Προς κ. Σακελλαροπούλου…

Κυρία Σακελλαροπούλου,

διάβασα το λόγο σας με την ευκαιρία της «εορτής της αποκατάστασης της δημοκρατίας» και ως Έλλην, οφείλω να μην αφήσω αναπάντητη μία τόσο αντιφατική ομιλία. Άλλωστε, σε αυτό συνίσταται η δημοκρατία: στον αντίλογο!

Αναφερόμενη στους εμβολιασμούς, είπατε:

«Η ενάρετη άσκηση της ιδιότητας του πολίτη προϋποθέτει την απόσταση από τον ιδιοτελή εγωισμό και την αναγνώριση του καθολικού. Η ελευθερία μας δεν είναι απεριόριστη και δεν εμπεριέχει τη βλάβη των τρίτων. Η ισχύς της βρίσκεται εντός και όχι εκτός του νόμου. Στην υγειονομική κρίση, συνειδητοποιήσαμε πόσο επιδρούν οι πράξεις και οι αποφάσεις μας στους συνανθρώπους μας. Οι υποχρεώσεις μας στο κοινωνικό σύνολο είναι η άλλη όψη των δικαιωμάτων μας».

Κι επίσης:

-----------------------

 Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὡραιότατον «στόλισμα» τῆς «ΠτΔ»!

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀπό τίς εἰκόνες πού εἴδαμε, ἡ κ. Σακελλαροπούλου ἐσυνωδεύετο ἀπό κάποιον κύριον μέ γυαλιά. Ἀπ' ὅ,τι ἐνθυμοῦμαι, τό αὐτό συνέβη καί τήν 25ην Μαρτίου, γεγονός πού τότε ἐχολίασε δυσμενέστατα μία ἐν ἐνεργείᾳ Δικαστής, καθότι, ἀπ' ὅ,τι ἐγράφη τότε, ὁ κύριος αὐτός ἦτο ὁ «σύντροφός» της. Γνωρίζουμε ἄν ἔχουν τελέσει ἐπισήμως γάμον, ἔστω πολιτικόν; Ἄν ὄχι, τότε τί δουλειά ἔχει αὐτός ὁ κύριος εἰς ἐπισήμους τελετάς; Σέ πάρτυ νομίζουν ὅτι πηγαίνουν, ὡς ζευγαράκι νεαρῶν; Τό ἐρώτημα χρήζει ἀπαντήσεως ἐπειγόντως!

«Καθώς το τέταρτο κύμα εμφανίζεται ακόμη πιο μεταδοτικό, αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα και την επείγουσα ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού. Δεν υπάρχει καμία αμφισημία και αμφιβολία: το τέλος της πανδημίας δεν είναι πια ζήτημα καλής τύχης ή μεταφυσικής· είναι δική μας επιλογή και ευθύνη».

Σε όλα αυτά, είπατε κάτι σωστό: «είναι δική μας επιλογή και ευθύνη»! Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα! ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιλογή κι ευθύνη! Όχι δική σας! Και κυρίως όχι υποχρέωση!

Ωστόσο, αναλογιζόμενοι τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, κάθε άλλο παρά λόγια που πιστεύετε είναι αυτά. Ως «θεματοφύλακας του πολιτεύματος», επιτρέψατε την επιστροφή της χώρας μας στην εποχή του ναζισμού, όπου επεβάλλετο ο εξαναγκασμός σε υποχρεωτική ιατρική πράξη από τα δολοφονικά στρατεύματα των Ναζί. Κι όχι μόνο το επιτρέψατε, το επικροτήσατε κιόλας, κατά παράβαση της Χάρτας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, κατά παράβαση των όρων της Δίκης της Νυρεμβέργης και κατά παράβαση του Συντάγματος.

Εάν λοιπόν εσείς, που καλείστε να διαφυλάξετε το Σύνταγμα, το Διεθνές Δίκαιο και τη Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ τα παραβιάζετε, τότε δεν επιτελείτε το έργο σας. Αντίθετα, στρέφεστε εναντίον του λαού που ταχθήκατε να υπηρετήσετε.

Μιλήσατε για «ιδιοτελή εγωισμό»! Ιδιοτελή εγωισμό έχει κάποιος ο οποίος έχει κάτι να κερδίσει από αυτήν την υπόθεση και την όποια υπόθεση. Εμείς λοιπόν κ. Σακελλαροπούλου, τι έχουμε να κερδίσουμε; Ξέρετε κάτι που δεν τολμάτε να πείτε δημόσια; Διότι εάν εμείς -όπως ΕΣΕΙΣ ισχυρίζεστε- έχουμε ιδιοτελή εγωισμό και προφανώς το κάνουμε για κάποιο προσωπικό κέρδος, αυτό σημαίνει πως κάποιοι άλλοι χάνουν. Και οι «άλλοι» σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι παρά εκείνοι οι οποίοι ήδη εμβολιάστηκαν. Επομένως, εκείνοι που εμβολιάστηκαν, κάτι χάνουν! Τι χάνουν κ. Σακελλαροπούλου; Μπορείτε να είστε ξεκάθαρη στο τι χάνουν οι συμπολίτες μας που εμβολιάστηκαν;

Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο κ. Σακελλαροπούλου, είναι ότι οι μόνοι που χάνουν είμαστε εμείς που ζητάμε το αυτονόητο: να μην είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια και να μη γίνεται διαχωρισμός των Ελλήνων.

Και τι χάνουμε; Κατ’ αρχήν τη δημόσια αξιοπρέπειά μας καθώς ΕΣΕΙΣ και οι υπόλοιποι πολιτικοί μας χλευάζετε, μας ειρωνεύεστε και μας εξευτελίζετε με απίστευτους χαρακτηρισμούς. Θυμίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τον όρο «ψεκασμένοι» για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Κι ΕΣΕΙΣ, επιτρέψατε μία τέτοια τερατώδη απρέπεια από εκείνον που κυβερνάει τον τόπο και με αυτήν του την έκφραση κατάφερε να θέσει εαυτόν στα «χειρότερα χαμετυπεία», όπως τα αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Κι αντί να τον επαναφέρετε στην τάξη, σιωπήσατε, προφανώς συμφωνόντας εν κρυπτώ με αυτήν την απαράδεκτη για πολιτικό έκφραση, που δείχνει το χαμηλό του επίπεδο και την απαξίωση στον πολίτη που τον τρέφει τόσα χρόνια, χωρίς αυτός να έχει ούτε ένα ένσημο εργασίας στο ενεργητικό του.

Του επιτρέψατε να προσβάλλει τον παραγωγικό ιστό αυτής της χώρας. Εκείνους που κοπιάζουν για ένα μεροκάματο της πείνας. Εκείνους που στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Εκείνους που τον ψήφισαν. Εκείνους που εξ αιτίας τους τώρα ο κ. Μητσοτάκης κομπάζει για τα εκατομμύρια που έχει. Εκατομμύρια που προέρχονται από το μόχθο του ελληνικού λαού που τόσα χρόνια η οικογένεια Μητσοτάκη ζει εις βάρος του, όντας επαγγελματίες άεργοι.

Μας αποκλείουν, ως άλλοι γκεμπελίσκοι, από εστίαση, ταξίδια, διασκέδαση, αγορές κλπ. Οπότε, για ποιον ιδιοτελή εγωισμό μιλάτε; Μη χρησιμοποιείτε πομπώδεις εκφράσεις μόνο και μόνο για να προκαλέσετε το κοινό αίσθημα. Διότι αυτή η επιλογή, ήταν μία παταγώδης αποτυχία! Απέδειξε από μόνη της την κενότητα των λόγων σας.

Ειλικρινά λυπάμαι που η δικηγορική σας και εν συνεχεία, δικαστική σας εμπειρία, δε σας ωφέλησε. Είναι ανεπίτρεπτο μία νομικός να αγνοεί τους Νόμους και το Σύνταγμα μίας χώρας. Είναι ανεπίτρεπτο μία νομικός να αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο. Πώς αλήθεια δικάζατε έχοντας τέτοια άγνοια Νόμων και Συντάγματος; Πώς παίρνατε αποφάσεις; Ειλικρινώς εκπλήσσομαι και τρομάζω…

Είπατε: «Οι υποχρεώσεις μας στο κοινωνικό σύνολο είναι η άλλη όψη των δικαιωμάτων μας»…

Η μέγιστη υποχρέωσή μας στον κοινωνικό σύνολο κ. Σακελλαροπούλου, είναι να του λέμε την αλήθεια! Όχι να την κρύβουμε με φανφαρονισμούς, απειλές κι εκβιασμούς! Είναι να του δίνουμε το ελεύθερο της επιλογής και όχι να του βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο «για το κοινό καλό», όπως έκαναν στο παρελθόν τα SS, η Gestapo, ο Στάλιν, ο Λένιν, ο Μάο… Η μέγιστη υποχρέωση στο κοινωνικό σύνολο αποκαλείται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Ελευθερία σκέψης, βούλησης και απόφασης! Η ζωή μας, ΔΕΝ είναι δική σας για ν’ αποφασίζετε ΕΣΕΙΣ για ΕΜΑΣ! Η δουλειά σας είναι να προτείνετε με διαύγεια και σαφήνεια τις λύσεις και ΕΜΕΙΣ ν’ αποφασίζουμε για το αν είναι καλό ή όχι! Η δουλειά σας δεν είναι να βάζετε τα (παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως παντελώς αναξιόπιστα) ελληνικά ΜΜΕ να ασκούν προπαγάνδα, αλλά να τους επιτρέπετε να ασκούν δημοσιογραφία! Αυτή είναι η μέγιστη υποχρέωσή σας στο κοινωνικό σύνολο!

Κι όσο για τη δική μας κ. Σακελλαροπούλου, θα το θέσω απλά: έχουμε παιδιά! Έχουμε υποχρεώσεις (μόνο υποχρεώσεις, γιατί τα δικαιώματά μας τα κόβετε…), έχουμε οικογένειες, έχουμε φίλους, έχουμε αγαπημένα πρόσωπα! ΠΟΙΟΣ σας δίνει το δικαίωμα κ. Σακελλαροπούλου ν’ αμφισβητείστε ΕΣΕΙΣ την αγάπη και το ενδιαφέρον που τρέφουμε ΕΜΕΙΣ για τους οικείους μας; Όταν αγαπάς κάποιον, νοιάζεσαι γι’ αυτόν. Και προσωπικά, δε θα δίσταζα να σκοτώσω με τον πιο βασανιστικό τρόπο όποιον τολμήσει ν’ απλώσει χέρι στα παιδιά μου και τ’ αγαπημένα μου πρόσωπα. Κι αν θέλετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνη σας να δείτε αν λέω αλήθεια. Θα έβαζα εγώ τη ζωή των αγαπημένων μου σε κίνδυνο; Θα έβαζε κάποιος από εμάς τους αγαπημένους του σε κίνδυνο; ΟΥΔΕΠΟΤΕ! Πάντα τους προστατεύουμε! Κι αυτό κάνουμε και τώρα! Τους προστατεύουμε από τα εμβόλια του θανάτου! Και το ότι είναι θανατηφόρα κι επικίνδυνα, δεν το λέω εγώ. Το λέει η ίδια η Pfizer! Κι ιδού η απόδειξη:

wp-1627228134417.pdfΛήψη

Στη διαφήμιση, υπάρχει ο όρος «επίκληση στο συναίσθημα». Είναι ένας τρόπος για να διαφημίζεται ένα προϊόν. Αυτό ακριβώς κάνατε κι εσείς με αυτή σας την ομιλία. Επίκληση στο συναίσθημα, χωρίς αποδείξεις και χωρίς κάποια βάση στα λεγόμενά σας. Μία απλή (αντιφατική) αερολογία με στόχο το συναίσθημα. Τουλάχιστον το συναίσθημα των μη σκεπτόμενων. Διότι οι σκεπτόμενοι κ. Σακελλαροπούλου, πραγματικά γελάνε με την… «επιχειρηματολογία» σας…

Ύστερα υπάρχει η άλλη διαφημιστική ορολογία που λέγεται: «επίκληση στην αυθεντία». Δηλαδή το να χρησιμοποιείται ένας… «ειδικός» για να πείσει το κοινό. Και για «ειδικούς» έχετε βάλει άχρηστα γιατρουδάκια της σειράς να πείσουν τον κόσμο. Η λοιμωξιολογία κ. Σακελλαροπούλου, είναι ειδικότητα που αποκτάται με 12 ώρες διάβασμα! Κοινώς… ειδικότητα της πλάκας! Κάθε ιατρός μπορεί να γίνει «λοιμωξιολόγος» με 12 ώρες διάβασμα. Ιολόγος όμως, ποιος μπορεί να γίνει; Κι ενώ ΕΣΕΙΣ μας προβάλλετε γιατρουδάκια της σειράς, ΕΜΕΙΣ σας προβάλλουμε τον γίγαντα – θρύλο της ιολογίας, Dr. Luc Montagnier! Κι απλώς αδιαφορείτε! Ποιος είναι ο Dr. Luc Montagnier;

Παρούσες και προηγούμενες θέσεις

  • Καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο της Σαγκάης Jiao Tong στην Κίνα
  • Από το 2005 Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής πολλών νεοσύστατων επιχειρήσεων στη βιοτεχνολογία
  • Από το 2000 ομότιμος καθηγητής, Ινστιτούτο Παστέρ.
  • Από το 1999 Διευθυντής Έρευνας, Ομότιμος, CNRS
  • Από το 1993 Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιδρύματος Έρευνας και Πρόληψης του AIDS, συνδεδεμένος με την UNESCO (Παρίσι)
  • 1997-2001 Διακεκριμένος Καθηγητής και Διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας, Queens College, CUNY, Νέα Υόρκη
  • 1991-1997 Αρχηγός Τμήματος Ρετροϊών, Ινστιτούτο Παστέρ
  • 1985-2000 Καθηγητής, Ινστιτούτο Παστέρ
  • 1980-1985 Επικεφαλής του Τμήματος ιολογίας και Προϊστάμενος του Μεταπτυχιακού Μαθήματος Γενικής ιολογίας στο Ινστιτούτο Παστέρ
  • 1974-1998 Διευθυντής Έρευνας, CNRS
  • 1972-2000 Ιδρυτής και Διευθυντής της Ιικής Ογκολογικής Μονάδας στο Τμήμα Ιολογίας, Pasteur Institut

Πεδία Υποτροφιών

  • Ιολογία
  • Ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV)
  • Παθοφυσιολογία του AIDS

Τιμές και βραβεία

  • Διακρίσεις
    • Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής (1984)
    • Διοικητής της Εθνικής Τάξης Αξίας (1986)
    • Λειτουργός της Λεγεώνας της Τιμής (1990)
    • Διοικητής της Λεγεώνας της Τιμής (1993)
    • Λειτουργός του Τάγματος Mayo (Αργεντινή, 2000)
    • Μεγάλος Λειτουργός της Λεγεώνας της Τιμής (2009)
  • Βραβεία
    • Χάλκινο μετάλλιο CNRS (1964)
    • Βραβείο Rozen για καρκινολογία (1971)
    • Ασημένιο μετάλλιο CNRS (1973)
    • Βραβείο Gallien (1985)
    • Βραβείο Louis Jeantet (1986)
    • Βραβείο James Blundel (1986)
    • Βραβείο Korber Foundation for European Research (1986)
    • Βραβείο Albert Lasker (1986)
    • Βραβείο Gairdner (1987)
    • Βραβείο Ιαπωνίας (1988)
    • King Faisal Τιμή της Σαουδικής Αραβίας Διεθνές βραβείο ιατρικής (1993)
    • Βραβείο του Ιδρύματος Ιατρικής του Άμστερνταμ της Ολλανδικής Βασιλικής Ακαδημίας Επιστημών (1994)
    • Βραβείο Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (CEA) (1994)
    • Βραβείο Ιπποκράτης της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Ιατρικής (1995)
    • Βραβείο Neil Hamilton Fairley στο Royal College of Physicians του Λονδίνου (1994)
    • Ανθρώπινο βραβείο Steve Chase (1995)
    • Ρώμη «Frégéné» (1996)
    • Ιαπωνικό βραβείο Ερυθρού Σταυρού (1997)
    • Γερμανικό βραβείο Ερυθρού Σταυρού (1997)
    • Βραβείο Warren Alpert, ΗΠΑ (1998)
    • Βραβείο «Recherche et Médecine» (Institut des Sciences de la Santé, Παρίσι) (1999)
    • Βραβείο Prince of Asturias (2000)
    • Βραβευμένος με το Εθνικό Hall of Fame εφευρέτες (2004)
    • Βραβείο EDC «Prestige» Ecole des Dirigeants et Créateurs d’entreprises, Παρίσι (2005)
    • Βραβείο «Académie des sciences médicales» του Μπιλμπάο (2006)
    • Βραβείο του MBC News of Dubaï (Σαουδική Αραβία) (2007)
    • Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής, Στοκχόλμη (2008)
  • Γιατρός Honoris Causa
    • Πανεπιστήμιο του Leuven (Βέλγιο)
    • Πανεπιστήμιο της Λιέγης (Βέλγιο)
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Ελλάδα)
    • Albert Einstein College of Medicine (Νέα Υόρκη)
    • Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Παρισιού (Γαλλία)
    • Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (Ιταλία)
    • Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες (Αργεντινή)
    • Πανεπιστήμιο Urbino (Ιταλία)
    • Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ (Καναδάς)
    • Πανεπιστήμιο Laval (Κεμπέκ)
    • Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο)
    • Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
    • Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ελλάδα)
  • Μέλος ακαδημαϊκού
    • Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Μαδρίτης (1987)
    • Ξένο μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Ιατρικής του Βελγίου (1988)
    • Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Ιατρικής (1989)
    • Μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας EMBO (1990)
    • Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών (1996)
    • Επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Ιατρικής του Τορίνο, Ιταλία (2006)

πηγή: Academia Europaea

Και ΕΣΕΙΣ απαιτείτε ν’ ακούσουμε κάτι γιατρουδάκια κι όχι το θρύλο της ιολογίας… Τι θα μπορούσαν να πούνε μπροστά του οι τηλεμαϊντανοί που προβάλλονται ως «ειδικοί»; Τι είναι ο Τσιόδρας, ο Βασιλακόπουλος, η Παγώνη, η Παπαευαγγέλου και όλα αυτά τα γιατρουδάκια που παρελαύνουν στα ΜΜΕ μπροστά στον Dr. Luc Montagnier; Ούτε στη σκόνη από τα παπούτσια του δεν τον φτάνουν… Μάλλον κάπου έχετε χάσει το μέτρο της βαρύτητας του επιστημονικού λόγου και σας καλώ να τον αναζητήσετε και πάλι. Καλό θα κάνει σε όλους μας.

Στην έναρξη της ομιλίας σας, είπατε:

«Σήμερα είναι μια ημέρα τιμής για τους αγωνιστές της δημοκρατίας. Αφιερωμένη σε εκείνους που δεν συμβιβάστηκαν με τη δικτατορία και διακινδύνευσαν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία όλων μας. Η μνήμη και το παράδειγμά τους μαρτυρούν ότι η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη.»

Οι «αγωνιστές της δημοκρατίας» όπως τους αναφέρατε, είναι η γενιά του 1-1-4. Η «γενιά του πολυτεχνείου». Αυτή η γενιά που σήμερα κάθεται στα βουλευτικά έδρανα και με περισσή «αγωνιστικότητα» εκβιάζει, ποδοπατάει ελευθερίες, απειλεί… Είναι η γενιά που ακολουθεί πιστά ένα μοντέλο μαοϊκής χούντας που θα έκανε τον Μάο Τσε Τουνγκ να κοκκινίζει ακόμα περισσότερο από υπερηφάνεια! Είναι η γενιά που τσεπώνει χρήματα από παντού και απαξιώνει την ελληνική κοινωνία. Αυτήν τη γενιά υμνείτε; Φευ!!!

Ξέρετε κ. Σακελλαροπούλου, ούτε ΕΜΕΙΣ συμβιβαζόμαστε με τη χούντα που βιώνουμε σήμερα! Κι ΕΜΕΙΣ εναντίον της χούντας αγωνιζόμαστε! Της χούντας που μας στερεί την Ελευθερία! Της χούντας που μας στερεί το δικαίωμα της Ελεύθερης Βούλησης. Της χούντας που τσαλακώνει και ποδοπατάει κάθε Ανθρώπινο Δικαίωμα! Της χούντας που μας εκβιάζει! Της χούντας που μας απειλεί! Της χούντας που εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Της χούντας που απαξιώνει τους Νόμους! Της χούντας που τσαλακώνει το Σύνταγμα! Της χούντας που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο!

Της χούντας που ΕΣΕΙΣ κανακεύετε κι επιβραβεύετε!

Κ. Σακελλαροπούλου, είχα την αίσθηση ότι η δουλειά του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι να διαφυλάττει το Πολίτευμα, να προστατεύει το Έθνος και να φροντίζει ώστε η Ελευθερία, η Ατομική Ελευθερία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να είναι αδιαπραγμάτευτα.

Εάν όμως ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να δίνει άσυλο στην ανομία, το φασισμό, την αλαζονεία, τον ανθελληνισμό και στα συμφέροντα των καρτέλ των φαρμακευτικών, τότε ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου και οφείλω να ομολογήσω ότι κάνετε πολύ καλά τη δουλειά σας! Εύγε!

Μόνο που με αυτόν τον τρόπο, σας απαξιώνει ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Ελληνικός λαός και μετά παρρησίας σας το λέει:

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας κ. Σακελλαροπούλου!

ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!

Και παρ’ τε μαζί σας και τους γκεμπελίσκους που κακοποιούν το μέλλον του Ελληνικού Έθνους! ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300ους

Πηγή :  Προς κ. Σακελλαροπούλου… – Κανένα ζόρι (kanenazori.com)

2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὡραιότατον «στόλισμα» τῆς «ΠτΔ»!

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀπό τίς εἰκόνες πού εἴδαμε, ἡ κ. Σακελλαροπούλου ἐσυνωδεύετο ἀπό κάποιον κύριον μέ γυαλιά. Ἀπ' ὅ,τι ἐνθυμοῦμαι, τό αὐτό συνέβη καί τήν 25ην Μαρτίου, γεγονός πού τότε ἐχολίασε δυσμενέστατα μία ἐν ἐνεργείᾳ Δικαστής, καθότι, ἀπ' ὅ,τι ἐγράφη τότε, ὁ κύριος αὐτός ἦτο ὁ «σύντροφός» της. Γνωρίζουμε ἄν ἔχουν τελέσει ἐπισήμως γάμον, ἔστω πολιτικόν; Ἄν ὄχι, τότε τί δουλειά ἔχει αὐτός ὁ κύριος εἰς ἐπισήμους τελετάς; Σέ πάρτυ νομίζουν ὅτι πηγαίνουν, ὡς ζευγαράκι νεαρῶν; Τό ἐρώτημα χρήζει ἀπαντήσεως ἐπειγόντως!