«ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ»

ΔΕΝ είναι καθόλου ευχάριστος η εξέλιξις των γεγονότων περί του ελληνικού πληθυσμού, ο οποίος, δυστυχώς αλλοιώνεται, καθώς το διαπιστώνει και ο έντιμος τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασ. Κόκκινος εις άρθρον του εις την «Εστίαν». Μεταξύ των άλλων σημειώνει και αυτά:

«Το κυβερνών κόμμα βαρύνεται με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986. Αντί δε να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, με κατάλληλα μέτρα για την αύξηση των γεννήσεων, θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες αγνώστου συνολικού αριθμού... Στην Ήπειρο και τη Θράκη είναι δυνατόν να σχηματισθεί επικίνδυνη μουσουλμανική μειονότητα, με τάση να γίνει πλειονότητα με όλες τις ευνόητες συνέπειες. Άλλωστε ο Οζάλ μάς έχει προειδοποιήσει, προφητεύσας πως η κατάληψη της Ελλάδος είναι ζήτημα χρόνου, με την υπογεννητικότητά της... Πολλοί Έλληνες αγνοούν τις επιπτώσεις και τον κίνδυνον αφελληνισμού της Χώρας δια της αποσυνδέσεως του συνδετικού κρίκου του γένους των ελλήνων, που είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία... Το κυβερνών κίνημα, έστω και την υστάτη ώρα, ας αναλογισθεί τις ιστορικές ευθύνες του».

1 σχόλιο:

Unexpected Opponent είπε...

Oι δ ι ε θ ν ε ι ς N τ α β α τ ζ η δ ε ς αφού πρωτα κ α τ α λ η σ τ ε ψ α ν τις π λ ο υ τ ο π α ρ α γ ω γ ι κ ε ς πηγές των χωρών σε λατινική Aμερικη , Aσια και Aφρικη , τώρα ξ α π ο σ τ ε λ ν ο υ ν σε 'μας τους πληθυσμούς των χωρών αυτών α δ ι α φ ο ρ ω ν τ α ς για τα π α ν δ ε ι ν α των πληθυσμων αυτών και των ντόπιων οι οποίοι τους φορτώνονται , αρκεί να π ρ ο ω θ ο υ ν τ α ι τα A v ο μ α Σ υ μ φ ε ρ ο ν τ α τ ο υ ς , Α λ λ α τα Σ κ ο τ ε ι ν α και A π α ν θ ρ ω π α Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς θα πάνε X α μ ε ν α , ο π ω ς και οι I δ ι ο ι .