Ας είναι ανάθεμα και χωρισμένοι δια παντός από τον Χριστόν. (Γαλάτας 1,8).

Σας λέγω δε να προσέχετε, διότι εγώ γνωρίζω τούτο, ότι μετά την αναχώρησίν μου θα εισέλθουν μεταξύ σας ψευδοδιδάσκαλοι και πλάνοι σαν άλλοι λύκοι άγριοι και σκληροί, (σήμερα είναι οι αντίχριστοι παπόδουλοι οικουμενιστές), που αλύπητα θα διαρπάζουν το ποίμνιον βλάπτοντες και αφανίζοντες τας ψυχάς των λογικών προβάτων. Και από σας τους ιδίους θα αναφανούν άνθρωποι, οι οποίοι θα διδάσκουν διδασκαλίας, αι οποίαι θα διαστρέφουν την αλήθειαν, δια να αποσπούν τους μαθητάς από τον ευθύν  δρόμον της αληθείας και να τους παρασύρουν από πίσω των ως οπαδούς και ακολούθους των. Δι’ αυτό προσέχετε άγρυπνοι,(όταν λέγει άγρυπνοι, δεν εννοεί να παρακολουθούμε την λειτουργία του Διαβόλου έμπροσθεν της τηλεοράσεως 5-6 ώρες την ημέρα, ενώ για μελέτη της Αγίας Γραφής και Πατερικών κειμένων τελεία αποχή),  έχοντες παράδειγμα εμέ και ενθυμούμενοι, ότι επί τριετίαν συνεχώς νύκτα και ημέραν δεν έπαυσα με δάκρυα να νουθετώ ένα έκαστον. (Πράξεις 20,29).

Αλλά να ηξεύρετε το εξής : Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμεν, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν. (Γαλάτας 1,8).
Με την εισαγωγή τόσων αιρέσεων οι Παπικοί έγιναν αιρετικοί και οι Ορθόδοξοι Πατέρες μας διέκοψαν την κοινωνία μαζί των. Σήμερα οι αντίχριστοι οικουμενιστές κηρύττουν διαφορετικό ευαγγέλιο και αναγνωρίζουν τον Πάπα αγιώτατον επίσκοπον Ρώμης. Δεν χρειάζονται διδακτορικά διπλώματα για να γνωρίζουμε απλά πράγματα. Αφού οι Παπικοί παραμένουν στις αιρέσεις των, αν ο Πάπας είναι αγιώτατος τότε όλοι οι Ορθόδοξοι Άγιοι επί 1000 χρόνια έσφαλαν και βεβαίως δεν είναι άγιοι και τα θαύματά τους είναι δαιμονικές απάτες, ή ο Πάπας είναι αιρεσιάρχης και οι «Ορθόδοξοι» Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, και Επίσκοποι που κοινωνούν με τους αιρετικούς είναι αυτοί για τους οποίους γράφει πιο πάνω ο Απόστολος Παύλος : ψευδοδιδάσκαλοι πλάνοι, λύκοι άγριοι και σκληροί που αλύπητα διαρπάζουν το ποίμνιο βλάπτοντας και αφανίζοντας τις ψυχές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: