Γιατί οι Γερμανοί εξακολουθούν να παίζουν τα βρώμικα τουρκικά παιχνίδια; -- του Στέλιου Παπαθεμελή*

Ο βρώμικος εξ ανατολών γείτων εξακολουθεί να ξερνά ακατανόμαστες ύβρεις εναντίον της πατρίδας μας. Προανήγγειλε ήδη νέα έξοδο του περιβόητου «Γιαβούζ» και ανακοίνωσε ότι  αγόρασε τρία βοηθητικά πλοία για έρευνες υδρογονανθράκων. Τα πλοία πήραν ονόματα που παραπέμπουν στη λεγόμενη “υπόθεση της μπανιέρας” τού 1963, όταν τα τρία παιδιά μιας οικογένειας Τουρκοκυπρίων βρέθηκαν δολοφονημένα στο συγκεκριμένο σημείο της οικίας τους. Η ενέργεια αποδόθηκε τότε σε ακραίους Ελληνοκυπρίους, αλλά αποδείχτηκε ότι  ήταν προβοκάτσια και δολοφόνος ήταν ο πατέρας των τριών παιδιών, ο οποίος ήταν ψυχοπαθής και ταγματάρχης του τουρκικού στρατού.

     Οι τούρκοι ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη για την αθλιότητά τους. Ζωή να ΄χουν!
    Η Nordic Monitor απεκάλυψε όλες τις μαφιόζικες απειλές που κατά καιρούς ξερνά το βρωμόστομα του γείτονα. Το απάνθρωπο αυτό υποκείμενο λειτουργεί με όρους μαφίας.


     Στις 14 Ιουνίου ο οζόστομος (όζω= βρωμώ) τούρκος πρόεδρος θα τολμήσει να αντικρίσει και να συνομιλήσει αυτούς που έχει χυδαία εξυβρίσει;
     Ο βρώμικος γείτων είναι γκάγκστερ και καταλαβαίνει μόνον από ανάλογη μεταχείριση. Τις αγαστές σχέσεις τουρκικού κράτους-παρακράτους- πολιτικής- μαφίας αποκαλύπτει το νέο βιβλίο των Κ. Πικραμένου και Σ. Καλεντερίδη: «ΜΙΤ- η φωλιά του τουρκικού παρακράτους» και υπότιτλο «τρομοκρατία- ναρκωτικά- Γκρίζοι Λύκοι» (εκδόσεις Ινφογνώμων). Ένα βιβλίο εξαιρετικά επίκαιρο, υπό το φως των αποκαλύψεων του τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, που απειλεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση Ερντογάν, αποκαλύπτοντας τις σχέσεις του τουρκικού κράτους με το παρακράτος, την μαφία, το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών και την αποστολή όπλων σε τρομοκρατικές ομάδες, όπως η Αλ Νούσρα- Αλ Κάιντα.
   Αρκετοί ξένοι διπλωμάτες στην Αθήνα εμφανίζουν τον κ. Ερντογάν και τον Υπ. Εξ. Ν. Τσαβούσογλου να αποκλείουν οποιαδήποτε παραχώρηση ως προς το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η Άγκυρα ήδη αναζητεί θαλάσσιες περιοχές «οικόπεδα», είτε προς έρευνα από τα πλοία της είτε προς προκήρυξη διαγωνισμών. Και άλλοι επισημαίνουν ότι η τουρκική ηγεσία αναφέρει σιβυλλικά πως δεν κάνει έρευνες «προς το παρόν», με υπαινιγμούς για αλλαγή γραμμής στο εγγύς μέλλον. Όποια εκδοχή και αν ισχύει (πόσο μάλλον αν ισχύουν και οι δύο) οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι ανέφελοι, ούτε η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν θα εγγυηθεί πραγματικό μορατόριουμ» (Α. Τάρκας, «Δημοκρατία» 9/6/21).
    Οι Γερμανοί παίζουν τα παιχνίδια της Τουρκίας. Πάντοτε έτσι έκαναν… οι Έλληνες είμαστε αθώοι και αφελείς.
   Το ιερό όνομα της Μακεδονίας παίζεται κλωτσοσκούφι. Οι Συριζαίοι υπέγραψαν στις Πρέσπες την προδοτική συμφωνία. Οι Νεοδημοκράτες αρνήθηκαν να υπογράψουν αλλά δεσμευτήκαν ταυτόχρονα να «σεβαστούν» την προδοτική συμφωνία.
     Κατά τι διαφέρουν στο ήθος οι μεν από τους δε;
     Μηδέν εις το πηλίκον!!!
 
 
 
                                 * Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης
                                      E-mail: stpapathemelis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: