Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας, ο Ρ. Κένεντυ κατηγορεί με στοιχεία και αριθμούς τον Γκέιτς για θανάτους εκ προθέσεως

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας, αποκαλύπτει, ο Ρ. Κένεντυ και κατηγορεί με στοιχεία και αριθμούς τον Γκέιτς για θανάτους εκ προθέσεως, με σκοπὀ τον δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας.

''Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις του, που σχετίζονται με τα εμβόλια, 
(συμπεριλαμβανομένης της 
φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμών ID2020 ) και να του δώσει 
δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – 

η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.


Η εμμονή του Γκέιτς  με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Από την καταχώρηση του στο Instagram #RobertFKennedyJr στις, 9 Απριλίου, 2020:


Ο Robert Francis Kennedy Jr είναι Αμερικανός δικηγόρος περιβαλλοντoλογικού δικαίου, συγγραφέας και αμφισβητίας της ασφάλειας των εμβολίων μετά την νομοθεσία για την ασυλία των φαρμακευτικών βιομηχανιών το 1986. 
Ο Κένεντι είναι γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. 
Είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Waterkeeper Alliance, ενός μη κερδοσκοπικού περιβαλλοντικού ομίλου από το 1999.

Ολόκληρη η καταχώρηση του στο Instagram

΄΄Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις του, που σχετίζονται με τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια 
παγκόσμια επιχείρηση ψηφιακής ταυτότητας εμβολιασμών ID2020και να του δώσει 
δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – 
η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Τεχνολογία ανάγνωσης και εγγραφής του εγκεφάλου

Το χρονοδιάγραμμα του μέλλοντος

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Με την υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας (απο 5 που ήταν) σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των πέντε ετών.

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία, για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που εμφανίστηκε μετά τα εμβόλια και παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ του 2000 και το 2017. 
Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Γκέιτς  και έδιωξε τον Γκέιτς  και τους φίλους του από το NAB.

Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία. 
Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε απρόθυμα ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας ήταν κυρίως συνέπεια του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates.

Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Γκέιτς.

Μέχρι το 2018, τα 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας είχαν προέλθει από τα εμβόλια του Gates.

(Με απλά λόγια  ο μέγιστος φιλάνθρωπος με τα 1.2 δισεκατομύρια που πήρε, γέμισε τον πλανήτη πολιομυελίτιδα μέσα σε 17 χρόνια.)

Το 2014, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. 
Περίπου 1,200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. 
Επτά πέθαναν. 
Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες κατήγγειλαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Γκέιτς διέπραξαν ένα σωρό ηθικές παραβιάσεις: 
πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, παραποιώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική περίθαλψη στα κορίτσια που είχαν υποστεί βλάβη. 
Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 βρέφη στην Αφρική και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Γκέιτς  2002 MenAfriVac στην Υποσαχάρια Αφρική, οι πράκτορες του Γκέιτς εμβολίασαν δια της βίας,  χιλιάδες παιδιά από την Αφρική κατά της μηνιγγίτιδας. 

Μεταξύ 50-500 παιδιών εμφάνισαν παράλυση. Οι εφημερίδες της Νότιας Αφρικής παραπονέθηκαν, "Είμαστε τα ινδικά χοιρίδια των φαρμακοβιομηχανιών"

(Το ίδιο είπαν και τώρα, οι Αφρικανοί, όταν Γάλλοι ΄΄επιστήμονες΄΄ και η Ευρωπαική Ενωση πρότεινε τα εμβόλια για τον covid-19, να δοκιμαστούν στην Αφρική, γιατί επειδή δεν έχει καλές υποδομές υγείας, θέλουν να προλαβουν το κακό.)

Ο πρώην Οικονομολόγος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως "αδίστακτες" και "ανήθικες".

Το 2010, ο Γκέιτς διέθεσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ, υποσχόμενος να μειώσει τον πληθυσμό, εν μέρει, μέσω νέων εμβολίων. 
Ένα μήνα αργότερα, ο Gates είπε στο Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια "θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό". 

Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι στειρώνει χημικά εκατομμύρια ανυποψίαστων γυναικών της Κένυας με μια ψεύτικη εκστρατεία εμβολίων υποτίθεται κατά του «τετάνου».

Χημική ουσία που προκαλεί στειρότητα και αποβολές βρέθηκε σε εμβόλια τετάνου.

Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν τον παράγοντα στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε.

Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία.

Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.

Μια μελέτη του 2017 (Morgensen et.Al.2017) έδειξε ότι το δημοφιλές DTP του ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερους Αφρικανούς από την ασθένεια που υποτίθεται ότι προλαμβάνει. 
Τα εμβολιασμένα κορίτσια έχουν 10 φορές μεγαλύτερο ποσοστό θανάτου από ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ αρνήθηκαν να ανακαλέσουν το θανατηφόρο εμβόλιο που επιβάλλει ο ΠΟΥ σε εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής ετησίως.

Παγκόσμιοι υποστηρικτές της δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο κατηγορούν τον Γκέιτς για - πειρατεία της ατζέντας του ΠΟΥ μακριά από έργα που αποδεικνύεται ότι περιορίζουν τις μολυσματικές ασθένειες όπως καθαρό νερό, υγιεινή, διατροφή και οικονομική ανάπτυξη.

Λένε ότι έχει εκτρέψει τους πόρους της υπηρεσίας για να εξυπηρετήσει το προσωπικό του φετίχ - ότι η καλή υγεία έρχεται μόνο μέσα απο  μια σύριγγα.

Εκτός από τη χρήση της ΄΄φιλανθρωπίας΄΄ του για τον έλεγχο του ΠΟΥ, της UNICEF, της GAVI και της PATH, ο Gates χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια και ένα τεράστιο δίκτυο ομάδων φαρμακοβιομηχανιών που εκπέμπουν παραπλανητική προπαγάνδα, αναπτύσσουν ψεύτικες μελέτες, διενεργούν επιτήρηση και ψυχολογικές ενέργειες εναντίον αυτών που αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων του και δεν διστάζουν να χρησιμοποιἠσουν τη δύναμη και τα χρήματα του Gates για να σιωπήσουν τη διαφωνία και να τους επιβάλουν να συμμορφωθούν.

Σε αυτές τις πρόσφατες Pharmedia εμφανίσεις του, ο Γκέιτς φαίνεται χαρούμενος που η κρίση του Covid-19 θα του δώσει την ευκαιρία να αναγκάσει τα προγράμματα εμβολιασμού του σε τρίτες χώρες στα αμερικανικά παιδιά ».

πηγή

Robert F Kennedy Jr. Exposes Bill Gates’ Vaccine Dictatorship Plan

https://www.patreon.com/posts/35844091?fbclid=IwAR0l2-CnAspk5j-AXEM3FGg6BzLzyC5C0NReRRAGbOMG6HYlgL2zzMK8Sz0

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα φωνές  που δεν κρύβουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο ενάντια στην ανθρωπότητα  στον αιώνα μας.
Πιο κάτω βίντεο που δείχνει ότι 

Ο Τραμπ και ο Μπαρ υψώνουν τείχος στην ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς

πηγη
Απο ΜΑΙΡΗ ΛΙΩΚΗ
Με ελληνικούς υπότιτλους.
Ευχαριστούμε τη φίλη  Michaela Rota για την σπουδαία εργασία που έκανε υποτιτλίζοντάς το.

Υπάρχουν και άλλα βίντεο που ζητάνε την φυλάκιση του Γκέιτς, εκτός απο τα ψηφίσματα στο Change.org που δυστυχώς και αυτό δικό του είναι, αλλά και στο petition.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: