Ανίερο Κονσερβοκούτι της προδοτικής Αριστεράς κατά της Πατρίδας -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ιστορικά διαχρονικό όσο ποτέ το απόσπασμα από το βιβλίο του Στράτου Μυριβήλη, «ο κομμουνισμός και το παιδομάζωμα» :
««Δεν υπάρχουν έλληνες κομμουνιστές.
Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.
Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμ. Κόμμα της Ελλάδας και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
Όταν κάποτε καταλάβουν αυτό το απλό και αδιαφιλονίκητο πράγμα τα Κράτη, θα αφαιρέσουν αμέσως την εθνική υπηκοότητα από όλα τα άτομα πού ανήκουν στη νέα κομμουνιστική φυλή. Όσο δεν το κάνουν, και όσο δεν συγκεντρώνουν όλα αυτά τα άτομα έξω από τα Εθνικά σύνορα, και έξω από την εθνική κοινωνία, θα έχουν τον εχθρό μέσα στα τείχη, για να υπονομεύει το φρούριο της ειρηνικής των ζωής από μέσα».

Αυτά τα οποία καταγγέλλουμε επί πάμπολλα έτη, αναφορικώς με την βραδυφλεγή βόμβα του μεταναστευτικού η οποία ναρκοθετεί ανυπερθέτως το μέλλον της καθημαγμένης πατρίδας μας, ευρίσκονται ήδη σήμερον εις εξέλιξη, προοιωνίζοντας δυσμενείς εξελίξεις με πολύπτυχες γεωστρατηγικές εμπλοκές.
Ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και εν επεκτάσει της Ευρώπης καθίσταται πλέον πασίδηλος και αδιαμφισβήτητος, καθότι αυτή (η Τουρκία) χρησιμοποιεί τα στίφη των μεταναστών, ήτοι ένα συνονθύλευμα ετεροκλήτων εθνικοτήτων, ως Δούρειο ίππο, εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών σχεδιασμών της.
Οι αναρίθμητοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων ευρίσκονται και βαρυποινίτες, ωθούνται με επιμελή μεθόδευση προς την Ελλάδα, πλην όμως αυτήν την φορά προσέκρουσαν εις την σιδηρά φύλαξη των Ελληνικών συνόρων, από τις Ελληνικές δυνάμεις, οι οποίες με θάρρος και δύναμη ψυχής, φυλάττουν με παν πρόσφορο μέσο την εναπομείνασα αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας.
Παρά ταύτα όμως, η γείτονα χώρα, εφοδιάζει τους νεαρούς μετανάστες με δακρυγόνα και αυτοσχέδια όπλα, ενθαρρύνοντας τους να εισβάλλουν εις την Πατρίδα μας με το πρόσχημα δήθεν της ιδιότητας του πρόσφυγα.
Οι μηχανισμοί προπαγάνδας είναι ιδιαίτερα κραταιοί, διότι συντονίζουν ένα ιδιαζόντως οργανωμένο σχέδιο εισβολής εις την Ελλάδα, υπό το απατηλό πρόσχημα του ανθρωπισμού, προκειμένου οι μετανάστες να εγκατασταθούν μόνιμα εις την Ελλάδα, δεδομένου ότι η Ευρώπη καθίσταται παντελώς αδιάφορη, αφήνοντας μας αβοήθητους εις την πρώτη γραμμή του πυρός, πλην όμως εξ αντανακλάσεως επωφελούνται των ευμενών συνεπειών ανακοπής της ανέλεγκτης και αθρόας ροής χιλιάδων επίδοξων μεταναστών.
Μαζί με τους μετανάστες, ασφαλώς εμφιλοχωρούν κρυφίως και Τούρκοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών δια να δράσουν ανενόχλητοι, χαρτογραφούν την περιοχή και παρατηρούν τις αντιδράσεις της Ελλάδας.
Η αντικατάσταση του Ελληνισμού ευρίσκεται εις το τελευταίο στάδιο της δια της βίαιης Ισλαμοποίησης και της ταυτόχρονης υποτίμησης και απαξίωσης του Ελληνικού έθνους και της Χριστιανικής Θρησκείας.
Η επεκτατική πολιτική της Άγκυρας εκδηλώθηκε, όπως και η στάση του Ο.Η.Ε και της Ε.Ε δια της εκκωφαντικής σιωπής των, δια το μείζον τούτο ζήτημα το οποίο βιώνει η Πατρίδα μας, καθότι βιώνουμε πόλεμο με ανορθόδοξα μέσα και διακυβεύεται σοβαρά η εθνικής μας ακεραιότητα.
Ουδεμία ανοικτή παρέμβαση κατά της Τουρκίας δια την απαράδεκτη στάση της, ούτε από την Γερμανία, ούτε από τις Η.Π.Α, ούτε από την Ε.Ε, απλώς εξ απαλών ονύχων, υποδείξεις και νουθεσίες δια την δήθεν ειρηνική διευθέτηση της κρίσεως.
Η κατάσταση όμως, πέραν των υφισταμένων εθνικών ζητημάτων, ήτοι, της εθνοτικής αλλοιώσεως, του προαγόμενου ανθελληνισμού, της αποδόμησης της εθνικής μας ταυτότητας, του άρδην αποχριστιανισμού και της καθολικής αλλοτρίωσης του φρονήματος της Ιερότητας  του Ελληνο-Χριστιανικού πνεύματος, πλέον έχει λάβει διαστάσεις οιονεί πολέμου.
Ενώ η Ελλάς ανθίσταται σθεναρώς με μία λίαν συγκινητική εικόνα πραγματικής, ανιδιοτελούς και έντιμης αλληλεγγύης προς τους άγρυπνους φρουρούς του έθνους (την Ελληνική αστυνομία, τα σώματα ασφαλείας, τον Ελληνικό Στρατό), οι οποίοι καταβάλλουν αόκνως εδώ και 9 σχεδόν ημέρες πάσα ρανίδα του αίματος και ικμάδα από την καθημερινότητας τους προκειμένου να καταστεί  ο Έβρος απόρθητο φρούριο, εις πείσμα του εχθρού και προς τιμήν την ασβέστου μνήμης των Ιερών προγόνων μας, υπεραμυνόμενοι βωμών και εστιών, οι σύγχρονοι εφιάλτες του συστήματος, οι εξωνημένοι ανθέλληνες εθνομηδενιστές τουρκόσποροι της αριστεράς, εξαπολύουν επίθεση προς τους άδολους πολίτες, προασπιζόμενοι τον εχθρό, ήτοι τον Τούρκο.
Οι αδίστακτοι αιμοσταγείς αθεοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες, υπό τις ποικιλότροπες εκφάνσεις τους,  τα έμμισθα αργυρώνητα μίσθαρνα όργανα της υπερεθνικής ελίτ του κεφαλαίου, υπό την επίφαση δήθεν της ανυπόστατης κοινωνικής επανάστασης, απλώς, ως και ανέκαθεν, οι  εντεταλμένοι δοσίλογοι των εχθρών, οι κουκουλοφόροι του συστήματος,  λοιδορούν σύσσωμο το έθνος, αποδοκιμάζοντες επαίσχυντα τον θεάρεστο αγώνα των Ελλήνων τασσόμενοι αναφανδόν υπέρ της άλωσης της πατρίδας μας.
Αντί να συμπαραταχθούν προς την κοινή γραμμής πλεύσης συμβάλλοντας προς την θωράκιση της άμυνας και την διαρκή υπεράσπιση των Ελληνικών συνόρων, υποσκάπτουν τα θεμέλια των Ελλήνων, ευθυγραμμιζόμενοι προς τον εχθρό.
Εκ των ηχηρών αυτών γεγονότων της πολεμικής την οποία ζούμε, η κατάπτυστη Σταλινοφασιστική ανθελληνική αριστερά,  εξακολουθεί την «ιεραποστολή» και την «σταυροφορία» της υπέρ του εχθρού, έχει εκουσίως και γηθοσύνως καταστεί κλειδούχος της σύγχρονης «Κερκόπορτας» του έθνους, όπου με ιδική της πρωτοβουλία θα ανοίξει, προκειμένου να καταληφθεί η πατρίδα μας.
Το μένος κατά του Ελληνισμού και προφανώς η διαπλοκή με την μάστιγα των Μ.Κ.Ο, την ωθεί (την Αριστερά) να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα να παραχαράσσει την ύπαρξη των ορατών κινδύνων, πρόκειται κατ’ ουσίαν δια τους σύγχρονους κουκουλοφόρους του συστήματος οι οποίοι εντέλλονται από τους εξωθνικούς ταγούς χρηματοδότες, τους υπερεθνικούς ιθύνοντος νόες.
Πρόκειται δια ουτιδανά υποκείμενα, γνήσιους  συμμορίτες του χρήματος, οι οποίοι θυσιάζουν το παν, δια το ατομικό τους συμφέρον, εξ αυτού του λόγου, φρονώ ότι ο μεγαλύτερος αδιόρατος εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών.
Οι ίδιοι λαμβάνουν αποστάσεις εκ των κρίσιμων γεγονότων και διαδηλώνουν υπέρ των μεταναστών εις βάρος της Ελλάδας, την στιγμή την οποία εκκενώνονται χωριά στον Έβρο και εις την Ξάνθη οι πολίτες τελούν εν εγρηγόρσει, όντες έτοιμοι να προασπίσουν την περιουσία τους και την υπόληψη τους από το εξαγριωμένο πλήθος των μεταναστών.
Άρα η Ελλάδα ακόμη και εις αυτήν την ύστατη στιγμή, είναι διχασμένη διότι τίκτει εντός της, μία χρόνια χαίνουσα πληγή, την ψευδεπίγραφη αριστερά η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας  χρόνιος ξενόδουλος ανθελληνικός «ιός» ο οποίος απεργάζεται τον ενταφιασμό του Ελληνισμού παντοιοτρόπως, την κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας ευαγγελιζόμενη, την ίδρυση ενός κράτους αλλοδαπών, με την επιβολή των ιδικών τους χαρακτηριστικών γνωρισμάτων.
Άπαντες εξ ημών, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο εχθρούς τον έξωθεν και τον ένδον, οι μάχες θα είναι ανηλεείς και εξαντλητικές, διότι η ανυπόληπτη αριστερά έχει εδραιωθεί υπό την ανοχή της ψοφοδεούς δήθεν Δεξιάς, σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού, με αποτέλεσμα δια της προσφιλής πρακτικής του εισοδισμού να έχει ήδη δηλητηριάσει υποδόρια και εκ των ενόντων τους κρατικούς θεσμούς.
Η μάχη δια την Ελευθερία δια την Πίστη εις τον Ιησού Χριστού θα είναι αδυσώπητη, δοθέντος ότι ο καθείς πλέον δοκιμάζεται εις τον σύγχρονο ορυμαγδό της εξαχρειώσεως, του εκμαυλισμού, της φαυλοκρατίας και του μηδενισμού.
Εις τον αντίποδα όμως μη φειδόμενοι αγωνιστικού φρονήματος, διότι υπάρχει και η Ελλάς η οποία αγωνίζεται καίτοι πενόμενη, δεν παραδίδει τα όπλα και μάχεται, εν παντί και πάντοτε, διότι η Σημαία που Αγαπώ έχει έναν Λευκό Σταυρό και θα την Υπηρετώ μέχρι να με βρει Νεκρό-Αιώνια Ελλάς-Ελλήνων Ανάνηψις.
Τιμή και Δόξα εις τους αγωνιστές τους ανώνυμους Έλληνες και εις όλους τους Κληρικούς μας, τους Μοναχούς μας, το Άγιο Όρος, οι οποίοι δια την αδιάλειπτο Ορθόδοξη προσφορά τους διασώζουν την επίσημη  Εκκλησία (ως κοσμικό καθίδρυμα) από την αδράνεια της εκκωφαντικής σιωπής της, έναντι της εγκαθιδρυσομένης Παγκοσμιοποιήσεως, εις τους χαλεπούς καιρούς τους οποίους διανύουμε.
Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς
         Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
                       6944-938836

Δεν υπάρχουν σχόλια: