Ανησυχητική πολύ είναι η υπερβολική θνησιμότητα στον Καναδά!

Η Καναδή επενδυτής Kelly Brown έχει ερευνήσει την υπερβολική θνησιμότητα στον Καναδά και είναι σοκαρισμένη. Μιλάει για μια ανησυχητική αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας στην ηλικιακή ομάδα 0 έως 44 ετών, είπε ο επενδυτής Edward Dowd, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη BlackRock, στο Infowars.

Μετά τις εντολές εμβολιασμού, η αύξηση των υπερβολικών ποσοστών θνησιμότητας επιταχύνθηκε, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ο Ντάουντ. Στις επαρχίες της Αλμπέρτα και της Βρετανικής Κολομβίας, η υπερβολική θνησιμότητα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα δεν ήταν μικρότερη από 70 τοις εκατό το 2021. «Αυτό είναι το πραγματικό «τσουνάμι θανάτου»», είπε ο Μπράουν.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει στον Καναδά. «Είναι φρικτό», είπε ο Ντάουντ. «Γιατί οι νέοι πεθαίνουν;»

----------------

 Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τρομακτική εἴδησις, ἄν καί ἦτο ἀναμενομένη.

Ο Μπράουν σημειώνει ότι η ξαφνική αύξηση δεν μπορεί να εξηγηθεί από αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις, καρκίνους κ.λπ. «Το εμβόλιο είναι ο ένοχος», είπε ο Ντάουντ ωμά. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι τα ΜΜΕ και οι αρχές δεν κάνουν ερωτήσεις σχετικά δείχνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν.

Ο επενδυτής επεσήμανε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αναπτύχθηκε βιαστικά και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αναλάβει η Big Pharma. «Ήξεραν ότι αυτό ήταν ένα άχρηστο εμβόλιο, αλλά δεν περίμεναν ότι θα σκότωνε τόσους πολλούς ανθρώπους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Ο Μπράουν πιστεύει ότι αυτή η κρίση υγείας πρέπει να διερευνηθεί αμέσως.

Φυσικά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια, μετά από ένα τσουνάμι εκατομμύριων θανάτων. Και σύντομα θα τους ξανατρυπήσουν επειδή είναι ανόητοι και ζουν στην λήθη που ίδιοι έχτισαν μέσα απο την εκπαίδευση τους.

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τρομακτική εἴδησις, ἄν καί ἦτο ἀναμενομένη.