Βιομηχανία επήλυδων(=ξένων, εποίκων) --- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Το μείζον ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τη πατρίδα μας, πέραν των τρεχόντων, ήτοι της παγιωμένης κατάλυσης των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας, χάριν της απολύτως, κατά το σύστημα αδηρίτου προτεραιότητας της δημόσιας υγείας, καθίσταται το  μεταναστευτικό.

Η Ελλάς κατακλύζεται βαθμηδόν υπό στίφη επηλύδων, υπό την εγκληματική φυσική αυτουργία της παρούσης κυβερνήσεως, συνεργεία των υπολοίπων, δια πράξεων και παραλείψεων, συμπραττόντων κοινοβουλευτικών κομμάτων, ανεξαρτήτως κομματικών χρωμάτων.

Η στρατηγική αυτή νόθευσης των Εθνών και αντικατάστασης του Ελλαδικού πληθυσμού δια των μεταναστών, τελεί εν ραγδαία εξελίξει, καθότι καθιστάμεθα κοινωνοί της ανεξελέγκτου εισροής των μεταναστών εν τη πατρίδι μας, πανταχόθεν, τόσο δια των χερσαίων αλλά και των θαλάσσιων συνόρων, άνευ ουδεμίας ανησυχίας.

Ο αριθμός των μεταναστών, υπό το πρόσχημα των προσφύγων, καθίσταται υπέρμετρος, ενδεχομένως να υπερβαίνει αθροιστικά τον Ελληνικό πληθυσμό, εξ αυτού του λόγου ουδέποτε τόλμησαν, να απογράψουν επίσημα και με διαφάνεια τους αλλοδαπούς.

Η στρατηγική καθίσταται η μεγάλη αντικατάσταση του πληθυσμού και ο διωγμός των Ελλήνων είτε έμμεσα ή άμεσα αλλά εν πάση περιπτώσει, δια της μετελεύσεως παντός σύννομου και πρόσφορου μέσου και δη εσπευσμένα.

Η δημογραφική αλλοίωση συνιστά το σκοπούμενο αποτέλεσμα των μηχανισμών του συστήματος, εξ αυτού του λόγου, γεγονός το οποίο αδιαμφισβήτητα το ομολογούν δημοσίως και ευθαρσώς άνευ ετέρου τινός, οι σημερινοί πολιτικοί μας, οι οποίοι διακηρύττουν ευθέως και με ιταμότητα ότι η μεγάλη επένδυση έγκειται εις τους μετανάστες.

Το οξύ δημογραφικό και η υπογεννητικότητα θα επιλυθεί παραχρήμα δια μέσου των μεταναστών εξ αυτού του λόγου σπεύδουν άρον άρον να εποικίσουν την Πατρίδα μας, δια της εγκαταστάσεως δομών, ανά την Επικράτεια, καταστρατηγώντας πάσα πολεοδομικό ή περιβαλλοντολογικό νόμο, αρκεί να επιτύχουν αμελλητί και άνευ χρονοτριβής τα απτά σχέδια διάλυσης των εθνών και κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας υπό τις σκοτεινές εντολές των κσομο-εξουσιαστών.

Άρα τοιουτοτρόπως καταδιώκουν άμεσα του Έλληνες, δια μέσου της προώθησης της μετανάστευσης και συνακόλουθης προαγωγής του Ισλαμισμού διότι αφενός μεν η κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον 3 παιδιά, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση εις τα μέσα μαζικής μεταφοράς και της νοσοκομειακή περίθαλψη, επιδοτούνται αδρά, αντί δηλαδή να παράξουν το παραμικρό, απολαμβάνουν δαψιλώς  δωρεάν στέγαση, θέρμανση, διαδίκτυο, σίτιση ένδυση, με την συνεπικουρία της βιομηχανίας αλληλεγγύης της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήτοι τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η εθνική κυριαρχία έχει καταλυθεί άνευ πολεμικής σύρραξης, με την προδοτική στήριξη των μέχρι τούδε κυβερνήσεων, απάντων των μεταναστών ανά την επικράτεια και την στήριξή τους.

Ο παραλογισμός αυτός εκ μέρους του Ελλαδικού Κράτους ανάγεται εις το γεγονός ότι την Πατρίδα μας, ουδόλως την κυβερνάνε Έλληνες, απλώς πρόσωπα αμφιβόλου καταγωγής με παραποιημένα ονόματα τα οποία εντέλλονται υποτακτικά τις άνωθεν εντολές υπό των διευθυντηρίων αντί τριάκοντα αργυρίων, προκειμένου να διαχύσουν τον αφελληνισμό, ουχί μόνον πληθυσμιακά, θρησκευτικά, ιστορικά, εθνικά, γλωσσικά, μα κυρίως μέσω της εκπαιδεύσεως επί τω τέλει ίνα επιβληθούν αφετηριακά εις τον πυρήνα της συνείδησης και αναπτύξεως της εθνικής συνειδήσεως.

Ως εκ τούτου, βάσει των ως άνω τεκμαίρεται ο πλήρης διαχωρισμός μεταξύ άπεφθου διαχρονικού έθνους και κηδεμονευόμενου κράτους, δοθέντος ότι το Κράτος το διοικούν οι προσφιλείς μας εντολοδόχοι όπως και ανέφερα ανωτέρω, οι προβατόσχημοι λυκοποιμένες οι οποίοι εξυπηρετούν αλλότριες σκοπιμότητες.

Τούτο δε επετεύχθη ήδη διαρκούσης της πανδημίας όπου οι αλλοδαποί ουδόλως υπόκειντο εις τους ιδίους υγειονομικούς κανόνες, τρανή απόδειξη τούτου η μεγαλειώδης συγκέντρωση των Πακιστανών εις το Σύνταγμα παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Η πόλις εάλω, το ανθελληνικό Κράτος επιτίθεται κυκλωτερώς κατά του έθνους και επιβάλλει του ιδικούς του κανόνες διώκοντας ιταμώς και έμμεσα του Έλληνες, δια μέσου των πλειστηριασμών, της πτωχοποίησης, της καλλιέργειας συλλογικής κατάθλιψης και εν γένει την καθημερινής ασκήσεως πλύσης εγκεφάλου, εγκαθιδρύοντας τους εκμαυλιστικά κοινωνικά πρότυπα.

Το έθνος στοχοποιείται, η ιστορία και η γλώσσα ποινικοποιείται ενόψει της άλωσης της Πατρίδας μας από τα στίφη των χειραγωγούμενων αλλοδαπών άχρι μετουσιώσεως των άνωθεν εθνοκτόνων σχεδίων τους.

Εν κατακλείδι απαιτείται εγρήγορση και ανάνηψη από τον λήθαργο της συμπεπηγμένης ευήθειας εις την οποία ασυνείδητα έχει περιαχθεί ο Ελληνικός λαός, ένεκεν και συνεπεία της φαιάς προπαγάνδας των αργυρώνητων μέσων μαζικής ενημερώσεως.

 

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Δεν υπάρχουν σχόλια: