


1 σχόλιο:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Στις 25 Σεπ 2014 12:39 μμ, ο χρήστης "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" έγραψε:
>
> Αδελφε αμα θεςτην λυση στο προβλημα ειναι η εξης :
> Ολοι οι κληρικοι μοναχοι και λαικοι να αποτειχιστουν απο ολους τους επισκοπους των Γ.Ο.Χ.
> Οι Επισκοποι των συνοδων των Γ.Ο.Χ. που θα αποτειχιστουν απο τους συνεπισκοπους τους θα λειτουργουν ως πρεσβυτεροι συμφωνα με τον ΛΕ' ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ, διοτι σε μια τοπικη επισκοπη ενας ειναι ο επισκοπος με μια ενεργεια και με μια δυναμη. Δεν γινεται σε μια επισκοπη να εχουμε δυο επισκοπους δυο ενεργεις δυο δυναμεις. Τωρα θα πει καποιος μα αφου ο επισκοπος ο ενας που κατεχει την επισκοπη την μοναδικη μιας τοπικης κανονικης Εκκλησιας ειναι κακοδοξος αιρετικος σχισματικος οικουμενιστης βλασφημος και αρχιαιρεσιαρχης.
> Πολυ ωραια εσυ εχεις το υποχρεωτικο δικαιωμα να αποτειχιστεις απο αυτον και να διακοψεις την εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους οσους συγκοινωνουν μαζι του. Αυτο θα το κανεις μεχρι η ηγεσια των αποτειχισμενων συγκροτησει συνοδο
> για να σου βαλει και παλι Ορθοδοξο επισκοπο στην μια και μοναδικη θεση της τοπικης κανονικης επισκοπης της χωρας εκεινης.
> Ολοι οι αποτειχισμενοι απο τις συνοδους αυτοματα ενωνονται με ολους τους αποτειχισμενους απο τους οικουμενιστας ( δεν ενοουμε την νεο- ημερολογιτικη σχισματικη παραταξη των αποτειχισμενων μονο για την αιρεση εκτος και αν γυρισουν με το παλαιο φευγωντας απο το σχισμα. )
> Μεχρι να συγκροτηθει Συνοδος Εν Αγιω Πνευματι οι Αποτειχισμενοι Επισκοποι εαν δεν φτανουν οι ιερεις για τις αναγκες των μυστηριων απο τους πιστους κανουν οικονομια και χειροτονουν ΜΟΝΟ ΙΕΡΕΙΣ διοτι σε μια τοπικη Εκκλησια που υπαρχουν 50 η 100 η 200 ιερεις που δεν εμποδισμενο αμα θα γινουν και αλλοι 5 -10 για το ακοινωνητο της αιρεσεως συμφωνα με τον Αγιο Θεοδωρο τον Στουδιτη ( PG 99 ) και τον ΛΕ' ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ και την γνωμη του Αγιου Νικοδημου του Αγιορειτου δεν γινεται ζημια στην Εκκλησια ουτε μπορει να δημιουργηθει και να οργανωθει καινουργεια παραλληλη διαφορετικη εκκλησια νουμερο (2) με ξεχωριστη   αρχη απο την ηδη υπαρχουσα που θα αποτελει παρασυναγωγη.
> Αν ενωθουν ολοι οι  αποτειχισμενοι
> και απο τους οικουμενιστες και απο τους παραταξιακους οπως ηταν απο το 1924 μεχρι το 1935 θα γινει μεγαλος σεισμος στην Εκκλησια της Ελλαδος και δεν ειναι δυνατον με τετοια ασφυκτικη πιεση να μην βγουν επισκοποι. Και τοτε βγηκαν τρεις  επισκοποι ( αφηστε τι εκαναν μετα απο λιγο. Οπως και αλλοι τρεις βγηκανε το 1970 και αυτοι τα εκαναν χαλια )διοτι οταν γινεται αγωνας ενστασεως της ιερας αποτειχισεως απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων  απο ολοκληρο το εκκλησιαστικο πληρωμα με κληρικους μοναχους και λαικους χωρις να δημιουργηθει αλλη καινουργεια εκκλησια δεν ειναι δυνατον μα μην βγουν και επισκοποι γιατι ειναι Ολοκληρο  Πληρωμα Ομολογιακο Ακαινοτομητο Της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας των Ορθοδοξων Χριστιανων.